חלום אמריקאי, הפיילוט, עכשיו בערוץ3 תראו, תהנו, ונדבר עוד 45 דק' על הפרק
ס סירופ מייפל מקולקל New member 13/12/03 #1 חלום אמריקאי, הפיילוט, עכשיו בערוץ3 תראו, תהנו, ונדבר עוד 45 דק' על הפרק
M M o n a L i s a New member 13/12/03 #2 מהמם!!! ../images/Emo99.gif זה רק הזכיר לי עד כמה אני מתגעגעת לתוכנית!!! אני מוכנה לראות כל פרק מליון פעם!!! איזה כיף שמראים את זה שובבבבבב, בכיתי בסוף יחד איתם
מהמם!!! ../images/Emo99.gif זה רק הזכיר לי עד כמה אני מתגעגעת לתוכנית!!! אני מוכנה לראות כל פרק מליון פעם!!! איזה כיף שמראים את זה שובבבבבב, בכיתי בסוף יחד איתם
פ פרה פרה 1 New member 13/12/03 #3 אני מסכימה איתך לחלוטין היה מדהים , אני גם מתגעגת , פעם בשבוע זה מעט מידי ואני כבר מתגעגעת.
ס סירופ מייפל מקולקל New member 13/12/03 #4 אוי מה שנכון נכון... זה היה עצוב... אני היחידה שקיבלה צמרמורת כשהכומר נכנס והודיע? ובנימה אחרת- אוי המייקל הזה...אני חולה על החיוך שלו ...[לא שכאן הוא מחייך, אבל נגיד.. ] וג'ק פרייור הזה...גרררר... לאכול אותו גם אני מתגעגעת לסדרה...לא נורא...היא עוד מעט תחזור
אוי מה שנכון נכון... זה היה עצוב... אני היחידה שקיבלה צמרמורת כשהכומר נכנס והודיע? ובנימה אחרת- אוי המייקל הזה...אני חולה על החיוך שלו ...[לא שכאן הוא מחייך, אבל נגיד.. ] וג'ק פרייור הזה...גרררר... לאכול אותו גם אני מתגעגעת לסדרה...לא נורא...היא עוד מעט תחזור
° °AmandA° New member 13/12/03 #5 איזה יפה../images/Emo70.gif איזה כיף להיזכר אני לא יכולה לחכות לעונה החדשה
M M a r y J a n e New member 13/12/03 #6 פרק כל כך יפה!!! נדבק לי השיר "one fine day". נראה לי שאני הולכת להקליט את כל הפרקים