חלב

sidny presckot

New member
חלב

הרבה פעמים נתקלתי באימרה שחלב פרה גורם (או עלול לגרום) לבריחת סידן. הבעיה היא שכשאני מנסה לשכנע את החברים שלי שחלב לא בריא ואני אומרת להם שהוא עלול לגרום לבריחת סידן, הם לא מאמינים לי... מישהו יכול לכוון אותי לאתר או כל דבר אחר שמוכיח את העניין הזה?

(מיכל)

New member
איך אפשר?

הרי חלב זה הדבר עם הכי הרבה סידן אז איך הוא יגרום לבריחת סידן?

K A R I N

New member
זה נכון

כנסי לאתר של אנונימוס להם יש חומר על זה האתר בבניה כרגע אז יתכנו בעיות בכל אופן אפשר להתקשר אליהם גם בטלפון: 035226992

דורון ק

New member
חלב וסידן

אז ככה,חלב-כמו כל החלבונים מהחי גורמים לשינוי בתפקודי כליות המביאים להוצאת סידן גדולה מהגוף-זאת הסיבה שמדינות הצורכות הרבה חלבון מהחי כמו ישראל,ארצות-הברית,אנגליה,פינלנד,שבדיה וכו יש את אחוז האוסטאופרוזיס הגבוה בעולם למרות צריכת הסידן הגבוהה. לעומת זאת למדינות שלא צורכות מוצרים מהחי כמו בחלק ממדינות אפריקה ואסיה יש את שכיחות האוסטאופרוזיס הנמוכה בעולם,למעשה לאסקימוסים יש את אחוז האוסטאופרוזיס הגבוה ביותר בגלל צריכת הדגים הרבה ולמרות שסרדינים הם מקור עשיר בסידן. עוד סיבה שספיציפית לחלב היא תכולת הזרחן הגבוה הגורמת אף היא להוצאת סידן. אז למה הרבה אנשים עדיין מאמינים שחלב הוא "המקור הטוב ביותר לסידן"-מערכת הפרסום המשומנת היטב של אלו שמרויחים כלכלית ממכירת החלב!!!!

למעלה