חלב שהחמיץ- לשים במקרר או בחוץ?
החמיץ לי כמעט חצי קרטון. כמובן שלא זורקים אוצר כזה (באמת, משום מה בארץ מלא אנשים בטוחים שחלב שמחמיץ נחשב למקולקל
) אלא הופכים אותו לגבינה לבנה סופר טרייה+מי גבינה (שימושי ביותר לבצק).
השאלה היא האם צריך לשים אותו במקרר בשביל שהוא יתפצל לשכבות או שהוא צריך להיות בחוץ למשך כמה ימים? לא רוצה לבשל אותו כי אז כידוע לי הגבינה יוצאת פחות טוב.
החמיץ לי כמעט חצי קרטון. כמובן שלא זורקים אוצר כזה (באמת, משום מה בארץ מלא אנשים בטוחים שחלב שמחמיץ נחשב למקולקל

השאלה היא האם צריך לשים אותו במקרר בשביל שהוא יתפצל לשכבות או שהוא צריך להיות בחוץ למשך כמה ימים? לא רוצה לבשל אותו כי אז כידוע לי הגבינה יוצאת פחות טוב.