חלום הלילה ...

נעמה283

Active member
שלום אלישבע
חלמתי הלילה ...
אני נמצאת בבית אימי ז''ל עומדת במרפסת איפה שתולים כביסה ...
תמיד הייתי עומדת שם בצעירותי כי זה היה מקום הרהורים עבורי ...
אני מתקשרת בחלום לחברת תוספי תזונה ומבטלת את המנוי , במציאות אני שותה כמה צמחים ותוספי תזונה ...
בהמשך אני מתקשרת לבת דודה של בעלי היא צעירה ממני בהרבה אבל גם היא אימא לילדים ...
אני אומרת לה דנה תמצאי לי עבודה , היא מוצאת לי ... כרגע אני עובדת בעבודה לא זזמשרדית , אלא עם ילדים בגן אני סייעת ..

אני ממשיכה לראות בחלום שאני מגיעה למשרד.. שם אני רואה חבילות של דפי צילום .. אבל במכונת צילום מקולקלת עומד שם טכנאי ומנסה לסדר אותה שעות ...
אני שומעת שכמה חברה צעירים קוראים לי נעמה בואי לישיבה קטנה אני באה אבל צריכה כבר ללכת הביתה ...
אני מגיעה הביתה ורואה שהבן הקטן שלי , הוא בן 3 , נפל לתוך בור ומת !
אני מתחילה לבכות בכי ממש חזק ואז אחות של בעלי אומרת נו אז מה גם הבן שלי נפל שם ומת , אני אומרת לה שהיא חסרת רגשות , אני הולכת להציל את הילד ורואה שהוא תקוע יחד עם עוד ילדים כולל הבן שלה ומצילה המון ילדים....
אחרי החלום קמתי וגם הבן שלי התעורר בצעקות והתחיל להרביץ לי ואז ראה שזו אני וחיבק אותי .
אשמח לפתרון ...
שבת מקסימה

אלישבע777

Well-known member
שלום נעמה,

יש כאן שלושה חלומות וקשר רופף ביניהם.

חלום א - על ביטול מינוי לתוספות תזונה

בחלום א את מפסיקה בשיחת טלפון את המינוי לתוספי תזונה. אני יכולה לקשר את החלום, לרצונך להיפרד רגשית מהידיד המיתולוגי שהחלומות עליו הם סוג של "תוספי תזונה" עבורך. בחלום את עושה זאת בלי רגשות בכלל, כי אין לך רגשות לתוספי תזונה שאינם מוספים דבר, אלא אשליה בלבד, בהמשך יש עוד שינוי שקורה לך.

חלום ב - על המשרד
לבקשתך דנה מוצאת לך עבודה במשרד על המקום תוך כדי שיחת טלפון. גם בחלום זה, את רוצה לעשות שינוי ומקבלת אותו ללא מאמץ . אבל... כשאת מגיעה למשרד – היחיד שעובד שם שעות הוא טכנאי מכונת צילום. בסוף כשקוראים לך לישיבה, את צריכה ללכת הביתה. השינוי אינו שינוי אמיתי. את משנה מקום אבל לא משנה מזל. אין לך מה לעשות שם. שיעמום מוחלט, המכונה מקולקלת וערמת ניירות של דפי צילום מיותרת. החלום אומר לך – את השינוי את צריכה לעשות בעצמך ולא על ידי אחרים. את צריכה להחליט איזה שינוי את רוצה ולבדוק אם זה מתאים לך והוא צריך להיות מעניין, שהזמן לא יעבור סתם. את צריכה למצוא בעצמך "תוספי תזונה" אחרים ומתאימים לך

חלום ג - נפילת הבן לבור

את מגיעה הביתה ודווקא שם במקום הבטוח בעולם, קרה דבר נורא ואיום! בנך הפעוט נפל לבור. ולא די בכך, שבמקום לנחם אותך - גיסתך אומרת לך שגם בנה נפל לשם ומת! את מגלה שבעצם קרה עוד אסון באותו מקום! בהמשך את מגלה אסון שלישי! בבור הזה לכודים עוד ילדים. עם זאת החלום הנורא מסתיים בטוב - את מצילה את כולם!

בחלום הזה – אסון רודף אסון ופרט לגיסתך אין במקום אף אחד נוסף שיעזור. גיסתך שקרה גם לה אסון, מקבלת אותו כגזירת גורל. אתן שתיכן לבד, חסרות אונים לגמרי. תחילה את פורצת בבכי אבל עד מהרה את מתעשתת ומחליטה להציל את בנך והצלחת להציל עוד הרבה ילדים אחרים! החלום אומר לך – כשתחליטי לבצע את משימותייך באומץ – תזכי להצלחה שלא חלמת עליה. יש לך כוחות גנוזים ואת יכולה להתגבר על כל בור עמוק שאליו נופלים רק ילדים קטנים. את לא נופלת לבור, את יורדת לשם ומצילה אותם ובעצם מצילה את עצמך.

אפשרות נוספת : יתכן שהחלום מבטא חרדה לבנך כשהוא אינו תחת השגחתך, אף אחד לא יכול להשגיח על בנך ( ועל ילדים אחרים) כמוך.

אפשרות נוספת: אולי זה מתקשר לכל הסיפורים הנוראים של התעללויות בגנים והפקרות. את עובדת בגן ילדים ואת יודעת איך להשגיח עליהם ולהציל אותם מצרות. עבודה משרדית משעממת, ( חלום ב) היא ממש לא בשבילך! בגן את מפיקה מעצמך את המיטב!

אשמח לחוות דעתך על הפרושים.

נעמה283

Active member
תודה רבה אלישבע !
מתחברת להכול פרט לחלום א . לדעתי מסתתר פה משהו אחר ... לא הידיד ...
לדעתי תוספי תזונה זה מבטא את הטיפול בעצמי ואם אני זונחת אותם יוצאת למשרד אז שם אין זמן לתוספי תזונה ... ובגן זה מקום יותר לבבי ואני יכולה לטפל בעצמי ומרגישה מוגנת
כל חיי עבדתי במשרדים ושם לא הצלחתי לטפל בעצמי כי זו הייתה עבודה תחת לחץ ... לכן הטכנאי עובד שם ללא הרף בחלום ... אז תוספי התזונה מתחבר לי לכך ולא לידיד

למעלה