חלבית

עליזה 63

New member
חלבית

מזכירה נימפומנית מגיעה לראיון עבודה. המראיין מתחרמן כשהוא רואה אותה במחשוף עמוק ומתחיל להסביר לה: "הנה השולחן שלך". המזכירה: "בסדר". המראיין: "והנה מכונת הקפה". המזכירה: "בסדר". המראיין: "והנה הפקס". המזכירה: "בסדר". שואל המראיין: "חוץ מבסדר את יודעת להגיד עוד משהו?" עונה המזכירה: "כן... סקס ומין אוראלי". מחייך המראיין ואומר: "בסדר".

חחחחח חצי מצחיק ../images/Emo13.gif

עליזוש כשאת רוצה את יכולה להפיל אותי לריצפה מרוב צחוק מה קרה היום ?

עליזה 63

New member
../images/Emo6.gif

יהודי עשיר קנה בית מדהים בבוורלי הילס, קליפורניה ושכר מעצב-פנים מקומי. לאחר שביתו היה מוכן נזכר בעל הבית ששכח להתקין מזוזות בדלתות. הוא נסע העירה, קנה 50 מזוזות מאד מהודרות ובקש ממעצב הפנים שיתקין כל אחת מהן בצדה הימני של כל אחת מדלתות הבית פרט לדלתות השירותים. הוא הלך מביתו קצת מודאג פן יפגע המעצב בצבע הטרי או שלא יתקין אותן כהלכה. אך בשובו הביתה אחרי שעות אחדות הוא נוכח שהמשימה בוצעה לשביעות רצונו המלאה ולכן שלם את שכר המעצב ברוחב-לב והודה לו בחום. ממש לפני צאתו מהבית, הפטיר המעצב לעבר בעל הבית: "אני ממש שמח על שאתה מרוצה מעבודתי... אגב, הוצאתי את "תעודות האחריות" מכל אחת מהן והינחתי אותן על השולחן בסלון, בשבילך

עליזה 63

New member
../images/Emo6.gif

הושיבו 4 נשים, ושאלו אותם כיצד ומה אתן עושות עם ביצים. הפולניה עם 6 ביצים אופה עוגה מרשימה. הרוסיה עם 8 ביצים אופה פשטידה ענקית. הצרפתיה עם 10 ביצים אופה עוגת יום הולדת לתפארת. המרוקאית בצחוק מתגלגל... אני עם 2 ביצים מביאה לעולם 10 ילדים.

עליזה 63

New member
../images/Emo6.gif

יקירתי, פתחי לי את הדלת! -לא יכולה, אני ערומה. -לא משנה, אני לבד! -אבל אני לא... עונה האישה. הוא והיא. היא: יקירי, אתה יודע מה אני קוראת בעיניך? הוא: מה יקירתי? היא: שאתה רוצה להתחתן איתי. הוא: חתיכת אנאלפבתית... חתיך וחתיכה עושים אהבה. הוא: יקירתי, בגלל שאת האישה הראשונה שלי, אקרא לך חווה... היא: יקירי, בגלל שאתה ה-407 שלי, אקרה לך פג'ו... גבר אחד בספריה. הגבר: אבקש את הספר " עליונות הגבר על האישה" הספרנית: ספרי מדע בדיוני, תמצא בקומה מעל ...... בעל צעיר ובעל מנוסה. כשבעל נשוי צעיר , עם ארשת פנים חיכנית, יודעים למה... כשבעל נשוי כבר עשר שנים, עם ארשת פנים חיכנית, שואלים למה? בזמן ויכוח קולני בין זוג נשוי. היא: הייתי משוגעת וטמבלית כשהסכמתי להתחתן איתך. הוא: נכון, את צודקת, אבל הייתי מאוהב באותו זמן ולא הבחנתי...

גם לי יש בדיחה

עובדת סקסית מגיעה לעבודה חדשה והבוס שלה נדלק עליה אבל פוחד אתם יודעים שהיא תתלונן על הטרדה מינית. בסוף היום הראשון הוא מגיע אליה ואומר לה: אני מאוד מרוצה ממה שעשית היום ונותן לה קוביית שוקולד עטופה יפה בסוף היום השני אומר יש התקדמות משמעותית ונותן לה חפישת שוקולד יוקרתית עטופה יפה בסוף השבוע הראשון הוא אומר לה מעולם לא היתה לי עובדת שהתקדמה כל כך יפה ונותן לה בונבוניה ענקית עטופה יפה היא אומרת לו אני סקרנית מה יקרה קודם אני אהפוך להיות שמנה או תזיין אותי?

קבלו בדיחה חה חה

שתי פקידות מקבלות משכורת א' כמה קיבלת? ב' 1800 א' יוו אני 1500 א' תגידי... את עובדת חמישה ימים בשבוע? ב' כן א' יוווו גם אני ממשיכה א' 8 שעות כל יום?? ב' כן א' יווו גם אני תגידי... את ... עם הבוס??? ב' כן א' יווו גם אני... א' פעמיים בשבוע???? ב' כן א' יווו גם אני!!! את יורדת.. לו???? ב' כן א' יווווווו גם אני... אבל תגידי... הוא גומר לך בפה??? ב' כן א' אהה
אז יש לך תוספת אשל

למעלה