חלב שקדים בטעם וניל טוב או לא?
הי, ילדתי בת הכמעט 10 עומדת לקראת קולונוסקופיה בעקבות דמם בצואה, בבדיקות דם וצואה יש חשד לדלקת במעיים אשר אולי באים מפוליפ או מקרוהן... עוד בבדיקות ראינו כי ישנה רגישות מסויימת, לא מובהקת ללקטוז. החלטנו כרגע עד לתוצאות הסופיות לפחות את החלב הניגר לשנות בבית כולו, כדי לעזור לה בשינוי. ממוצרי חלב ניגר שונים שניסינו (שקדים לא ממותק, שקדים עם קוקוס, אורז, שקדים בטעם וניל..) היא הכי מתחברת, איכשהו, לשקדים בטעם טוניל. שאלתי היא, האם זהו חלב טוב ובריא? האם אין פה תוספות טעם וריח בכדי ליצור את טעם הוניל והמתיקות? האם איני בעצם מוציאה בעיה אחת ומכניסה בעיה עתידית אחרת לגופה? בנוסף ישנה ילדה נוספת בת 4 שגם אותה העברנו לחלב שקדים בטעם וניל (אין לה שום רגישות), האם זה נכון? הקטנה אוכלת טחינה, יוגורטים ומוצרי חלב אחרים לקבלת הסידן..
תודה רבה, איריס
הי, ילדתי בת הכמעט 10 עומדת לקראת קולונוסקופיה בעקבות דמם בצואה, בבדיקות דם וצואה יש חשד לדלקת במעיים אשר אולי באים מפוליפ או מקרוהן... עוד בבדיקות ראינו כי ישנה רגישות מסויימת, לא מובהקת ללקטוז. החלטנו כרגע עד לתוצאות הסופיות לפחות את החלב הניגר לשנות בבית כולו, כדי לעזור לה בשינוי. ממוצרי חלב ניגר שונים שניסינו (שקדים לא ממותק, שקדים עם קוקוס, אורז, שקדים בטעם וניל..) היא הכי מתחברת, איכשהו, לשקדים בטעם טוניל. שאלתי היא, האם זהו חלב טוב ובריא? האם אין פה תוספות טעם וריח בכדי ליצור את טעם הוניל והמתיקות? האם איני בעצם מוציאה בעיה אחת ומכניסה בעיה עתידית אחרת לגופה? בנוסף ישנה ילדה נוספת בת 4 שגם אותה העברנו לחלב שקדים בטעם וניל (אין לה שום רגישות), האם זה נכון? הקטנה אוכלת טחינה, יוגורטים ומוצרי חלב אחרים לקבלת הסידן..
תודה רבה, איריס