חלום או חלימה

bertcat

New member
חלום או חלימה

האם לדעתך, בן, מהרגע בו רואה אדם את ידיו בחלום, בחווה חלימה בפעם הראשונה, כל חלומותיו הם חלימה? אני עוסק בחלימה הרבה והרבה זמן, וההבדל בין חלום לחלימה מאוד מטושטש, אין לי צורך להיות מודע לכך שאני חולם, כמו שצריך הייתי בתחילה, על ידי תרגולים כמו לראות את ידי בחלום, או להגיד לעצמי שאני חולם, אלא זו יותר תחושה מוכרת, מודעות חלשה, כמעט לא מודעת לכך שאני במקום שאינו מציאות. מכאן שאני בחלימה? האם לדעתך יש רמות שונות של מודעות בחלימה, או שזה "אתה שם או שאתה לא". שאלות, שאלות... בי.

הפרדה בין חלום לבין חלימה...

חה... בשניה זו ממש, כשאני מתחיל לחשוב ולכתוב, אני יוצר קשר עם גוף האנרגיה שלי... בררר... הצמרמורת העצומה שעוברת בי מזכירה לי דברים רבים... וואו. טוב, עכשיו אני מבין את זה הרבה יותר טוב (מאשר לפני דקה, נניח). לא - אחרי המעבר בשער הראשון (כפות הידיים), לא כל חלומותיו הם חלימה. ממש ממש לא. רוב חלומותיו עדיין אינם חלימה. ברגע שאדם מוצא את כפות ידיו בחלום, אסור לו לנסות לשלוט בחלום שלו. כי אם הוא שולט בו, מיד חוזרת נקודת התפישה למקום הרגיל שלה - וגוף האנרגיה יוצא לחלוטין מהישג ידו. יש הבדל עצום בין חלום לבין חלימה ואני מציע שתתחיל לעבוד על לחוש זאת, כלומר, על לחוש את ההבדל הזה. ממש כפי שעד היום התרכזת בהבדל בין חלום לבין מציאות ולמדת להבחין בכך, התרכז בהבדל שבין חלום לבין חלימה. עבוד שוב על השגת צלילות מירבית בתוך החלום: להתבונן בשקט על כל מה שקורה מסביב... להיות שם, במלוא נוכחותך הצלולה, לזכור את עצמך, להיות אתה - כי זה לא משנה איפה אתה (חלום / מציאות), אתה תמיד אתה... ואתה עכשיו כאן! מבצע בחירות! וחי! כלוחם!! לפעמים, בחלום (במקרה שלי ושלך כיום - רוב הזמן, אני מניח...), כל מה שאנחנו רואים סביבנו הוא רק חלום. ולפעמים, אנחנו רואים סביבנו "מציאות". ברור שגם כאשר אנחנו רואים "רק" חלום, זה כן מידע שקשור חלקית למציאות החיצונית (כולל יצורים לא אורגניים) ש"מעובד" בצורה מסויימת במוחנו ומוצג בפנינו בדרך בה הוא מוצג בפנינו. אבל יש גם מצבים שבהם מה שאנחנו רואים סביבנו הוא מציאות... וזה כבר קשור להגעה הממשית שלנו אל מקומות אמיתיים, בזמן אמת, המסונכרן למציאות הרגילה. ככל שנפעל שם יותר, כך נגבש יותר את התפישה שלנו, אך עלינו לפעול שם באמת ולא בדמיוננו. כלומר, אם אנחנו מזיזים משהו במקום הזה, הוא זז באמת. אסור לנו להניח לדמיון שלנו להשתולל. כך אני מבין זאת - ויכול להיות שאני מבין זאת בצורה שגויה. אל תשכח שאני תלמיד כמוך - לא יותר מתקדם ממך בנושא החלימה. וגם אני כמוך תוהה וטועה ומתקדם. כן, יש רמות שונות של מודעות (צלילות) בזמן חלימה. וחלק מזה זה גם רמות שונות של "גשרים" אל העירנות, אל המצב הרגיל, שהינם בעצם "גשרים" או "קשרים" בין הגוף הפיסי לבין גוף האנרגיה... שהרי המטרה היא לקרב ביניהם ותחילת קירוב זה הינה ביצירת קשר ביניהם... המציאה של כפות הידיים בחלום - כפות הידיים האמיתיות שלנו, לא הוירטואליות שנמסות תוך שניה - היא יצירת הקשר הראשונה עם גוף האנרגיה שלנו... גוף האנרגיה שלנו................................................

למעלה