חלבון סויה

נטע1974

New member
חלבון סויה

קניתי סוף סוף חלבון סויה, מה שנקרא "בונזו" עכשיו אני מחפשת מתכונים טעימים, למישהו יש המלצה?
 
רעיונות

את הבונזו צריך קודם להשרות במים חמים (או רותחים) ולסחוט אותם לפני השימוש. וזה נכון לכל מתכון איתם. אחרי זה אפשר להוסיף אותם לתבשילי ירקות מכלמיני סוגים - נניח בצל מטוגן עם קישואים, חצילים, כרוב, נבטים, ברוקולי, כרובית ומה שיש. את התבשיל אפשר להגיש על מצע פסטה או פתיתים ומקבלים ארוחה מלאה ופשוטה להכנה! מה שאני הכי אוהבת לעשות איתם זה בורקסים - לחתוך את הבונזו (שיהיו בגודל שליש-חצי מהגודל המקורי), להוסיף לבצל מטוגן ופטריות או מה שאוהבים, לתבל ברוטב סויה ו/או תבלינים, ואת הבלילה להכניס לבצק עלים (קפוא מוכן, אפפעם לא הכנתי לבד...). עוברים על הבורקסים על מעט מים ("להבריש" במים, כדי שהבצק יידבק טוב) ומכניסים לתנור - 150 מעלות לנניח 25 דקות, תלוי בתנור. זה ממש ממש טעים!!!! קצת עושה בלגן במטבח אבל שווה ת'השקעה... אני מניחה שחיפושים באינטרנט עשית, אבל למקרה שלא - ה"סויארמה" של שבי תמיד מצליחה - http://www.free.org.il/nut/recipes/main.html יש שם עוד מלא רעיונות מעולים. בתאבון
 

if i fell

New member
../images/Emo203.gifאמא שלי עושה איתם צלי תפוחי אדמה

בד"כ חיטה ליד או אורז. טעים!
 
למעלה