מסוכן?
אני לא יודע מה כל-כך "מסוכן" בחלב רגיל כל עוד אתה מחשב את כמות הפחמימות שאתה צורך, אבל בחלב דל לקטוז (אין חלב ללא לקטוז בכלל) יש אותה כמות פחמימות כמו בחלב רגיל כך שאם אין לך רגישות ללקטוז אין כמעט הבדל ביניהם. מה שעושים כדי ליצור חלב דל לקטוז הוא פשוט ל"עכל" חלק מהלקטוז עבורך לפני שאתה שותה את החלב, אבל אותו "עיכול" לא משפיע בכלל על משק הסוכר כי ממילא הגוף שלך עושה את זה כשאתה שותה חלב רגיל. כל מטרתו של החלב דל הלקטוז היא לעזור למי שסובל ממחסור באנזים שעושה את זה בגוף.