חלב וודות

guruyaya

New member
חלב וודות

מישהו כאן הזכיר טיול להודו, ושיער שההודים מתייחסים יפה לפרות. אכן, במקדשים ישנו צורך בחלב לטכסים, ועל כן מופק מן הפרות חלק וודות. ככל שידוע לי, איכשהו הם עושים זאת, בלי להגביל כהוא זה את חופש התנועה של הפרה. ידוע לי כי בארץ ישנו מקדש בודוהיסטי, ורציתי לנצל את ההזדמנות ולתהות, אם ניתן להשיג איכשהו גם חלב וודות בארץ. מישהו?

דדי שי

New member
תשובה

תנאי הגידול של הפרות בהודו הם הרבה יותר טובים מאלו הנהוגים במערב, אבל עדיין אני חושב שהם גורמים לפגיעה לא קטנה בפרות- ההרבעה הבררנית הגורמת לפרות להניב יותר מדי חלב המכביד עליהן, היא משהו שקיים בכל משק חלב. אני די בטוח שאין בארץ שום מקדשים בודהיסטים- וגם אם כן, זה לא קשור, הוודות הן בכלל מהדת ההינדית. אני גם די בטוח שאין בארץ מקדש הינדואיסטי- הדבר הכי קרוב לכך זה מרכז בהקתיודנטה של התנועה לתודעת קרישנה, אבל הם לא מגדלים פרות.

aradori

New member
תעזבי שטויות...

(אני זה שהזכרתי את הודו...) לכי על חלב סוייה או משהו כזה... (או אם את מכירה איזו מחלבה ביתית שאת סומכת עליהם שהם בסחבקיה עם העיזות שלהם...
) הודו זה משהו אחר... היחס שלהם לחיות זה מודל לחיקוי... בהודו הייתי נמנע ממוצרי-חלב רק בגלל החשש לניצול ההודים ע"י הפרות, אבל בטח לא ההיפך...

למעלה