חלב אם-שאלה לנשים

בחור377

New member
חלב אם-שאלה לנשים

שלום רב,

אבקש שלא להגיב בצורה לא עניינית ולא מכובדת, ואם אין מה לומר, אז זו גם תשובה.

אז ככה,

בן 37 (ללא ילדים) ומעולם לא טעמתי חלב אם, והמחשבה על זה מחרמנת אותי חבל על הזמן עד שאני בקושי מצליח להתרכז בעבודה.

אני מעוניין גם שבת הזוג שלי תרצה להניק אותי וכמה שיותר, בין מהמקום האינטימי ביותר שזה מחבר ברמות בלתי יתוארו (מעבודה על "יבש" אני מדבר ולא רק בסקס) ובין מהמקום המיני, אבל העניין הוא, שעם בת הזוג שלי זה קצת בעייתי כרגע, בגלל שיש לה ילדים מנשואים קודמים ולגרום לציצי שלה לייצר חלב כעת וללא היריון (כן זה אפשרי) יגרום לפגיעה נפשית בילדים שלה וזה משהו, ששנינו לא מעוניינים בו.

רציתי לדעת, ומהנשים, מה הנקת גבר עושה לכן, האם זה גורם מבחינתכן לחיבור אישי ואינטימי ו/או מחרמן או דווקא עושה את הפעולה ההפוכה ומביא לדחייה.

תודה על התייחסתוכן ותשובתכן.

איפה אתה חי....

נראה לך שנשים מתעניינות בכלל במה שמדליק אותך או דוחה אותך?
אם יש משהו מסוים שאתה רוצה, אתה יכול לקבל מבת הזוג שלך, אבל אתה לא יכול לגרום לה לרצות מה שזה לא יהיה.
רצונו של אדם, כבודו. ואי אפשר לשנות את רצונו של אדם, בטח שלא של אישה.

נשים לא מתעניינות במה שאתה מציין.
גם אני פעם הייתי סקרן בעניין חלב אם, וקניתי כל מיני אבקות לתינוקות ( אני די מחבב מטרנה ) אבל זה לא הדליק אותי בכלל מעולם.
תתפלא לשמוע, אבל הנקה של תינוק זה תופעה שהולכת ופוחתת עם השנים. פחות ופחות נשים מניקות. כלומר גם התינוקות לא חוגגים על חלב אם, גם כשהאמא מייצרת חלב טבעי.

המקום האינטימי הזה שאתה מעוניין בו, איננו קיים אלא בדימיונך.
שיהיה בהצלחה.

בחור377

New member
תשובה

1.קראתי קצת מתגובותייך, ועלה כי הבעת כתיבתך הינה מסויימת, רק חבל שהיא לא באה לידי ביטוי בתגובתך זו, עוד כשביקשתי תגובת נשים, וכמדומני, אתה לא אישה שנולדה אישה...

2.חבר יקר, אם לא התבקשת להשיב או להגיב, מדוע הגבת? (לא באמת מתבקשת תשובתך), האם כדי לייצר רושם שהינך אדם חכם, או שמא מאחר ואין ביכולתך שלא להגיב ? (גם לכך אינך מתבקש להשיב).

העלתי עניין מסויים שמסרקן אותי, כך שאינך יכול להשיב באשר לרחשי ליבי ו/או לסקרנותי...

שבת שלום וסופ"ש רגוע. ואודה לקבלת התייחסות נשים

בעיניי זה ממש לא מדליק

בעיקר בגלל שיש הבדל עצום בין אינטימיות עם תינוק ואינטימיות עם גבר.
אני לא מעוניינת להרגיש שהגבר שלי חסר אונים וזקוק להגנתי לשם קיומו

dare devil ית

New member
מעניין אם לבעלי הפטיש הזה מה שמגרה זה החמלה

או ההפרשה אצמה מהשד (משהו שמקביל לגולדן שוואר)
או משהו אחר.

Sharoman

New member
אני דיי בטוח שמדובר בתחושת החמלה

אילו היה קשור לנוזלי גוף בלבד שיטת ההנקה או היניקה לא הייתה משנה כל כך (לדעתי), בדומה לכל סוג אחר של נוזלי גוף.
אבל יש משהו מאוד מרגיע ומעודד ביטחון בתחושת ההנקה שנשארת איתנו לאורך כל ימי חיינו, אנחנו יצורים בחרותיים אחרי הכל, אוהבי חום ומגע.

Sharoman

New member
לא הייתי אומר "חסר אונים וזקוק להגנתי לשם קיומו"

אבל מצד שני גם החזקים ביותר זקוקים למנוחה ולשלווה המתלווה אליה.

Sharoman

New member
הכרתי המון גברים עם פנטזיה דומה

לגבי נשים, חשוב להבין שכל אישה היא אדם בפני עצמו (בדיוק כמו כל גבר) עם פנטזיות משלה ועם רצון משלה לספק את הפנטזיות של בן הזוג שלה.
התשובה הקצרה והקולעת לשאלה שלך היא שזה תלוי בבת הזוג שלך ולא בשום דבר מעבר.

"המקום האינטימי" שהוא מדבר עליו, איננו קיים

אין לי ביקורת על פינטוזים של גברים או של נשים.
זה רק שהוא מדבר באופן שנשמע לי קצת בוסר.
אני גם לא מבין איך אפשר שאישה תייצר חלב שדיים מבלי שהיא בהיריון. לא משנה...
מה שנשים מרגישות כלפי גברים, זה אחר לחלוטין מכפי שגברים ( אני ) מרגישים כלפיהן. אני כמובן משליך מניסיוני האישי כלפי כל הגברים בעולם, כי זה כל מה שאני יודע לעשות.
אישה לא מרגישה כלפי בן זוגה, רגשות של קרבה או אינטימיות נפשית או או תחושה ש"שנינו נועדנו זה לזו לעד" וכיוב' רגשות רומנטיים שכנראה שוררים בלבו של פותח השרשור.
פותח השרשור רגיש לנימת הדברים שלי או לביקורת מכל סוג, אבל מה שהוא מביע זה צורך ב"אהבת אם" מבת זוגו. אין כאן רעב אמתי לחלב נטו.... זו צורך רגשי שהוא מעוניין לקבל מבת זוגו.
ובכן.... המסר שלי זה שהוא ( פותח השרשור ) לעולם לא יקבל זאת מאף בת זוג, לא באופן שהוא מעוניין לקבל זאת.

Sharoman

New member
המסר שלך הועבר בהצלחה מרובה

אבל ספק שזה המסר שהתכוונת להעביר.

"אני כמובן משליך מניסיוני האישי כלפי כל הגברים בעולם, כי זה כל מה שאני יודע לעשות".
"לעולם לא יקבל זאת מאף בת זוג, לא באופן שהוא מעוניין לקבל זאת".
"אישה לא מרגישה כלפי בן זוגה, רגשות של קרבה או אינטימיות נפשית או או תחושה ש"שנינו נועדנו זה לזו לעד" וכיוב' רגשות רומנטיים שכנראה שוררים בלבו של פותח השרשור".

משפטים כאלה מעידים בצורה חד משמעית שמדובר בדעה אישית שלך שאינה מבוססת על יותר מאשר התרשמות אישית מחוויות אישיות שככל הנראה היו שליליות או השאירו רושם שלילי.
ישנם המון זוגות בעולם וזוגיות טובה וחזקה קיימת אצל רבים מהם, סיכויי ההצלחה שלו גדולים בהרבה מאלו שאתה מתאר לעצמך. אבל גם אם לא, הוא לא שאל אותך לגבי הסבירות שלדעתך הפנטזיה שלו תתממש, אלא על התחושה והמחשבה של בנות המין השני לגביה.

זהו, אני כנראה ממורמר....

יעני, מתגובות שאני מקבל אני מסיק שאני ממורמר באופן אישי לחלוטין.
אז אם כבר נחשפתי במלוא מערומיי ומרמוריי, אוסיף גם את זאת.
אני לא מאמין ב"זוגיות טובה" גם לא מפיהם של בעלי זוגיות מכל סוג.
וכעת... אני הולך לדקור בובות וודו בעזרת שיפוד.

dare devil ית

New member
יש כזה פטיש hucow

היה פעם סיפור שכתב רונן אלון ז"ל על זה, אולי יש אותו אישפה שאחד מאתרי הזיכרון שהקימו בשבילו.

לא היתי חושב על לעבור טיפול הורמונלי בשביל ליצר חלב, אבל למה אתה חושב שטיפול כזה יפגע בילדים שלה?

בחור377

New member
תשובה לתגובות

שלום רב,

1.ראשית, אני מודה לכולם ובעיקר לחברות שענו ומקווה שאכן עוד יהיו תגובות, אבל תגובות ענייניות ולא כמו חברנו "אורח לרגע", שהשם מעיד שהוא לרגע, משהו זמני ותו לא (ועוד מעט אשיב גם לדבריו שמרבית טענותיו הינן גיבובים מילים וחבל שהוא מוריד את השיח).

2.מיצי קפיצי- חבל שאת סבורה שאינך מעוניינת שהגבר שלך ירגיש שהוא זקוק להגנה, שכן, כפי שחברנו "שרומאן" אמר, גם החזקים זקוקים לתחושת חום ; הגנה מרגיעה מבת הזוג ; כל אלה כפי שהוא אמר ובצדק, מעניקים תחושת ביטחון שגם החזקים זקוקים לשלווה.

אוסיף ואומר, אני בעיסוקי (וזה הדבר היפה פה שזה אנונימי כך שאפשר באמת לנתח האישיות של האחר/ת), אדם מאוד חזק (פיזית + נפשית), נלחם בעבריינים ובעיקר מול גורמי פשיעה מסוכנים שבהם "הדובדבנים שבקצפת", דבר שגרם וגורם לי לחיות במעין "מעון ראש הממשלה", וגם אני זקוק לתחושת שלווה וביטחון כדי שאוכל להעניק תחושה זו והגנה זו לאחרים לרבות לבת הזוג שלי.

3.בנוסף, אין המדובר במעין פטיש ותו לא, אלא במשהו שהוא מעבר לכך, תחושת אינטימיות שגבר לא ירשה לעצמו לחלוק עם כל אחת (לא מדבר על יניקה לדקה או שתיים בעת הסקס אלא יניקה פרופר בין עם על "יבש"), ותחושה זו של היניקה, לאחר שהפעם השניה תמשך קצת מעל 10דק' תגרום, להרגשה טבעית עם הזמן + לחיבור אינטימי מטורף בין בניה"ז + חרמון לשני הצדדים דבר שעוזר לזוגיות, ואף לתחושת שלווה גם של האישה ורגיעה (לדברי בת הזוג כשלה היה בהתחלה מוזר עם הרעיון ולא עוד אציין).

4.באשר לסברה בין של "אורח לרגע" ובין של חברתנו לטיפול הורמנלי לייצר חלב- ניתן לייצר חלב אם ע"י תוספי מזון ויניקה על יבש, ללא שום התערבות הורמונלית.

באשר לתחושת פגיעה בילדים שלה- הם עשויים לראות שלאמא יש חלב מהציצי והיא לא אחרי לידה, דבר זה לא מן הנמנע שיפגע בהם, נפשית ואת זה אני לא מוכן.

5.שרומאן- תודה על תשובתך העניינית והמנוסחת בעדינות למר "אורח לרגע", כשזה מציין בכל תגובותיו "ע"פ ניסיוני האישי" כאילו הוא בר סמכא ו/או מבין עניין, כשבכל תגובתיו ולא רק בשרשור שלי, הוא מנסה לצייר עצמו כאדם "חכם" ומנסה לשפוך אור ודעתו כניסיון לסנוור את השמש...

6."אורח לרגע"- צר לי שאני צריך להשיב לך בצורה שכזו, שכן תחילה ניסיתי להימנע מכך, אבל אכן עולה כי אתה אדם ממורמר כפי שאתה טוען, ואת ניתוח האישיות שלך אשאיר לעצמי שכן ברצוני להשאיר את השיח ברמה מסויימת.

רק אציין, זה שאתה תכתוב "מניסיוני האישי" לא יתן לטיעון שלך ו/או לדעה שלך כל נקודה נוספת. כשאדם מעלה שאלה ו/או תהייה בפורום ו/או בכל מקום אחר, הוא לא מבקש תגובות לא ענייניות ו/או ניסיון לפגוע בו/ה ע"י אדם שרק כך וע"י ניסיון פגיעה יכול להרגיש שהוא שווה משהו. וסביר להניח שכך היה לך גם במערכות יחסים בעבר, פגעת וזלזלת בבת זוגתך במקום להעצים אותה ולפרגן וכך סביר להניח שקשה לך לעשות גם במשפחתך ו/או עם סביבתך.

ביקשתי לדעת את התחושה של הנשים ולא שלך, ולא משנה כמה "שחקן פלייבוי אתה", אתה חוטא למטרה. ובאשר לניתוח הפסיכולוגי שעשית- בדיחה אחת גדולה ושוב פעם, ניתוח זה שעשית היתה לו מטרה אחת- לנסות להרגיש "מיוחד וחכם", אז הינה האישור, אתה "ילד מיוחד" ותמיד תהא ילד מיוחד של הסביבה.

7.באשר לתחושותיי בעת היניקה- אכן יש בזה מעין פטיש חירמוני, אבל באותה הנשימה זה לא פטיש, שכן מעולם לא ינקתי ו/או רציתי לינוק מבת זוג ו/או מסטוץ שכן מעולם לא רציתי להרגיש רמת אינטימיות גבוהה שכזו, ולאחר שנחשפתי לכתבות על זוגות שעושים זאת, נדהמתי לגלות עולם ובו רמת אינטימיות שלא סברתי שיכולה להיות.

להבדיל מיניקה תוך כדי סקס של כלום ושום דבר מבחינת זמן והפעולה, לא זהה למה שאני מדבר כשאין זה במהלך סקס.

לי היניקה גורמת לתחושת רוגע; שלווה ברמה מטורפת ; הרגשת אינטימיות וחיבור מטרוף עם בת הזוג תחושה שמרגיעה לי את העצבים שבת הזוג יכולה להפעמים לגרום (כמו בכל זוגיות...), ולדברי בת הזוג, הרגשה זו היא הדדית, כשאני רוצה עוד את בת הזוג ולא משנה עם אילו פיתויים אני נתקל כמעט בכל יום ומבחורות בכל הגילאים והחל מחיילות יפיפיות, שאין לי ספק...

תחשבו על זה בנות, אחרי יום מטורף, אחרי שחיקה תמידית בזוגיות, בסוף היום, יושבים/ שוכבים ואפשר תוך כדי לצפות בטלויזיה, לא מדברים אלא את מניקה והגבר יונק. זו תחושת חיבור ורגיעה, תחושת אינטימיות וחיבור שבסוף היניקה יהיה קשה ללכת לישון עם תחושות מועקה על בן/בת הזוג, ותיהי בטוחה, שאם נתת לגבר תחושה זו של ביטחון ושלווה ואינטימיות, ראשית- הוא יגרום לך להרגיש ולהיות המלכה. שנית, לא את ולא הוא לא תבגדו באמון של האחר ולא תרצו אחר/ת.

סתם חומר למחשבה.

8.אשמח לשמוע דעתכן למה את חשות כפי שציינתי בהודעה הראשונה, ובבקשה "אורח לרגע", תחסוך ממני תגובותייך, שכן לא ביקשתי ולא מבקש דברי הבל ובנוסף, ביקשתי תגובות נשים ולא תגובות נשים מפייך וע"פ ניסיונך האישי.

תשים לב למה שגם חברנו מר "שרומאן" אמר, ולמעשה אתה סתם מפריע לפתח שיח על נושא שהוא דיי מעניין את שני המינים, אין המדובר בשיחת סקס "רגילה", בה תתחרמן ממה שהוא עשה לה וממה שהיא עשתה לו ו/או לה.

תתנהג בצורה מכובדת ובוגרת, תודה.

תודה רבה לכל המגיבים,

"בחור 377"

בחור377

New member
תשובה לתגובות

שלום רב,

1.ראשית, אני מודה לכולם ובעיקר לחברות שענו ומקווה שאכן עוד יהיו תגובות, אבל תגובות ענייניות ולא כמו חברנו "אורח לרגע", שהשם מעיד שהוא לרגע, משהו זמני ותו לא (ועוד מעט אשיב גם לדבריו שמרבית טענותיו הינן גיבובים מילים וחבל שהוא מוריד את השיח).

2.מיצי קפיצי- חבל שאת סבורה שאינך מעוניינת שהגבר שלך ירגיש שהוא זקוק להגנה, שכן, כפי שחברנו "שרומאן" אמר, גם החזקים זקוקים לתחושת חום ; הגנה מרגיעה מבת הזוג ; כל אלה כפי שהוא אמר ובצדק, מעניקים תחושת ביטחון שגם החזקים זקוקים לשלווה.

אוסיף ואומר, אני בעיסוקי (וזה הדבר היפה פה שזה אנונימי כך שאפשר באמת לנתח האישיות של האחר/ת), אדם מאוד חזק (פיזית + נפשית), נלחם בעבריינים ובעיקר מול גורמי פשיעה מסוכנים שבהם "הדובדבנים שבקצפת", דבר שגרם וגורם לי לחיות במעין "מעון ראש הממשלה", וגם אני זקוק לתחושת שלווה וביטחון כדי שאוכל להעניק תחושה זו והגנה זו לאחרים לרבות לבת הזוג שלי.

3.בנוסף, אין המדובר במעין פטיש ותו לא, אלא במשהו שהוא מעבר לכך, תחושת אינטימיות שגבר לא ירשה לעצמו לחלוק עם כל אחת (לא מדבר על יניקה לדקה או שתיים בעת הסקס אלא יניקה פרופר בין עם על "יבש"), ותחושה זו של היניקה, לאחר שהפעם השניה תמשך קצת מעל 10דק' תגרום, להרגשה טבעית עם הזמן + לחיבור אינטימי מטורף בין בניה"ז + חרמון לשני הצדדים דבר שעוזר לזוגיות, ואף לתחושת שלווה גם של האישה ורגיעה (לדברי בת הזוג כשלה היה בהתחלה מוזר עם הרעיון ולא עוד אציין).

4.באשר לסברה בין של "אורח לרגע" ובין של חברתנו לטיפול הורמנלי לייצר חלב- ניתן לייצר חלב אם ע"י תוספי מזון ויניקה על יבש, ללא שום התערבות הורמונלית.
באשר לתחושת פגיעה בילדים שלה- הם עשויים לראות שלאמא יש חלב מהציצי והיא לא אחרי לידה, דבר זה לא מן הנמנע שיפגע בהם, נפשית ואת זה אני לא מוכן.

5.שרומאן- תודה על תשובתך העניינית והמנוסחת בעדינות למר "אורח לרגע", כשזה מציין בכל תגובותיו "ע"פ ניסיוני האישי" כאילו הוא בר סמכא ו/או מבין עניין, כשבכל תגובתיו ולא רק בשרשור שלי, הוא מנסה לצייר עצמו כאדם "חכם" ומנסה לשפוך אור ודעתו כניסיון לסנוור את השמש...

6."אורח לרגע"- צר לי שאני צריך להשיב לך בצורה שכזו, שכן תחילה ניסיתי להימנע מכך, אבל אכן עולה כי אתה אדם ממורמר כפי שאתה טוען, ואת ניתוח האישיות שלך אשאיר לעצמי שכן ברצוני להשאיר את השיח ברמה מסויימת.
רק אציין, זה שאתה תכתוב "מניסיוני האישי" לא יתן לטיעון שלך ו/או לדעה שלך כל נקודה נוספת. כשאדם מעלה שאלה ו/או תהייה בפורום ו/או בכל מקום אחר, הוא לא מבקש תגובות לא ענייניות ו/או ניסיון לפגוע בו/ה ע"י אדם שרק כך וע"י ניסיון פגיעה יכול להרגיש שהוא שווה משהו. וסביר להניח שכך היה לך גם במערכות יחסים בעבר, פגעת וזלזלת בבת זוגתך במקום להעצים אותה ולפרגן וכך סביר להניח שקשה לך לעשות גם במשפחתך ו/או עם סביבתך.

ביקשתי לדעת את התחושה של הנשים ולא שלך, ולא משנה כמה "שחקן פלייבוי אתה", אתה חוטא למטרה. ובאשר לניתוח הפסיכולוגי שעשית- בדיחה אחת גדולה ושוב פעם, ניתוח זה שעשית היתה לו מטרה אחת- לנסות להרגיש "מיוחד וחכם", אז הינה האישור, אתה "ילד מיוחד" ותמיד תהא ילד מיוחד של הסביבה.

7.באשר לתחושותיי בעת היניקה- אכן יש בזה מעין פטיש חירמוני, אבל באותה הנשימה זה לא פטיש, שכן מעולם לא ינקתי ו/או רציתי לינוק מבת זוג ו/או מסטוץ שכן מעולם לא רציתי להרגיש רמת אינטימיות גבוהה שכזו, ולאחר שנחשפתי לכתבות על זוגות שעושים זאת, נדהמתי לגלות עולם ובו רמת אינטימיות שלא סברתי שיכולה להיות.

להבדיל מיניקה תוך כדי סקס של כלום ושום דבר מבחינת זמן והפעולה, לא זהה למה שאני מדבר כשאין זה במהלך סקס.

לי היניקה גורמת לתחושת רוגע; שלווה ברמה מטורפת ; הרגשת אינטימיות וחיבור מטרוף עם בת הזוג תחושה שמרגיעה לי את העצבים שבת הזוג יכולה להפעמים לגרום (כמו בכל זוגיות...), ולדברי בת הזוג, הרגשה זו היא הדדית, כשאני רוצה עוד את בת הזוג ולא משנה עם אילו פיתויים אני נתקל כמעט בכל יום ומבחורות בכל הגילאים והחל מחיילות יפיפיות, שאין לי ספק...

תחשבו על זה בנות, אחרי יום מטורף, אחרי שחיקה תמידית בזוגיות, בסוף היום, יושבים/ שוכבים ואפשר תוך כדי לצפות בטלויזיה, לא מדברים אלא את מניקה והגבר יונק. זו תחושת חיבור ורגיעה, תחושת אינטימיות וחיבור שבסוף היניקה יהיה קשה ללכת לישון עם תחושות מועקה על בן/בת הזוג, ותיהי בטוחה, שאם נתת לגבר תחושה זו של ביטחון ושלווה ואינטימיות, ראשית- הוא יגרום לך להרגיש ולהיות המלכה. שנית, לא את ולא הוא לא תבגדו באמון של האחר ולא תרצו אחר/ת.

סתם חומר למחשבה.

8.אשמח לשמוע דעתכן למה את חשות כפי שציינתי בהודעה הראשונה, ובבקשה "אורח לרגע", תחסוך ממני תגובותייך, שכן לא ביקשתי ולא מבקש דברי הבל ובנוסף, ביקשתי תגובות נשים ולא תגובות נשים מפייך וע"פ ניסיונך האישי.
תשים לב למה שגם חברנו מר "שרומאן" אמר, ולמעשה אתה סתם מפריע לפתח שיח על נושא שהוא דיי מעניין את שני המינים, אין המדובר בשיחת סקס "רגילה", בה תתחרמן ממה שהוא עשה לה וממה שהיא עשתה לו ו/או לה.
תתנהג בצורה מכובדת ובוגרת, תודה.

תודה רבה לכל המגיבים,

"בחור 377"

למעלה