חלב בשד שנה כמעט וחצי לאחר הפסקה

dekaloh

New member
חלב בשד שנה כמעט וחצי לאחר הפסקה

שלום לכולם אני אומנם חדשה אבל הייתי מעוניינת להתטרף לתת מידע ולקבל מידע אני פעם ראשונה מנסה אני לא יודעת אפילו איך משתמשים אשמח לעזרה בכל אופן יש לי בעיה ואשמח אם מישהי תוכל לתת איזה שיהא עצה אולי ממקרה שקרה גם לה אני שנה וחצי כבר לא מניקה את הבת שלי אך למרות זאת יש לי עדיין חלב בשד מה שבעצם גורם לי להרבה בלאגן בגוף כמו חוסר ירידה במשקל תאבון מוגבר מה שגם גורם בעצם לעלייה במשקל ניסיתי כדורים כימיים וכרוב ופחות שתייה אפילו הרופא "הרים ידיים" כל פעם את אותם בדיקות הדם האם משהיא מכם עברה דבר זהה לזה ויכולה לתת עצה מנסיון? מה עוד אפשר לעשות?

or 333

New member
ברוכה הבאה

תראי יש לי חברות כולל אני שעדיין נשאר חלב אבל לא בכמות שאת מתארת כשנוגעים יוצא חלב אבל זה לא גורם לשום בעיה מה שאת מתארת נשמע חמור ביותר ואם את אומרת שאפילו הרופא הרים ידיים זה מאד מתסכל אולי תנסי לפנות לרופא אחר או למומחה או שתנסי למצוא משהו ברפואה אלטרנטיבית או שתנסי בפורום של דוקטורס ששם אפשר לשאול כל מני מומחים http://www.doctors.co.il/ בהצלחה

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה

דיקור סיני יכול לעזור. אם את רוצה המלצה, אשלח לך במסר את הפרטים של המדקרת שלי

1אורניתה

New member
גם לי זה עדיין קורה

ואני כבר שנתיים כמעט, לא מניקה וירדתי כבר 17 ק"ג.

הי- פתרון נטורופתי../images/Emo102.gif

תנסי לשתות במשך 3 ימים תה מעלי מרווה. זה אמור לייבש את כל החלב. לכן אני נמנעת מלשתות אותו כרגע כי אני עוד מניקה. הרבה הצלחה!

למעלה