חלום הזוי שחלמתי... תעזרו לי להבין אותו
שלום לכולם!
(יצא קצת ארוך אבל אל תתיאשו..)
הלילה היה לי לילה די זוועה!
עם רצף חלומות הזווים אחד אחרי השני, ועם הליכות מרובות לשירותים.
אה, כן אני חודש חמישי להריון ראשון.
בין כל רצף החלומות שהיו לי , שאת חלקם עוד הצלחתי להבין.
היה חלק בחלום שממש לא הצלחתי לפרש-
אני גרה בבית מושכר עם בעלי ומיועדים ממש בקרוב לעבור לבית שקנינו משלנו.
בחלום, חלמתי שאני גרה בבית שלי הנוכחי, אבל הוא שייך למעונות הסטודנטים. אני מתועדת בחלום לעזוב בעוד שבוע, אבל כבר
עכשיו מגיעה איזו בחורה עם דלי של צבע ורוצה להעביר את החפצים שלה עכשיו.. אני אומרת לה שאין מצב ואנחנו עדיין גרים בבית
והדבר האחרון שאני צריכה זה שהחפצים שלה יהיו תקועים לי פה. אם היא ממש צריכה אני מרשה לה לשים אותם במחסן..
ביינתים היא עושה משהו עם השפכטל והצבע
אבל החלק הכי הזוי היה, שאני הולכת לאמבטיה ורואה שם את כף היד שלי, קטועה נמצאת על אגן הכיור.
אבל לי יש שתי כפות יידים (כאילו צמחה חדשה או משהו) גם כף היד הזו היא שלי בוודאות אבל נראית שונה מכף היד שלי.
אני גם יודעת שהיא נמצאת שם כבר כמה ימים ולא מבינה איך היא לא נקמלה..
היה גם קטע ששטפתי יידים ונשפך קצת דם מהיד על הכיור, ואני שוטפת קצת , היה מלחיץ אבל זה נעלם מהר
הזוי משהו!!
אני יודעת שראיתי לפני כמעט שבוע סדרה בטלוווזיה שקטעו למישהו את היד, בטח זה השפיע,, אבל חייב להיות שם עוד משהו, לא?
תודה!
שלום לכולם!
(יצא קצת ארוך אבל אל תתיאשו..)
הלילה היה לי לילה די זוועה!
עם רצף חלומות הזווים אחד אחרי השני, ועם הליכות מרובות לשירותים.
אה, כן אני חודש חמישי להריון ראשון.
בין כל רצף החלומות שהיו לי , שאת חלקם עוד הצלחתי להבין.
היה חלק בחלום שממש לא הצלחתי לפרש-
אני גרה בבית מושכר עם בעלי ומיועדים ממש בקרוב לעבור לבית שקנינו משלנו.
בחלום, חלמתי שאני גרה בבית שלי הנוכחי, אבל הוא שייך למעונות הסטודנטים. אני מתועדת בחלום לעזוב בעוד שבוע, אבל כבר
עכשיו מגיעה איזו בחורה עם דלי של צבע ורוצה להעביר את החפצים שלה עכשיו.. אני אומרת לה שאין מצב ואנחנו עדיין גרים בבית
והדבר האחרון שאני צריכה זה שהחפצים שלה יהיו תקועים לי פה. אם היא ממש צריכה אני מרשה לה לשים אותם במחסן..
ביינתים היא עושה משהו עם השפכטל והצבע
אבל החלק הכי הזוי היה, שאני הולכת לאמבטיה ורואה שם את כף היד שלי, קטועה נמצאת על אגן הכיור.
אבל לי יש שתי כפות יידים (כאילו צמחה חדשה או משהו) גם כף היד הזו היא שלי בוודאות אבל נראית שונה מכף היד שלי.
אני גם יודעת שהיא נמצאת שם כבר כמה ימים ולא מבינה איך היא לא נקמלה..
היה גם קטע ששטפתי יידים ונשפך קצת דם מהיד על הכיור, ואני שוטפת קצת , היה מלחיץ אבל זה נעלם מהר
הזוי משהו!!
אני יודעת שראיתי לפני כמעט שבוע סדרה בטלוווזיה שקטעו למישהו את היד, בטח זה השפיע,, אבל חייב להיות שם עוד משהו, לא?
תודה!