חלום אחד מיני רבים..........

חלום אחד מיני רבים..........

אני כותבת לך עכשיו על חלום שאני מתפללת שיתגשם. אני מתעוררת לצידך, מביטה בעינייך, מסרבת להאמין שהשעה 11 בבוקר ואתה כאן לידי, לא לחוץ להתקשר לתחנת המוניות, לא לחוץ מריח ההתעלסות שנותר עלייך מליל אמש. אתה פוקח עינייך כתינוק שרק פקח עיניו, כאילו התעוררת לחיים חדשים. ואכן, התעוררת לחיים חדשים, חיים שנדמה שנועדו לך מאז ומעולם. חיים יחד איתי ויחד עם הילדה המקסימה שילדתי ממך. אתה מביט בעיניי כלא מאמין. מחייך אליי ואומר, אני אוהב אותך. ואני, אני אוהבת אותך אך לא אומרת, אלא רק שוקעת בתוך עינייך המשכרות, ומחפשת את האמת שבהם, האם אינך כואב? האם אינך מצטער על כך שאתה כאן, איתי, איתנו? האם אינך רוצה את חייך הקודמים חזרה? אני לא מוצאת דבר חשוד בעינייך, מוצאת רק דבר אחד- אהבה . אתה מחייך אליי ואומר, זהו ילדה שלי, מהיום אני רק שלך, כמו שאת היית תמיד, רק שלי. מהיום אין פחד, אין חששות, אין כאב, אין קנאה. רק דבר אחד יש…רק אהבה. ואני מביטה בך ומחזקת בלבי כל מילה. יש בעולם ים של אוהבים. אך נוטה להאמין שאין כאלה שאוהבים אחד את השני בדרך שבה אנחנו אוהבים, מין אהבה מסובכת שכזו, אשר הציבה קשיים בדרכנו על מנת למדוד את עוצמתה, וכשלא יכלה להביס אותנו, נתנה לנו את ברכתה ואת הסכמתה לממש את אשר ייחלנו לו זמן ארוך כל כך. חלום יפה יש לי בחיים. חלום קסום שהתחלתי לחלום מהיום שהתאהבתי בך, העזתי לחלום אך פחדתי להאמין שהחלום יתגשם. האם יכולה להאמין בו עכשיו אהובי? האם יכול להיות שהבועה הקסומה של שנינו תחזיק מעמד גם בעולם החיצון. האם באמת יהיה זה אמיתי להאמין בכך? האם אני יכולה להמשיך לבנות לעצמי חיים מושלמים עם אהבת חיי? מין חיים מושלמים שכאלה שקיימים רק בתוכי. האם הם באמת יתגשמו? חיבוקים גלויים, נשיקות מלאות תשוקה אשר נגלות לעין, בית קסום מלא באהבה, שמלה לבנה וקסומה אשר תהפוך אותי ביום מין הימים להיות נסיכה בין שתי ידייך? בכל חיי לא היה לי חלום ורוד מזה. ולכן מתקשה להאמין שהוא כה קרוב להתגשם. האהבה שיש בי אלייך גורמת לי לרצות לחלום, אך באותה מידה גורמת לי לפחד לפקוח את עיניי. אתה אור השמש שלי, ואני הוא הפרח הנבול שקטפת בדרך, אשר אותו השקת, טיפחת, גידלת, כל גורלו תלוי רק בך. אם תמשיך לטפל בו הוא יתחזק ויגדל, ויוקיר אותך כל חייו. אם תנטוש אותו, הוא ייבול ולא יהיה לו עוד כוח להתחזק. אתה הכוח שלי, נשמה שלי. אתה הכל ובלעדייך אני לא כלום. אחלום אותך עוד קצת, עוד קצת עד שנגשים את אהבתנו בדרך שמגיע לנו להגשימה. אני אוהבת אותך נסיך שלי… אוהבת אותך עד שלעיתים נדמה שאני צריכה להתנצל על עוצמת אהבתי אלייך. מחכה לך בביתנו העתידי, עם עתיד מושלם עבורנו אשר נכתיב במו ידנו, ולא בידי הגורל. שלך לעולם… הפרח שלך.

ה מוזה

New member
חלום אחד שמתגשם- צריך יותר?

חלמת ..וטווית קורים של אגדה .. המתנת וחיכית ..והתפללת והנה ..מול עינייך מתגשם חלום ..קורם לו עור וגידים ..אוחז לו במציאות חלומות נועדו להגשים.. כשחלום מתגשם .. לא צריך הרבה ..חלום אחד של אהבת אמת .. ריגשת אותי .. לא כל יום אנו עדים להתממשות חלום . לעולם אל תפסיקי לחלום . חלומות הם המציאות שלנו . לשלושתכם לך לאהובך ולפרי אהבתכם מאחלת - שפע רגעי קסם משותפים Reality Met you by surprise I didn´t realize that my life would change forever Saw you standing there I didn´t know I cared there was something special in the air Dreams are my reality the only kind of real fantasy Illusions are a common thing I try to live in dreams It seems as if it´s meant to be Dreams are my reality a different kind of reality I dream of loving in the night And loving in the night And loving seems alright Although it´s only fantasy If you do exist, honey don´t resist show me a new way of loving Tell me that it´s true, show me what to do I feel something special about you Dreams are my reality, the only kind of reality may be my foolishness has past And may be now at last I´ll see how a real thing can be Dreams are my reality, a wonderous world where I like to be I dream of holding you all night and holding you seems right perhaps that´s my reality Illusions are a common thing I try to live in dreams although it´s only fantasy Dreams are my reality, I like to dream of you close to me I dream of loving in the night and loving you seems right Perhaps that´s my reality

למעלה