חלב נאקות לטיפול בבעיות עור

desert healing

New member
כמה הערות והארות

לא יודעת איזו משחה ניסית בעבר, אבל כדאי להציץ על האריזה ולבדוק כמה חומר פעיל יש בה. (כנראה קרוב ל- 10% מקסימום)
הקרם שלנו הוא חדש, כך שלא ייתכן שכבר ניסית אותו והוא מכיל 30% חלב נאקות -
לטענתך (הלא מקצועית) חלב הנאקות לא מכיל חומר טיפולי, אז כדאי לקרוא קצת ברשת - בחלב הנאקה יש חומר שפועל כמו קורטיזון. הוא אנטי-דלקתי ופועל באופן דרמטי על תהליכים דלקתיים.
אני מצרפת קישור לאתר ובו עשרות מחקרים על חלב הנאקות
http://www.miraclemilk.com.au/Research-Publications.html

אני אישית סבלתי מאורטיקריה שנעלמה בעקבות השימוש בקרם. אסתמה של העור (אטופיק דרמטיטיס) שאת טוענת שיש לבנך - עשויה להיעלם תוך שבוע עד 10 ימים. נתתי את הקרם לניסוי לשני אנשים עם פסוריאזיס, שחברים בקבוצת הפייסבוק "משפחת ספחת" ושניהם מעידים על שיפור משמעותי.

אז לדעתי, חבל להתייאש. בעיני עדיף לנסות עוד קרם מאשר להמשיך ולטפל כל החיים בקורטיזונים...

* דרך אגב, ברור לי שאין מרפא לפסוריאזיס. הקרם רק מפחית את הקשקשת ואת הסדקים ומרגיע את הגרד והכאבים.

desert healing

New member
אכן...

אני אכן עובדת ב- desert healing אבל אני ממש ממש לא אשת השיווק שלהם.
אני מגיעה מתחום הרפואה ומקבלת את המשכורת שלי בלי קשר לכמות המכירות.

מאחר ואני פוגשת עשרות מקרים ביום, אני רואה במו עיני שקרם חלב הנאקות משפיע בצורה דרמטית על נגעי העור שהזכרתי.
ואם היית קורא בעיון את הדברים שכתבתי, היית פחות מתלהם. לא התיימרתי בשום אופן לרפא פסוריאזיס. נכון להיום אין מרפא למחלה זו. אבל בהחלט אפשר להפחית את התופעות החיצוניות שלה ולהפוך את העור ליותר אסתטי, להפחית או להעלים את הכאב, הגרד, הסדקים...

חבל לי שאנשים שסובלים במשך שנים ממחלות אלה, ומשתמשים שנים רבות בסטרואידים על כל תופעות הלוואי שלהם - יוותרו על קרם שייתן להם הקלה ומזור, רק בגלל תגובות סקפטיות כמו שלך.
אנשים ממהרים בקלות רבה מדי להשתמש בכל מיני תכשירים שאין להם מושג מה הם מכילים - רק משום שרופא נתן להם אותם.
הידעת שרופאים רבים (גם אלה שכותבים בתפוז...) מקבלים תגמול מחברות תרופות על קידום מוצרים?

אז כדאי לפתוח מעט את הראש, לקרוא מחקרים שנעשו על חלב נאקות ולהחליט לבד.

desert healing

New member
ועוד משהו

הקרם של חלב הנאקות שהיה עד היום כמעט היחיד בשוק (ולכן אני מניחה שהוא מה שקנית והשתמשת) - לא אציין את שמו מחמת לשון הרע, אבל אשמח להתכתב איתך בפרטי...
הוא לא עבד מטעמים כימיים -
הכימאי של החברה לא סמך מספיק על חלב הנאקות ולכן בחר להוסיף לקרם גם סולפיט (גופרית) של ים המלח, המשמש גם הוא לטיפול בפסוריאזיס.
העניין הוא שגופרית וחלב סותרים זה את פעולתו של זה ולכן שניהם הוחלשו.
נוספו על זה גם חומרי ריח שנועדו לטשטש את ריח הגופרית ונתנו למוצר ריח לא משהו...

לפעמים מוצר מכיל חומרים מאוד טובים ויעילים אך לא עובד מסיבות אחרות.

desert healing

New member
חלב נאקות לטיפול בבעיות עור

שלום רב,

זהו אינו תוכן פרסומי!!

חלב הנאקות מכיל חומר הדומה בפעולתו לקורטיזון. לאחרונה פיתחנו סדרת קרמים המבוססים על חלב נאקות (30% חומר פעיל) לטיפול והקלה על מחלות עור שונות - החל מתפרחת חיתולים, ועד אקנה, אורטיקריה, סבוריאה, אטופיק דרמטיטיס, פסוריאזיס ועוד.

האם יצא לך לשמוע על חלב הנאקות או לטפל באמצעותו?
מה דעתך על טיפולים טבעיים במחלות עור?

למעלה