רוב הזמן נח
Well-known member
אין חלב עם 3 אחוז או 1 אחוז שומן מדויקים. רק חלב מעובד מכיל אחוז שומן מדויק.בחלב פרה אמיתי אחוז השומן מופיע עם * בדומה לחלב העיזים, שזה אומר שזאת הערכה ואחוזי השומן יכולים להיות מתחת לזה או מעל זה. ככה זה בחלב טבעי.
אז למה הציבור רץ אחרי החלב המעובד הזה ולמה ממשיכים לייצר אותו?
גם חלב הפרה המעושר זה מוצר מעובד ולא טבעי.
חלב פרה טבעי זה החלב שמיתגו אותו כחלב בטעם של פעם.
וזה חלב הפרה האמיתי שצריך להיות הבסיס כמוצר עם פיקוח.
כל השאר אלה מוצרים מעובדים ולא חלב אמיתי.
נכון להיום חלב עיזים יש רק מסוג אחד (מיוצר על ידי שתי חברות) שהוא חלב עיזים אמיתי עם * באחוז השומן.
אז במקרה שלו אין אפשרויות אחרות. אני מקווה שזה ישאר ככה
נערך לאחרונה ב: