חלום הלילה חלק ד

נעמה283

Active member
החלום הזה כבר קרה לפנות בוקר והוא היה מצמרר והרגיש אמיתי מאוד .
אני יושבת בבית , מגיעים שני ישויות בדמות גבר והם נראים מרושלים ומגעילים כמו אנשי מאפיה של עולם הפשע אבל ברור לי בחלום שהם ישויות . ברקע עובדת הטלויזיה ,ויש שם סצינות מזעזעות... ואז הם פונים אלי ואומרים , אנחנו עוד נבוא ... חשבתי לעצמי מה הם רוצים וישבתי עצובה ... הם הלכו...

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלום על זרים בדמות פושעים בבית - חלק ד

את יושבת בבית, במקום הכי בטוח בעולם וטראח!! מגיעים אלייך הביתה שני גברים מרושלים ומגעילים כמו מהמאפיה. לפני שהם הולכים, הם מבטיחים להגיע שנית.

בנוסף לכל – בטלוויזיה מראים סצנות מזעזעות!

החלום מאוד מפחיד ובכל זאת, את אינך מציינת פחד בחלום אלא עצב. את אפילו אינך שמחה שהם הלכו ולא עשו כלום. ואף כי התעוררת עם הרגשה של פחד, החלום אינו מציין פחד. ויש לכל משמעות

אני מקשרת את החלום לחרדות שלך ( וגם למיגרנות). החרדות חוזרות מדי פעם ועל כן את מאמינה שהן ישובו . החרדות הן עצמן הבעיה והן לא יוצרות משהו חדש במציאות. הטלוויזיה מראה דברים רעים, אבל זה רק בטלוויזיה – לא בחייך. הטלוויזיה משקפת או מסמלת את פחדייך מכל מיני אירועים , מעשים, דיבורים, זיכרונות ומועקות.

כל הדברים הרעים הם בטלוויזיה כלומר – בדמיון שלך או בזיכרונות שלך, לא באמת בחיים. את הטלוויזיה את יכולה לכבות!! אבל מצד שני, הפושעים הבטיחו להגיע ולבעת אותך שנית! מה עושים?

החלום אומר לך – כבי את החרדות או טפלי בהן בדרך הנכונה ואז הפושעים לא יחזרו כי גם הם ישויות לא אמיתיות, אלא בחלום בלבד. ואת יודעת את זה ומצערת אותך העובדה, שאת נותנת לחרדות להשתלט עלייך ולא להפך. אולי הצער נובע מכך שאינך מוצאת דרך לטפל בחרדות או במיגרנות.

למעלה