חלב שאוב

קורינה4

New member
חלב שאוב

שלום, ביתי בת חצי שנה ,אוכלת מנת מרק ומנת פירות בנוסף חלב אם בבוקר ,אחה"צ ובערב, סה"כ 3 ארוחות חלב שאוב (לא מוכנה לינוק). אני שואבת בבוקר, פעמיים במהלך היום ופעם נוספת בערב לפני שינה. שתי שאלות : א. במשך שבועיים היא כבר לא יונקת באמצע הלילה אך אני עדיין קמה רטובה בלילה - הגוף לא אמור "להבין" שאין יניקה בלילה ולא לייצר חלב ?בבוקר החזה ממש כואב, מלא ונוטף. ב. על איזו שאיבה כדאי לי לוותר ? מתי החלב יותר איכותי ? ואיך עושים זאת בלי גודש וטיפטופים ? ג. האם פרי הדר עלול לגרום להמעטה בכמויות החלב ? תודה

חלב שאוב

כל הכבוד לך על המשך השאיבות! זה בהחלט מרכיב חשוב ובריא לתפריט של ביתך. אני מבינה שאת שוקלת להוריד שאיבה. אם הסיבה היא חוסר זמן, אז כדאי להוריד (בהדרגה) את השאיבה שהכי מפריעה לך. אם את פשוט רוצה להוריד בהדרגה, כדאי להוריד שאיבה שלא תשאיר אותך אם גודש לאורך זמן. כלומר, אם את מתעוררת בבוקר עם מלאות מאוד לא נעימה, כדאי להמשיך לשאוב בבוקר. הגוף בהחלט אמור להתרגל ליצירת חלב על-פי זמני השאיבות. מצד שני, נוצר הרבה חלב במהלך הלילה, וזה כנראה יקח לך יותר זמן עד שלא יהיו לך טפטופים. לפעמים תינוקות שלא מסכימים לינוק במהלך היום בכל זאת מסכימים לינוק בלילה מתוך שינה, וכך פותרים את בעית הטפטופים. אין משמעות לזמן שבו החלב יותר איכותי. החלב כל הזמן איכותי. תשאיבי על-פי הנוחות שלך. פירות הדר לא מפחיתות את כמות החלב. מה שיכול להפחית זה למשל שתייה מרובה של תה מרווה או נענע, ולקיחת תרופות שמיבשות נזלת כמו דקסמול-קולד. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה