חלבית

עליזה 63

New member
חלבית

יועץ נישואין יקר, > > אני סוחר קראק וקוקאין שגר ביפו ולאחרונה הודיעו לי שאני נושא את נגיף האיידס. > > אחת מאחיותיי גרה בר"ג ונשואה לטרנסווסטיט > > הוריי גרים בפ"ת ונעצרו ע"י המשטרה בגין גידול ומכירת חשיש. > > הם מפרנסים את שתי אחיותיי האחרות שעוסקות בזנות בתל ברוך. > > יש לי שני אחים, אחד מריץ מעצר עולם בכלא ב"ש על רצח כפול, והשני יושב לפני > משפט על פדופיליה. > > אני עומד להתארס לבחורה חמודה ש-"עובדת" ליד מתחם הבורסה. > > הבעיה שלי היא זאת ... > > חשוב לי מאוד שהארוסה שלי תכבד את המשפחה שלי, > > ואני בוודאי רוצה להיות לגמרי כן איתה. > > לכן אני שואל... האם רצוי שאספר לה שיש לי בן דוד שתומך באהוד אולמרט ?

איזה אחת באה לחנות חיות

ומבקשת לרכוש תוכי שלא יהיה יקר מידי אבל מדבר המוכר עונה לה שזה עתה הגיעה תוכי שהוחזר מבית בושת והוא יכול לעשות לה מחיר הגברת מתלהבת ולוקחת את התוכי ונוסעת הביתה היא מגיעה הביתה עם התוכי פותחת לו את המגבת הוא מתאושש ואחרי רגע אומר "הופה יש לי מאדאם חדשה אווו יפה יפה 2 הבנות מגיעות לסלון והתוכי אומר הופה איזה יופי גם זונות חדשות האבא שומע רעש ויוצא גם כן מהחדר והתוכי רואה אותו ואומר חח איזה שמעמום אותם לקוחות....

עליזה קבלי

איזה אחד עומד בחתונה בחופה וממלמל לעצמו "איזה כלה מכוערת" מסתובב אליו אדם ואומר "איך אתה לא מתבייש לדבר כך על הילדה שלי" אומר לו אופס סליחה..... לא ידעתי שאתה האבא" אומר לו אני לא האבא אני האמא

למעלה