חלב שקדים

bengamin

New member
חלב שקדים

שלום, רציתי רק לשתף אותכם . אנחנו כבר מתחילים שלבים ראשונים של הדיאטה וכמו כולכם מחפשים מוצרים המתאימים בפורום הוזכר חלב שקדים , קניתי אותו הוא גם היה במדף של מוצרים נטולי גלוטן רק לאחר יומיים ראיתי שעל נטול גלוטן באנגלית יש מדביקה שחורה שמסתירה את הגלוטן אני לא יודעת מה זה אומר , הרגשתי שמדובר שגם בחלב שקדים עמיד יש גלוטן אשמח מאוד לקבל טיפים ורשימת מוצרים שכן ב100% ניתן לתת בדיאטה חבל להכשל בגלל טעויות אולי אתם שכבר יש לכם ניסיון של חודשיים תולכו לעודד ולעזור? בהצלחה לכולנו בדיאטה ובחיפוש מרשמים ומצרכים תודה , אמא של בנימין

razgalili

New member
על הקופסה

צריך להיות מספר טלפון של היצרן, שווה מאד להרים טלפון ולדבר איתם. אם יש מדבקה שמסתירה את הגלוטן זה כנראה אומר שאכן יש גלוטן. הופיע כאן בפורום מתכון להכנת חלב שקדים בבית וזה בסה"כ די קל. אם אכן התקשרת ודיברת עם היצרן ספרי לנו בפורום שנדע אם המוצר טוב או לא.

אני לא יודעת אם חלב-שקדים

ורוזטה זה אותו דבר. קשה לי להאמין שילדים אוהבים רוזטה - זה המשקה של בנזוגי מייד אחרי נסיעת-שטח קשה באופניים, קר, עם עלה נענע בפנים...מעולה! אבל זה קצת מריר, ורוב המבוגרים מעקמים את הפרצוף. בכל אופן, אם הכוונה היא באמת לרוזטה, אז בארץ יש כל מיני יצרנים של רוזטה, אנחנו אוהבים (אהבנו...) את זה של תבליני פרג. זו חברה אמינה, משפחתית, יש להם חנות נפלאה בשוק מחנה-יהודה והם מייצרים בעצמם. בטוח אפשר לברר איתם, והייתי אפילו מעיזה לחשוב שהם היו מסכימים לבקשות מיוחדות. מקווה שלא בילבלתי סתם את המוח, והכוונה בעצם למוצר אחר. בכל אופן בהצלחה והמון כוח להתחיל ולהמשיך בדיאטה.

חלב שקדים: מתכון נוסף

קישור להודעה בנושא. המתכון נלקח מספר על אוכל נא. למתכון הזה כמה יתרונות: הוא קל מאוד להכנה. על קליפת השקדים יש חומרים מעכבי אנזימים, וההשרייה, ניקוז ושטיפה מסייעים להיפטר מהם. השקדים קלים יותר לעיכול לאחר השרייה. האנזימים ויתר הוויטמינים שניזוקים בחום ובהרתחה אינם נפסדים. אין במתכון סוכר שהוא בעייתי. תמי

uziop

New member
חלב שקדים

מספר הסתייגויות 1) לא להשתמש בשקדים מרים! הם מכילים תרכובת ציאנידית במינון נמוך אך עלולים להזיק לילדי הספקטרום בעיקר בשימוש ממושך לכן רק להשתמש בשקדים מתוקים לא קלויים( לטעום) 2) לא לבשל את השקדים - להניח במים רתוחים לחצי שעה או יותר ואז ניתן לקילוף בקלות . לטחון ולהוציט את הנוזל - ניתן להמתיק יותר מאוחר 3) את השארית - לאכול בתאבון (ניתן להוסיפן למאכלים אחרים )

נורר

New member
עדכון על מוצרים gfcfsf

לגבי החלב, גם אנחנו משתמשים בחלב השקדים שציינת די מחוסר ברירה כי האלטרנטיבה היחידה היתה חלב תפוחי-אדמה מ- Kirkman אשר גרם לילדונת ליציאות לא טובות. דרך אגב גם ב- rice dream הכתובית באנגלית אומרת שיכול להיות שאריות של גלוטן. נראה לי שצריך להכין לבד, פעם אחת נסינו ולא הצלחנו. לגבי מוצרים אז בסה"כ ב- gfcf יש הרבה מוצרים, מאוד ממליצה לקנות מאגודת צליאק את המדריך שלהם. הבעיה הגדולה זה הסויה, או יותר נכון השמן סויה. ברשימה השחורה יש המון המון מוצרים (הלחמית והבייגלה של אסם, הממרח שוקולד פרווה, skippy , ממרח חרובים, רוב החומוסים ועוד) היום בבוקר קיבלתי רשימה מחברינו ב- www.glutenfree.co.il לגבי מוצרים שלא מצוין עליהם סויה באופן ברור (עדיין צריך לבדוק מול היצרן מה השמן הצמחי שהם משתמשים ולקבל התחיבות). ב-glutenfree יש בחור בשם נועם שמאוד נחמד ומעונין לעזור, ניתן לפנות אליו. אני מטיילת ברגל ובאינטרנט הרבה מאוד על מנת לאסוף מוצרים gfcfsf עד עכשיו מצאתי: - חומוס של פקניק השדה, מצאתי בחנות טבע - ממרחים (חרובים,שקדים, חמאת בוטנים) של משק לין http://www.linfarm.co.il, עוד לא טעמנו אבל הם gfcfsf ויש גם גירסה ללא סוכר. שבוע הבא הם יופיעו באתר של glutenfree כך שלא צריך להזמין ישירות מהם (משלוח די יקר) - אפיתי לבד בסקויטים כתחליף ללחמית ללא גלוטן של אסם שיצא לא רע. הדרך עוד ארוכה, אני צריכה למצוא קטשופ ועוד הרבה חטיפים ובמיוחד עם רוצים לנסות גם ללא סוכר. הצלחתי לתת ל"חולה על תפוחים" שלי אגס כך שיש לי התחלה בכיוון הזה. נורית

bisty

New member
חלב אורז נטול גלוטן

אכן ה rice dream עשוי להכיל גלוטן. כך מצויין על האריזה. חשוב תמיד לקרוא את הכיתוב באנגלית. בעברית זה לא מופיע. מצאתי חלב אורז מיובא מאיטליה שנקרא isola Bio - Rice Natural. כתוב במפורש באנגלית שהמוצר לא מכיל גלוטן וכמובן שגם פרווה.

אור לנו

New member
אני קניתי חלב שקדים וחלב אורז

של חב' PACIFIC בבית טבע בארץ, הסתכלתי באתר שלהם וכתוב שהחלב שקדים וגם החלב אורז נטולי גלוטן, פרווה, נטולי סויה ושמרים. יש להשיג גם בטעם טבעי וגם בטעם וניל ובאופן אישי הפשוש שותה אותם ללא בעיה. כרגע הוא עדיין מקבל את החלב שקדים/אורז עם סימילאק אבל בזמן הקרוב אנחנו מפסיקים לו או את הפורמולה ואני מתכוונת להוסיף לחלב שקדים/אורז דייסה קורנפלור בטעם וניל שגם היא נטולת גלוטן. בכל מקרה - מה שלי חשוב זה שגם בחלב שקדים וגם בחלב אורז של החב' הזו יש סידן ולא מעט. אלו המרכיבים: Naturally Almond Vanilla Serving Size 1 Cup (8 fl. oz.) 240 mL Servings Per Container 4 Calories 100 Calories From Fat 20 Total Fat (g) 2.5 4% Saturated Fat 0 0% Trans Fat 0mg Cholesterol (mg) 0 0% Sodium 105 4% Total Carbohydrate 15 5% Dietary Fiber 1g 2% Sugars 11 Protein 2 Vitamin A 10% VitaminC 0% Calcium 30% VitaminD 25% Riboflavin 30% Iron 2% Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie Diet. Nutritional Information Low Fat Rice - Vanilla Serving Size 1 Cup (8 fl.oz.) 240 mL Servings Per Container 4 Calories 130 Calories From Fat 20 Total Fat (g) 2 3% Saturated Fat 0 0% Trans Fat 0 Cholesterol (mg) 0 0% Sodium 75 3% Total Carbohydrate 27 9% Dietary Fiber 0 0% Sugars 14 Protein 1 Vitamin A 10% VitaminC 0% Calcium 3 VitaminD 25% Iron 0% Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie Diet.

למעלה