שלום נעמה,
הפרוש שלי לחלום התרופה ובית החולים
בחלום הקודם הפסקת את תוספי התזונה וגם באופן עקרוני את נגד תרופות והנה כאן את חייבת לקבל תרופה, מסרבת ו... נשלחת לבית חולים- שם אפילו מחכה לך מיטת טיפולים וצוות שמחכה לך כדי לבדוק אותך.
החלום הוא על הרופא שאת אינך סומכת עליו ומסתיר ממך מידע חשוב. אולי החלום אומר שהרופא הזה אינו מתאים לך ואת בסוף תגיעי לבית חולים בגללו. אבל זה הפרוש המיידי והשקוף מדי. אני מציעה להלן, פרוש עמוק יותר. חלומות הם סמליים והם לוקחים אירועים מהמציאות אבל משליכים אותם על דברים אחרים לגמרי.
איני בטוחה שהחלום מדבר דווקא על בריאות או רק על בריאות והרופא שלך שאינך מרוצה ממנו. אני מניחה שהחלום מדבר כמו תמיד – על לבטים, דילמות, דכדוך, אפרוריות , האהבה שפספסת, עבודה קשה בבית ובחוץ וכל הדברים שמהם אינך שבעת רצון. את צריכה גם דמות מנחה "רופא" שירשום לך "תרופה" אבל כזאת שלא תפחדי ממנה. והרופא יכול להיות גם חברה, שכנה, קרובת משפחה וגם עיסוק נוסף או תחביב – חוג, ספורט, מוסיקה, בילוי עם חברות, בילוי בחוץ עם המשפחה, וכל מה שיעשה לך מצב רוח טוב. זה ימנע ממך להיכנס ל-"מיטת הטיפולים שאו טו טו מחכה לך בפינה". עדיין לא מאוחר (בחלום - את לא נכנסת למיטה),
החלום אומר שאת אכן צריכה לטפל בעצמך ואם לא תעשי זאת אז המצב שלך יחמיר. עדיף "לקחת תרופה" למרות החששות ממנה, מאשר להסתבך. החלום אינו נבואי, אלא סמלי. אני מתרגמת את מחשבותייך הכמוסות שעולות בחלום ומובעות באופן סמלי בחלום.
אשמח לשמוע את חוות דעתך על הפרוש.