אני יכול רק לנחש
אין לי יותר מדי מושג איך ולמה משווקים אותה, אבל אני יכול לנחש שמדובר בכך שיש בה כמות מספקת של כל חומצות האמינו החיוניות (מה שמכונה חלבון מלא). גם העובדה שהיא לא דגן ולא קטנית (קטנית, קטנית, קטנית....) עוזר לשווק אותה לאנשים שמנסים להימנע מאחד מהם (או משנייהם). בכל מקרה, אין בעייה לקבל את החלבון המלא מגיוון בין מאכלים עם חלבון "חסר".
אה, וקינואה זה אחד הדברים הכי טעימים שיש. זה גם חשוב לזכור. לי אישית היא גם לא עושה תחושה של מלאות שקטניות עושות לי (שלא לדבר על הגזים), אז השילוב של היתרונות והטעם הוא מבחינתי שילוב מנצח.