חלב

חלב

מאז גיל 6 ועד לפני כמה ימים הייתי צמחונית. עכשיו מנסה להיות טבעונית. מנסה זאת אומרת רוצה לא לאכול חלב וביצים, אבל בינתיים כל הזמן שוכחת שבכל מיני מאכלים יש את זה...צריכה להתרגל... בכל מקרה,על הביצים קל לי לוותר, אני שונאת ממילא, ויחסית קל למצוא אוכל חלופי, אבל אני נורא אוהבת יוגורט וגבינות. יש משהו שיש לו ממש טעם דומה לחלב? כי משקאות הסויה שטעמתי עד היום דיי דוחים וממש לא מזכירים את הדבר האמיתי.....

guruyaya

New member
שוק התחליפים רווי מוצרים

שדומה וכל אחד מהם, מזכיר חלב למישהו אחר. אני אישית מוצא את הטעם של צוריאל מזכיר את טעם החלב יותר מהכל, אבל אני שתיתי חלב רווי מאד בשומן (ישר מהרפת). אנשים שצרכו חלב עמיד, מן הסתם ייטו להשוות לחלב מסוג אחר. לפיכך - תיאלץ לעשות את הבדיקה בעצמך (כולל לנסות להכין בבית. מתכון במאמרים)

לא מצאתי

לא מצאתי את המתכון לחלב סויה ביתי. אתה יכול להעתיק לי אותו לפה?

guruyaya

New member
קישור לחלב סויה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=301&art_id=129 תהנה

דורון ק

New member
יוגורט

ישנו יוגורט של חברת "ALPRO" שהוא מאוד טעים-אנשים שאני מכיר שאוכלים יוגורט חלב פרה ציינו שטעמו טוב בהרבה,למרות שהטיפשים(בעניין הזה) משומה לא מייבאים את היוגורט הרגיל שלהם והטעמים הנמצאים בארץ הם עם תות,דובדבן,אפרסק ופירות יער. גם ל"משק צוריאל" ישנו מעדן "חלב"-מעדן זה נקרא "סויה-גורט" מאחר שהוא לא "באמת" יוגורט(לא הותסס על ידי בקטריות) והטעם שלו פחות טוב-גם אני לא בטוח שכל המעדנים לגמרי צמחיים. ישנו "שוקו" סויה שהטעם שלו נחמד,וגם אפשר להוסיף ל"חלב" הרגיל ממתיק כגון סילאן או קקאו דל שומן וכו´,או כמובן כפי שהמליצו לך להכין בבית.

למעלה