חלום הלילה

נעמה283

Active member
בוקר טוב אלישבע
חלמתי הלילה
יש התקפה של מקקים בביתי
ואני הורגת שניים מהם
אני כבר לא יודעת מה לעשות אז מתקשרת להדברה
ההדברה אומרת לי שכבר עשינו הדברה והם תכף יעלמו ,איך שאני מסיימת את השיחה הם נעלמו כולם אודה לפתרון

נעמה283

Active member
עוד פרט ששכחתי בחלום
ראיתי שהמקקים מעלים חום , והחום שלהם עולה ל200 מעלות וכאילו הכול עוד שנייה מתפוצץ והתחלתי ממש להתעצבן אז הרגתי שניים מהם

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
שלום נעמה

הפרוש שלי לחלום על מקקים

קטע הפתיחה מסלים מהר מאוד – גם מקקים (שהם סתם מגעילים, אבל לא עושים יותר מדי נזק) אלא גם לוהטים ומסכנים את הבית. מאחר שאין רקע לארועים שלפני החלום ועוררו אותו, אני קושרת את המקקים למה שאני יודעת מהרקע שלך. מקק = "ג'וק בראש" . סמל למחשבות טורדניות, רוחשות במוח ולא נותנות מנוחה לנפש. המחשבות הן גם שיח פנימי עם עצמנו וכאן השיח לוהט מחום ומאיים להתפוצץ. המחשבות שלך – "מפוצצות" אותך. או את – "מתפוצצת" מהן.

בהמשך את מתעצבנת והורגת שנים. אבל מה זה לחסל שתי מחשבות [ שני מקקים] טורדניות?? כשהראש מלא מהן [ הבית מלא מקקים] עומד להתפוצץ והנשמה נשרפת?

צריך עזרה מיידית של חברת הדברה [תרופה, ,תוספי תזונה, שינוי טוב בחיים, תחביב, בילוי עם חברות]

בחלק האחרון חלה תפנית דרמטית! כשאת מתקשרת לחברת ההדברה להזמין הדברה, הם אומרים לך שהם כבר הדבירו!! את לא הרגשת ולא ראית שהם הגיעו לפני שקראת להם לעזרה. איך זה יכול להיות? אבל הם צדקו. אכן המקקים נעלמו עם סיום השיחה עם חברת ההדברה!

החלום מתחיל רע ואבל נגמר בסוף בהפתעה טובה מאוד! המקקים נעלמו באופן פתאומי , כבמטה קסם!! ומי הדביר אותם בעצם?? את עצמך! את בכוח המחשבות שלך, בסוג של נס או קסם – חיסלת את כל המחשבות השליליות שלך שהורסות לך את החיים [ הבית].

החלום אומר שאת יכולה להדביר את המקקים ללא קושי בעצמך ואת אפילו לא תרגישי שהתאמצת. קלי קלות! את לא צריכה שום תרופה ושום תוסף תזונה ושום רופא או מכבי אש... את הרופאה של עצמך וגם חברת הדברה בעצמך! המוטב הזה שאת יכולה לעזור לעצמך - קיים גם בחלומות קודמים. יאללה – צאי לדרך!

אשמח לחוות דעתך על הפרוש.

למעלה