תשובה לתגובות
שלום רב,
1.ראשית, אני מודה לכולם ובעיקר לחברות שענו ומקווה שאכן עוד יהיו תגובות, אבל תגובות ענייניות ולא כמו חברנו "אורח לרגע", שהשם מעיד שהוא לרגע, משהו זמני ותו לא (ועוד מעט אשיב גם לדבריו שמרבית טענותיו הינן גיבובים מילים וחבל שהוא מוריד את השיח).
2.מיצי קפיצי- חבל שאת סבורה שאינך מעוניינת שהגבר שלך ירגיש שהוא זקוק להגנה, שכן, כפי שחברנו "שרומאן" אמר, גם החזקים זקוקים לתחושת חום ; הגנה מרגיעה מבת הזוג ; כל אלה כפי שהוא אמר ובצדק, מעניקים תחושת ביטחון שגם החזקים זקוקים לשלווה.
אוסיף ואומר, אני בעיסוקי (וזה הדבר היפה פה שזה אנונימי כך שאפשר באמת לנתח האישיות של האחר/ת), אדם מאוד חזק (פיזית + נפשית), נלחם בעבריינים ובעיקר מול גורמי פשיעה מסוכנים שבהם "הדובדבנים שבקצפת", דבר שגרם וגורם לי לחיות במעין "מעון ראש הממשלה", וגם אני זקוק לתחושת שלווה וביטחון כדי שאוכל להעניק תחושה זו והגנה זו לאחרים לרבות לבת הזוג שלי.
3.בנוסף, אין המדובר במעין פטיש ותו לא, אלא במשהו שהוא מעבר לכך, תחושת אינטימיות שגבר לא ירשה לעצמו לחלוק עם כל אחת (לא מדבר על יניקה לדקה או שתיים בעת הסקס אלא יניקה פרופר בין עם על "יבש"), ותחושה זו של היניקה, לאחר שהפעם השניה תמשך קצת מעל 10דק' תגרום, להרגשה טבעית עם הזמן + לחיבור אינטימי מטורף בין בניה"ז + חרמון לשני הצדדים דבר שעוזר לזוגיות, ואף לתחושת שלווה גם של האישה ורגיעה (לדברי בת הזוג כשלה היה בהתחלה מוזר עם הרעיון ולא עוד אציין).
4.באשר לסברה בין של "אורח לרגע" ובין של חברתנו לטיפול הורמנלי לייצר חלב- ניתן לייצר חלב אם ע"י תוספי מזון ויניקה על יבש, ללא שום התערבות הורמונלית.
באשר לתחושת פגיעה בילדים שלה- הם עשויים לראות שלאמא יש חלב מהציצי והיא לא אחרי לידה, דבר זה לא מן הנמנע שיפגע בהם, נפשית ואת זה אני לא מוכן.
5.שרומאן- תודה על תשובתך העניינית והמנוסחת בעדינות למר "אורח לרגע", כשזה מציין בכל תגובותיו "ע"פ ניסיוני האישי" כאילו הוא בר סמכא ו/או מבין עניין, כשבכל תגובתיו ולא רק בשרשור שלי, הוא מנסה לצייר עצמו כאדם "חכם" ומנסה לשפוך אור ודעתו כניסיון לסנוור את השמש...
6."אורח לרגע"- צר לי שאני צריך להשיב לך בצורה שכזו, שכן תחילה ניסיתי להימנע מכך, אבל אכן עולה כי אתה אדם ממורמר כפי שאתה טוען, ואת ניתוח האישיות שלך אשאיר לעצמי שכן ברצוני להשאיר את השיח ברמה מסויימת.
רק אציין, זה שאתה תכתוב "מניסיוני האישי" לא יתן לטיעון שלך ו/או לדעה שלך כל נקודה נוספת. כשאדם מעלה שאלה ו/או תהייה בפורום ו/או בכל מקום אחר, הוא לא מבקש תגובות לא ענייניות ו/או ניסיון לפגוע בו/ה ע"י אדם שרק כך וע"י ניסיון פגיעה יכול להרגיש שהוא שווה משהו. וסביר להניח שכך היה לך גם במערכות יחסים בעבר, פגעת וזלזלת בבת זוגתך במקום להעצים אותה ולפרגן וכך סביר להניח שקשה לך לעשות גם במשפחתך ו/או עם סביבתך.
ביקשתי לדעת את התחושה של הנשים ולא שלך, ולא משנה כמה "שחקן פלייבוי אתה", אתה חוטא למטרה. ובאשר לניתוח הפסיכולוגי שעשית- בדיחה אחת גדולה ושוב פעם, ניתוח זה שעשית היתה לו מטרה אחת- לנסות להרגיש "מיוחד וחכם", אז הינה האישור, אתה "ילד מיוחד" ותמיד תהא ילד מיוחד של הסביבה.
7.באשר לתחושותיי בעת היניקה- אכן יש בזה מעין פטיש חירמוני, אבל באותה הנשימה זה לא פטיש, שכן מעולם לא ינקתי ו/או רציתי לינוק מבת זוג ו/או מסטוץ שכן מעולם לא רציתי להרגיש רמת אינטימיות גבוהה שכזו, ולאחר שנחשפתי לכתבות על זוגות שעושים זאת, נדהמתי לגלות עולם ובו רמת אינטימיות שלא סברתי שיכולה להיות.
להבדיל מיניקה תוך כדי סקס של כלום ושום דבר מבחינת זמן והפעולה, לא זהה למה שאני מדבר כשאין זה במהלך סקס.
לי היניקה גורמת לתחושת רוגע; שלווה ברמה מטורפת ; הרגשת אינטימיות וחיבור מטרוף עם בת הזוג תחושה שמרגיעה לי את העצבים שבת הזוג יכולה להפעמים לגרום (כמו בכל זוגיות...), ולדברי בת הזוג, הרגשה זו היא הדדית, כשאני רוצה עוד את בת הזוג ולא משנה עם אילו פיתויים אני נתקל כמעט בכל יום ומבחורות בכל הגילאים והחל מחיילות יפיפיות, שאין לי ספק...
תחשבו על זה בנות, אחרי יום מטורף, אחרי שחיקה תמידית בזוגיות, בסוף היום, יושבים/ שוכבים ואפשר תוך כדי לצפות בטלויזיה, לא מדברים אלא את מניקה והגבר יונק. זו תחושת חיבור ורגיעה, תחושת אינטימיות וחיבור שבסוף היניקה יהיה קשה ללכת לישון עם תחושות מועקה על בן/בת הזוג, ותיהי בטוחה, שאם נתת לגבר תחושה זו של ביטחון ושלווה ואינטימיות, ראשית- הוא יגרום לך להרגיש ולהיות המלכה. שנית, לא את ולא הוא לא תבגדו באמון של האחר ולא תרצו אחר/ת.
סתם חומר למחשבה.
8.אשמח לשמוע דעתכן למה את חשות כפי שציינתי בהודעה הראשונה, ובבקשה "אורח לרגע", תחסוך ממני תגובותייך, שכן לא ביקשתי ולא מבקש דברי הבל ובנוסף, ביקשתי תגובות נשים ולא תגובות נשים מפייך וע"פ ניסיונך האישי.
תשים לב למה שגם חברנו מר "שרומאן" אמר, ולמעשה אתה סתם מפריע לפתח שיח על נושא שהוא דיי מעניין את שני המינים, אין המדובר בשיחת סקס "רגילה", בה תתחרמן ממה שהוא עשה לה וממה שהיא עשתה לו ו/או לה.
תתנהג בצורה מכובדת ובוגרת, תודה.
תודה רבה לכל המגיבים,
"בחור 377"