חלום אחד יותר מידי\ פיק למיה 1342

חלום אחד יותר מידי\ פיק למיה 1342

אני אפתח בהתנצלות, נתקעתי עד היום האחרון ולא הצלחתי לגמור את הפיק הקודם אז כתבתי מהר אחד חדש והוא לא עבר ביטוא.

מוקדש לך ומקווה שתהני

פאנדום: הארי פוטר (תקופת הקונדסאים)

שיפ: ג'יימסיריוס

דירוג: PG13 על רמיזות בוטות

אורך: קצת יותר מ1000 מילים.

בהודעות 1

הכל התחיל בחלום, חלום שהיה מוחשי מאוד והטריד את רמוס לופין בן השבע עשרה יותר ממה שהוא העז להודות.
"תמיד אמרתי שהוא שוויצר אבל אם את שמחה..."
בדרך הארוכה יחסית לשיעור כשפומטיקה מוגבר, רמוס נשרך מאחור אחרי לילי אוואנס ואליס פיוונסי שהתלחשו, מצחקקות בעליזות.
"אבל אני אומרת לך שהוא חמוד ומה שהוא אמר..."
"טוב אני מניחה שאת צודקת, העיקר שהוא קפטן הקווידיץ', תארי לך מה יקרה כשנזכה בגביע, הוא בטח יעניק לך אותו בסוף המשחק האחרון."
"למה את חושבת רק על קווידיץ' כל היום, את לא מבינה ש..."
רמוס עצר מול דלת הכיתה ולהפתעתו הבנות המשיכו ללכת, "לילי? אליס?" הן נעצרו והסתובבו אליו בהפתעה "רמוס! מה שלומך?"
"הכיתה כאן" הוא הביט בהן ברצינות וזה גרם להן לצחקק שוב "אופס" אליס צחקה "בואו נכנס לפני שפרופסור ווקטור תגיע לכאן, היא לא תיתן לך לאחר שוב רק כי את מאוהבת לילי"
לילי האדימה, היא נכנסה לכיתה והתיישבה בשולחן האחרון, המקום הקבוע שלה ושל רמוס. אליס
ודורקאס מידווז, נערה חביבה שחורת שיער וממושקפת שלמדה ברייבנקלו, התיישבו בשולחן לידם.
"זה נכון שהוא הציע לך שוב לילי? מה גרם לך להסכים? זה שהוא מדריך ראשי עכשיו?"
"צהריים טובים תלמידים,"
התלמידים השתתקו או שענו במלמול מהוסס "צהריים טובים פרופסור ווקטור" ורמוס, שחשדו התעורר ידע שיאלץ לחכות עד סוף השיעור בשביל לשמוע את סוף השיחה, אם הבנות יחליטו לסיים אותה בכלל. אבל מיד כשנשמע הצלצול ופרופסור ווקטור הלכה, התמלאה הכיתה בבני השכבה שחזרו משיעור לימודי מוגלגים.
"ירחוני! מה שלומך? איך היה השיעור?"
"מעולה ג'יימס, איך שלך?"
"נהנית עם כל הבנות ירחוני? למה אתה לא לומד משהו נורמלי כמו הבנים?"
זה היה פיטר, וסיריוס שהגיח מאחוריו חבט בעורפו בתגובה.
"זה שבנות מקיפות את ירחוני, זה הרווח שלו תולעון, אליך הם לא יתקרבו גם עם מקל, מנצ'מע ירחוני?" הוא ניגש והתיישב ליד ג'יימס על השולחן ורמוס קם, זה היה כמעט כאילו החלום חוזר על עצמו והוא ממש לא רצה לראות את ההמשך.
"אני הולך אההה.... לספריה, להשלים את החיבור בשינויי צורה."
"התחלת אותו? אני לא מצליח... זה כל כך קשה" צייץ פיטר ורמוס חייך חיוך מאולץ.
"בוא, אני אעזור לך זנב תולע"
"אני אומר ששינויי צורה זה לא ממש חשוב" אמר סיריוס

בהודעות 2

"פחות חשוב מקווידיץ'" הוסיף ג'יימס "תפגשו אותנו במגרש כשתולעוני יסיים להתעלק עליך, ירחוני, אנחנו נשאר שם עד ארוחת הערב."
"דיברנו גם על אחרי הארוחה" הזכיר סיריוס בטון של מי שמציין דבר מובן מאליו.
"לא היום" אמר ג'יימס "אחרי האוכל אני עם לילי"
"אתם יוצאים?" צייץ פיטר בהפתעה
ג'יימס נראה נבוך והנהן "חשבתי שהיא שונאת אותך!" קרא סיריוס. ג'יימס האדים עוד יותר, "אני... אני ניסיתי וזה פשוט קרה רך כף, לא הייתה לי שליטה בזה"
" אבל ג'יימס..." מבטיהם הצטלבו ועבר בניהם משהו נוסף שרמוס ניסה בכוח שלא לראות ובטח שלא להבין.
"בוא תולעוני, נלך לספרייה" אמר והם התרחקו, משאירים את מה שנראה כמו מריבה סוערת מאחוריהם.
באותו לילה החלום של רמוס חזר שוב, בהיר מקודמו ואף על פי שהקולות בו היו מעומעמים המראות הסבירו את עצמם. 'לילי' הייתה המילה היחידה שהוא הצליח לשמוע, נאמרת מספר רב של פעמים, בכעס, בטינה ואז בתחינה רכה ואחריה בהשלמה מיואשת. כשהשתרר שקט, רמוס הניח לעיניו להיעצם ונרדם במהירות רבה.
בבוקר שלמחרת ג'יימס וסיריוס לא דיברו, דבר שהקשה מאוד על פיטר שנבחר, אחרי שרמוס סירב בתוקף לקחת את התפקיד, לשמש שליח ביניהם.
"תולעוני, תגיד לרך כף שיש אימון בחמש וחצי ושאם הוא לא מגיע הקפטן ירחיק אותו מהקבוצה"
"תולעוני, אתה יכול להגיד לג'יימס שהקפטן הוא לא מורה ורק פרופסור מקגונגל יכולה להשעות מישהו"
"תולעוני תגיד לרך כף שהוא אידיוט ובגללו גריפינדור תפסיד"
"אתה יכול להגיד לו שהוא יכול לדחוף את הקווידיץ' שלו ל'אתה יודע בדיוק מה' שלי ושהוא אידיוט שחצן בעצמו שהתמנה לקפטן רק כי הוא יודע לפלרטט עם מורות זקנות בנות מאתיים..."
"די כבר!"
ג'יימס וסיריוס, כל אחד מפינתו בחדר, השתתקו והביטו בהפתעה ברמוס, שעד לאותו רגע ישב דומם על מיטתו וקרא.
"תריבו במקום אחר" המשיך רמוס "ותריבו לבד, זנב תולע לא אשם בסכסוך המטומטם שלכם"
"הוא אשם" אמרו הבנים יחד, מצביעים זה על זה ורמוס צחק "אני מסכים עם שניכם, עכשיו בבקשה, תריבו במקום אחר, יש פה אנשים מסוימים שמנסים ללמוד."
ג'יימס וסיריוס הזעיפו פנים זה לזה "אני הולך ללילי" פלט ג'יימס "מה שתגיד" מלמל סיריוס הזועף "מעניין מה היא תחשוב כשהיא תדע שאתה.... קרניים"
"קרניים?" פיטר הביט ברמוס בתהייה "על מה הוא מדבר?"
רמוס חשב מהר, תמימותו של פיטר עמדה לנגד עיניו, הוא היה ילד בקשר לדברים 'האלה', תמים מאוד ולעיתים אפילו תמים מידי. "זה בגלל שג'יימס הופך לאייל," לחש "רך כף המציא לו כינוי, בשביל המפה."

בהודעות 3

פיטר חייך והנהן ורמוס נשם לרווחה, 'בינתיים הכל בסדר' חשב לעצמו ואז בכעס קודר יותר 'זה לא יהיה בסדר, לא כשלילי תבין מה זה'.
באותו לילה הוא ראה את זה שוב, החלום המוזר שהתרחש ונשמע גם, הפעם לנגד עיניו.
"אתה עדיין אוהב אותי?"
"כן, אבל מה יקרה אם היא תגלה? איך אתה יכול לרקוד על שתי חתונות ככה"
"ההורים שלי רוצים שאני אתחתן איתה"
"ומה תעשה?"
"אני אברח, איתך, כשנסיים ללמוד, לילי תבין, אנחנו הרי בסך הכל יוצאים, לא מעבר לזה"
"אבל אתה יודע שאז הם יגלו"
"לא אכפת לי, הם יבינו בסוף"
"ההורים שלי לא הבינו, למה אתה חושב שעברתי לגור אצלכם בבית לפני שנה, היא גילתה עיתון עם כמה בחורים ערומים וזרקה אותי מהבית סופית."
"אז נמצא מקום משלנו, לא אכפת לי, אנחנו נצליח רך כף, אתה חייב להאמין לי, אבל בשביל זה אני צריך להישאר עם לילי קצת, רק עוד חצי שנה, עד שנסיים ללמוד."
"לא... עשיתם את זה? נכון?"
צחוק חלוש "לא רך כף... לא יקירי" קולו של ג'יימס, שבקע מהמיטה של סיריוס, היה רך, מלטף ואוהב באופן כמעט כאוב, רמוס אטם את אוזניו בכרית אבל שמיעתו החדה, הזאבית, בגדה בו שוב.
"אני אוהב אותך רך כף, אני רוצה לחיות איתך את כל החיים שלי"
"זה המון זמן... ואתה עדיין לא מוכן להיפרד ממנה, למה שאני אאמין לך?"
צליל ברור של שפתיים נפגשות, רמוס חשב על דורקאס, שבה היה מאוהב בסתר כבר כמה חודשים ומיקם את דמותה בעיניי רוחו, שומע את קולה, הוא רצה ללכת אליה עכשיו, ללכת לאיזשהו מקום אחר והעיקר לא לראות, לא לשמוע, לא להיות הצופה הדומם בשני חבריו והאינטימיות האישית כל כך ביניהם, השברירית כל כך, שבצורה מרוחקת כלשהי הוא הצליח לראות את היופי שבה, יופי שדבר לא יוכל להרוס.
'אתם שניכם כמו אחים בשבילי' חשב רמוס ונשבע בליבו שלמרות חיבתו האמיתית ללילי, את הסוד הזה הוא לא ייקח מהם.
הוא חיכה כמה רגעים ואז התיישב במיטתו, רק כדי לראות את ג'יימס על המיטה ממול, מביט בו בשאלה שגבלה גם בחשש.
לאחר שתיקה ארוכה מידי, רמוס פצה את פיו "אמרתי לפיטר שאם אתה הופך לאייל, אנחנו צריכים לקרוא לך קרניים."
"תודה לך" לחש ג'יימס, משיב על כל מה שלא נאמר.
רמוס חייך בעייפות "בשביל מה יש חברים?" הוא נשכב חזרה ולפני שהספיק לשמוע מה ג'יימס השיב, הוא כבר נרדם.

מיה 1342

New member

קודם כל, אני ממש ממש ממש מצטערת שלקח לי כל כך הרבה זמן להגיב, עבר עלי שבוע מטורף ולא יצא לי להיכנס לפורום.
ועכשיו, לפיק:
כל כך אהבתי

הבחירה בנקודת המבט של רמוס ממש התאימה לסיפור, האינטרקציה בין הקונדסאים נפלאה ומאוד ic לטעמי, זה שקראת לפיטר "תולעוני" במקום "זנב תולע" ממש הצחיק אותי וזאת הייתה בחירה נפלאה.
כמובן שגם ההתייחסות ללילי הייתה ממש במקום, כי עם כמה שהייתי רוצה שסיריוס וג'יימס יהיו ביחד, אין מה לעשות - גם לילי בתמונה, והארי צריך להיוולד איך שהוא

בקיצור - ממש אהבתי, תודה רבה רבה רבה

חחחח אין בעיה

מתתי מפחד שזה יצא רע כי אף פעם לא כתבתי סלאש אז אני ממש שמחה שאהבת בסוף

ווידוי קטן לסוף

פעם ראשונה שאני ממש כותבת סלאש שהוא יותר מהמשפט "קורט ובליין התנשקו" אז תהיו עדינות

פיבסי

New member
תגובה חיובית ביותר

הכתיבה ממש מגניבה
אהבתי את הצד של רמוס שרואה מהצד
וככה כל התעצומות נפש של כאב לב, השארות בארון, בגידה, רגשות אשמה וכדומה נחסך מהקורא....

בקשר לסיפור..... ואוו מוזר ביותר תמיד ג'יימס נראה לי גבר גבר, מין
מאצ'ו שכזה ופתאום הוא הומו?! ועוד עם סיריוס?
הזוי ביותר

חחחחחחח מסכימה לגמרי

אני לא טובה בסלאש אבל היא ביקשה ג'ימסיריוס וזה מה שהיא קיבלה

ורמוס הוא דמות מעולה לכאב לב במיוחד שהוא קרוב ללילי ולג'יימס, זה לא עבר טוב ממש אבל הוא דיי כועס על ג'ימס בכל הסיטואציה הזאת.

מה גם שהוא תמים ולכן הוא מתקשה לעכל את ה"חלום" וכל הסיטואציה.
הבעיה שלו היא לא שהם הומואים אלא שהם צריכים חדר ובמקרה הזה זה גם החדר שלו, הוא פשוט מרגיש שהוא רואה יותר מידי.

וממש תודה על התגובה

noyrov

New member
אני גרועה בכותרות

~ אני אוהבת את כל השיחות-בנות בפיק, הן נורא כייפיות.

~ יש בעיה של פיסוק שקצת מקשה על הקריאה, משהו שבטא, או אפילו מעבר חוזר על הפיק, יכול לפתור בקלות.

~ את יודעת, יש משהו שממש מוצא חן בעיני בזה שהחלטת ששיעורי כשפומטיקה מוגברת הוא דווקא מקצוע של בנות, בעוד לימודי מוגלגים של הבנים...

~ אני לא אוהבת איך שסיריוס וג'יימס מדברים לפיטר
אנחנו לו סובלים אותו היום, אבל הם היו חברים בתיכון. עובדה שהוא לא חשד בו בכלל ואפילו הציע לג'יימס להעביר אליו את תפקיד שומר הסוד. אם הם היו מתייחסים אליו מגעיל בתיכון, הוא לא היה עושה את זה.

~ הם כאלה חמודים כשהם רבים
כל הקטע הזה שהם מדברים דרך פיטר הוא משעשע ועצוב ביחד.

~ אוקיי, אני מאוד אוהבת ומאוד שמחה שכשאת כותבת פיק ג'יימסיריוס את מתייחסת לנושא של לילי, כי זה חשוב ואי אפשר להעביר אותו. אבל אני לא מצליחה להבין למה בכלל ג'יימס מחזר אחריה ככה אם הוא בכלל אוהב את סיריוס. אפילו אם ההורים שלו לוחצים עליו (מה שהגיוני רק באופן חלקי, כי אוקיי, אם הם מסגנון המשפחות טהורות דם שאכפת להם מהשידוכים של הילדים, אז אולי זה הגיוני שכבר שג'יימס בן 17 הם יחפשו בשבילו אישה. מצד שני, אם הם היו כאלה הם לא היו רוצים בוצדמית כמו לילי), הוא תמיד יכול לומר להם שהוא ניסה כמה פעמים ולילי דחתה אותו, מה שלגמרי נכון. מה הוא כבר יכול לעשות?
פשוט לא יכול להיות שהוא רודף ככה אחרי לילי אם הוא לא מרגיש כלפיה משהו. זה יכול להיות מבולבל, זה יכול להיות מלא-סתירות, זה יכול להיות חד צדדי, אבל קשה לי להאמין שהוא עושה את כל זה רק כדי להתחמק מההורים שלו. על סיריוס אני מאמינה, ההורים שלו הם בדיוק בסגנון הזה. אבל על ההורים של ג'יימס, קצת קשה לי.

~""לא... עשיתם את זה? נכון?" - למרות מה שאמרתי קודם, אני אוהבת שסיריוס שואל את השאלה הזאת. כי תמיד חשבתי שלמרות הכל, יש בו משהו יותר חסר בטחון כשזה מגיע לאנשים שאוהבים אותו.

~""אני אוהב אותך רך כף, אני רוצה לחיות איתך את כל החיים שלי"- שוב, קשה לי עם זה כי אנחנו יודעים שזה לא נכון, ושגם אחרי הבית ספר ג'יימס ולילי ישארו זוג ויתחתנו, וסיריוס ישאר החבר הכי טוב והשושבין, ואוקיי, או שהכל היה תרמית אחת גדולה רק כדי להסתיר את הקשר בין ג'יימס וסיריוס מפני אנשים לא סימפטים (שזאת אפשרות מעניינת, אני מודה), או שג'יימס משחק גם ברגשות של לילי וגם בשל סיריוס בצורה אכזרית, וזה כל כך לא מתאים לאופי שלו, שתמיד תואר כמאוד נאמן ומגן על חברים שלו.

~"רמוס חשב על דורקאס, שבה היה מאוהב בסתר כבר כמה חודשים ומיקם את דמותה בעיניי רוחו, שומע את קולה, הוא רצה ללכת אליה עכשיו, ללכת לאיזשהו מקום אחר והעיקר לא לראות, לא לשמוע" - רמוס פשוט מתוק. זה מדהים איך אפילו בפיק כזה הוא מצליח להיות הגיבור האמיתי, המאוד לא שופט אבל גם מאוד עדין ולא מעוניין לחטט או לפגוע.

~ "לא להיות הצופה הדומם בשני חבריו והאינטימיות האישית כל כך ביניהם, השברירית כל כך, שבצורה מרוחקת כלשהי הוא הצליח לראות את היופי שבה, יופי שדבר לא יוכל להרוס." - אני דווקא חושבת שכתבת סלאש יופי, והאמת? זה לא נראה לי שונה מלכתוב הט
(מלבד ההתייחסות לקבלה של החברה, דבר שגם אליו התייחסת מעולה בפיק).

~ המשחק שעשית עם הכינוי שלו מאוד יפה. אין לי מושג אם זה עובד גם באנגלית, אבל פה זה הצליח להיות מתבקש וחכם.

~הסוף נפלא.

ואוו תודה תודה תודה

- הפיק נכתב בכמה דקות ובשוונג אז אני ממש מסכימה איתך לגבי הבטא, בדרך כלל זה לא קורה לי.

- לגבי פיטר אנחנו רואים את סיריוס לפחות יורד עליו גם במעט שמופיע בספרים, לא התרשמתי שהם נמנעים מזה במיוחד.

- האמת שאני לא ממש תומכת בג'ימסיריוס לפחות לא מצד ג'יימס ככה שהיה לי ממש קשה לעשות את השיפ הזה דו צדדי, זאת גם אחת הסיבות שבחרתי את רמוס כנקודת מבט כי זה חסך ממני את לכתוב את המחשבות של ג'יימס או את סיריוס הבכלל בלתי אפשרי.

- לגבי ההצהרת אהבה של ג'יימס אני פשוט מניחה שזה קשר שיגמר מתישהו ודי קרוב לסיום הפיק ואני מכלילה אותה ביחד עם החלום שלהם לברוח יחד.

- קל לי לכתוב את רמוס, הוא פשוט נכתב לי מעצמו כמעט ומלא פיקים שלי מבוססים על הדמות שלו. פה בעיקר ניסיתי להפוך אותו לתמים מאוד, עדיין קצת ילד בעצמו ולגרום לזה שיהיה מובן שהוא מקבל את ג'יימס וסיריוס כמי שהם אבל הוא היה רוצה שהם "ימצאו להם חדר" כי זה מביך אותו וגם כי הוא חושב שזה פרטי שלהם והוא לא אמור להיות שם או לראות את זה.
מצד שני הוא מחבב את לילי ושונא את המחשבה שג'יימס מרמה אותה ככה.

- אני אגיד תודה שוב כי ממש פחדתי שהסלאש יצא לא אמין ואם התכוונת לסיריוס בקבלה של החברה, מבחינת ההאדקאנון שלי סיריוס גיי (למרות שג'יימס לא) ואמא של סיריוס גילתה שהוא גיי וזאת אחת הסיבות שהוא ברח מהבית.

noyrov

New member
בקשר לפיטר

נראה לי שיש הבדל בין לרדת עליו נקודתית בגלל משהו טפשי שהוא אמר, לבין לקטול אותו באופן מכוער כמו שסיריוס עושה פה. האמת, אנחנו לא באמת יכולים לדעת כי אין לנו מספיק מידע מהקאנון לגבי זה. אני מניחה שאני פשוט מעדיפה לחשוב שהם באמת היו חברים ולא התעללו בו בתיכון, כי זה הופך את האשמה של המעשה שהוא עשה להרבה יותר גרועה, מאשר אילו הם בעצם מעולם לא היו חברים והוא לא הרגיש מחויבות כלפיהם בשום צורה (ובכנות, ג'יימס וסיריוס היו שוויצרים לא קטנים, אבל לא מטומטמים. קשה לי להאמין שסיריוס היה מפקיד את החיים של ג'יימס בידי מישהו שהוא היה חושד בו שיש לו טינה כלפיו).

גם בהדקאנון שלי סיריוס גיי, וזה קל כי אין שום כלום בקאנון שסותר את זה (ההנחה המקובלת שהוא יצא עם הרבה בנות היא פאנון לחלוטין, אין שום מידע בספרים, עד כמה שאני זוכרת, על חברה או בת זוג כלשהי של סיריוס. לכל היותר מוזכרת איזה מישהי שהסתכלה עליו בתקווה, ולא שום דבר מצידו). עם ג'יימס זה מסובך, כי למשל הארי התרשם ממנו שהוא ניסה להרשים את הבנות שהיו שם בזיכרון של סנייפ, וכמובן כי אנחנו יודעים שהוא חיזר בעקשנות אחרי לילי וגם התחתן איתה. אז אם לא רוצים לכתוב AU, חייבים להתייחס לזה, ויש הרבה פתרונות, ממערכת יחסים חלקית ועד סלאש חד צדדי מצד סיריוס.
ואני אוהבת את הדמות של ג'יימס. יכול להיות שיש לו הרבה חסרונות, אבל אני מאמינה ברצינות הקשר שלו לאהובה שלו ולחברים שלו. לכן קשה לי לקרוא פיק שבו ג'יימס משחק בהם בצורה שרירותית כל כך.

בכל מקרה, ממש רואים שקל לך לכתוב רמוס. בהתחשב בסטיואציה, הוא אמין ונהדר מכל בחינה שהיא, ומנסה להיות הוגן ככל יכולתו גם כלפי פיטר, גם כלפי לילי וגם כלפי ג'יימס וסיריוס.

חחח כן (לגבי רמוס)

רמוס חמוד מזועזע וקצת מסכן והסיבה שג'יימס לא יצא לי אמין ממש היא שאני מסכימה איתך לגמרי לגביו

למעלה