חלבון מי גבינה

  • פותח הנושא yicn
  • פורסם בתאריך

yicn

New member
חלבון מי גבינה

מולי שלום. ידוע שעשרות חברות מוכרים חלבון מי גבינה, ונצא מנקודת אנחה שאצל כולם זה חלבון מלה ואותה כמות חלבון למנת הגשה, אותו מספר קלוריות למנה ואתם רכיבים תזונתיים,אותם ויטמינים אותם מינרלים, אותם חומצות אמינו שמרכיבות את החלבון.ואותה כמות מכל סוג של חומצה אמינית האם יש הבדל בחברות מבחינת החלבון כלומר תהליכים שהוא עבר או שמה זה לא משנה. אני מבקש בבקשה רק למולי אפשטיין לענות
 

צבב

New member
אתה בעצם שואל -

נניח שאין הבדל בין החברות ונניח שכל מה שהם מייצרים מושלם ועושה את פעולתו, אז האם יש הבדל ביניהם? אין לי מושג מדוע אתה מעוניין לשמוע דווקא תשובה מסויימת ודווקא מאדם מסויים.
 
למעלה