חלום בנפשו

חלום בנפשו

אור נמל, גלים סוערים היא יושבת וחושבת על ימים אחרים פנס בודד בחלון מחכה שולח אורו אל עבר עלם יפה היא יושבת בשלווה דמותה מתעייפת פניה נופלים והנה נרדמת עלם יפה מציץ מבחוץ כצרצר משחק באור פנס בודד שקוף הוא רואה פניה כפני בובת פורצלן שבירה ויין שפתיה יוכלו לייתן הרבה רגעי אהבה הוא חושב הכיצד יאמר לה לעלמה את כבר אינך בודדה אך כשמש שורפת עלה לו היום והגלים מתחבטים הם בחול האיום האשליה זאת היתה ?! האם סיפור גנוז ?! והיכן האהבה... האם סודה אבוד ?! היא ישבה בודדה הוא הלך לדרכו פעם היתה היא הדבר הכי יקר לו היום חלום היא בנפשו ענבל

הקשתית*

New member
חלום בלבבה... :)

הכיצד תשבי בשקט ושלווה, מלאכית בודדה? לאור עלם חמודות,יפה שכזה, הרוצה להרוות צמאונו ונפשו, ברגעי אהבה, עם זאת,שאהבה נפשו. הכיצד תתני, לאשליה,שכזו ליגוז ולהתנפץ, כגלים הנשברים על סלעי חופך? לא אתן לך, לעולל זאת. לא תשקוט נפשי, עד תדעי אהבה...

מקסימה שלי :)

אשב לי בשקט לא בשלווה... הנך יודעת עד כמה נפשי לא שקטה אשליה מפוצצת כבלונים צבעוניים כבחלום ילדים הן זאת חוויה שיצרתי מתשוקה לאהבה ונפשך אישה יקרה תרווה צימאונה ותחבק נפשי באהבתה לך התודה :) ענבל

FireAngel

New member
מדהים!!!

מלאכית שלי הדהמת אותי שוב!!! אבל שאלה לי אלייך - ויין שפתיה יוכלו לייתן הרבה רגעי אהבה - לייתן???

MICHEL R

New member
כרגיל אין מילים..

רק לקרוא וללא מילים לומר זה מדהים!!!!

למעלה