חלב בואזה....

kranves

New member
חלב בואזה....

חשבתי על משו... חלב הרי מנטרל רעלים, אז אם שמים חלב בואזה במקום מים זה אולי יסנן יותר טוב את העשן ובכך יעשה את הנרגילה פחות מזיקה! זה נכון? ומה התופעות לוואי של חלב בואזה מבחינת העישון עצמו?(הטעם, העשן)

gilsasson

New member
לא

חלב בואזה לא יסנן יותר את הרעלים. כמו כן, אחרי נירגול עם חלב אתה תצטרך לנקות את הנרגילה שלך ניקוי יסודי ולא סתם ניקוי רגיל. הרי אתה לא רוצה שהחלב יחמיץ לך בכל החלקים של הנרגילה. כמו כן, הבעבוע יהיה טיפה טיפה שונה והסחיבה תהיה מעט יותר קשה. טעם - שינוי לא קריטי. חלק אומרים שינוי לטובה וחלק שינוי לרעה. אני אישית מציע לך לעשן רגיל עם מים ואם אתה מעל גיל 18 אז מידי פעם לחזק את הנרגילה עם אלכוהול. תוותר על עניין החלב. סתם בזבוז חלב וכסף.

גיל מה הקשר ? אלהכוהול וחלב

"באים שונה" בגרון ... והשפעות שונות .. לגבי רעלים נראה לי בולשיט אבל לא בדקתי לגבי טעם זה גם נותן עשן בעל מרקם נעים יותר בגרון לדעתי בכל אופן ולדעת הרבה שדיברתי איתם ... לפעמים מה שכן יש בעיית הקצפה ומעצבנת ...תלומ באיזה מכשיר מעשנים גם :)

gilsasson

New member
אם אתה נהנה לעשן עם חלב בואזה

אז תעשן. אין מניעה. אני לא אהבתי ויש עוד המון שלא אוהבים. כל העניין הוא שטעם אצל כל אדם ואדם הוא שונה. לכל אחד יש את ההעדפות שלו.

שלומי44

New member
פעם אחרונה ששמתי חלב...

אין לי מושג למה ואיך זה עזר לי לתפוס ראש חבל על הזמן ודי אהבתי את זה...

למעלה