חלבון מי גבינה
מולי שלום. ידוע שעשרות חברות מוכרים חלבון מי גבינה, ונצא מנקודת אנחה שאצל כולם זה חלבון מלה ואותה כמות חלבון למנת הגשה, אותו מספר קלוריות למנה ואתם רכיבים תזונתיים,אותם ויטמינים אותם מינרלים, אותם חומצות אמינו שמרכיבות את החלבון.ואותה כמות מכל סוג של חומצה אמינית האם יש הבדל בחברות מבחינת החלבון כלומר תהליכים שהוא עבר או שמה זה לא משנה. אני מבקש בבקשה רק למולי אפשטיין לענות
מולי שלום. ידוע שעשרות חברות מוכרים חלבון מי גבינה, ונצא מנקודת אנחה שאצל כולם זה חלבון מלה ואותה כמות חלבון למנת הגשה, אותו מספר קלוריות למנה ואתם רכיבים תזונתיים,אותם ויטמינים אותם מינרלים, אותם חומצות אמינו שמרכיבות את החלבון.ואותה כמות מכל סוג של חומצה אמינית האם יש הבדל בחברות מבחינת החלבון כלומר תהליכים שהוא עבר או שמה זה לא משנה. אני מבקש בבקשה רק למולי אפשטיין לענות