חלב עם טעם לא טוב- עודף ליפז?
החלב שלי מקבל טעם וריח לא טוב אחרי שאיבה - הבנתי שזה אומר שיש לי עודף של אינזים ליפז בחלב. רציתי לשאול מה עושים עם זה?? - קיבלתי עצה לבשל אותו קצת - עד שיש בועות מסביב לסיר. הבנתי גם שהוא יכול להיות טוב באותו יום השאיבה לכמה שעות וכמו כן אחרי הפשרה מהקפאה. שאלותיי: - האם הבישול הזה מזיק לחלב באיזושהי צורה?- האם הוא פחות בריא מחלב שהתינוק יונק ישירות ממני? -אם אפשיר חלב קפוא בטמפ' החדר - אפשר לתת לתינוק בן 3.5 חודשים חלב בטמפ' החדר? -האם זה רק עניין של טעם? - או שפעולת האינזים הזה גם מזיקה לחלב? תודה רבה על העזרה, נעמה
החלב שלי מקבל טעם וריח לא טוב אחרי שאיבה - הבנתי שזה אומר שיש לי עודף של אינזים ליפז בחלב. רציתי לשאול מה עושים עם זה?? - קיבלתי עצה לבשל אותו קצת - עד שיש בועות מסביב לסיר. הבנתי גם שהוא יכול להיות טוב באותו יום השאיבה לכמה שעות וכמו כן אחרי הפשרה מהקפאה. שאלותיי: - האם הבישול הזה מזיק לחלב באיזושהי צורה?- האם הוא פחות בריא מחלב שהתינוק יונק ישירות ממני? -אם אפשיר חלב קפוא בטמפ' החדר - אפשר לתת לתינוק בן 3.5 חודשים חלב בטמפ' החדר? -האם זה רק עניין של טעם? - או שפעולת האינזים הזה גם מזיקה לחלב? תודה רבה על העזרה, נעמה