חלום הלילה

נעמה283

Active member
היי אלישבע
מקווה ששלומך טוב
הלילה חלמתי מספר קטעים ,איני יודעת אם זה חלום אחד או קטעים קטעים לכן ארשום הכול.
חלק א
אני נמצאת בקניון בעיר , ואני רואה שהרצפה מלוכלכת ,יש לי מטאטא ואני צריכה לנקות וממש אין לי כוח זה נראה לי המון לכלכוך ואני ממש לא בנוייה לזה, אני עומדת אדישה ולא עושה כלום .
חלק ב
אני עדיין בקניון ומגיעה אלי אישה ומבקשת ממני משהו וכאילו אני נמצאת באחת החנויות בקניון אבל זה נראה כמו החדר של הילדה שלי . אני פותחת את המגירה של הארון ואני מביאה לאותה אישה . אני לא זוכרת מה זה היה .. חפץ מסויים .
חלק ג
אני לא בקניון . נמצאת באיזה גן ארועים ואני לבושה בשמלה מאוד יפה , אני נאלצת ללכת לשירותים ובחזרה אני רואה שהתלכלכתי בשמלה בשתן .
אודה לפרוש החלומות .
שיהיה לך המשך שבוע מקסים ♥️
התחושה אחרי החלום היתה מדוכדכת , התעוררתי מאוד עייפה ותשושה נפשית ...

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
הי נעמה,

אכן כל חלק הוא חלום בפני עצמו אבל יש איזה שהוא קשר ביניהם. הייתי אומרת שחלק א וחלק ג- הם על אותו נושא! החלום של חלק ב' הוא היווה אתגר גדול יותר לפרוש, ברצף הזה.

בחלק א – חולמת על קניון מלוכלך שאת חייבת לטאטא אותו. הקניון הוא החיים שלך, המחשבות, המשפחה, הבית וזה המון! אבל הקניון הזה מלא פסולת שצריך לטאטא אותה החוצה: מועקות, זיכרונות ילדות קשים מאימא, הבעיות בקשר הזוגי שאינו לרוחך, הידיד המיתולוגי שעדיין נוכח בחלומותיך, ועוד דברים שהזכרת. וכאן קורה דבר שאינו מתאים לך, כעקרת בית וכאישה עובדת ועיקר הפרנסה עליך: הניקיון מעל כוחותייך! את עומדת ולא עושה כלום. את שכל הזמן עושה, פתאום נעשית מין עצלנית וחסרת כוחות? לא מתאים לך.

יש אפשרות שאת בחלום זה בעצם בעלך. הוא העצלן מביניכם! והוא "צריך לטאטא את הקניון": לא להתעצבן בבית, לעזור בפרנסה במשרה מלאה, לעזור עם הילדים, לצמצם הוצאות על מכוניות.

ואולי הקניון הוא בעצם החיים המשותפים שלכם. לא קניון אלא "קיניין" הרכוש המשותף , הבית, העבודה, הכל! שניכם צריכים לטאטא את הרצפה, כדי להלך עליה בביטחה וגם שיהיה נעים בסביבתכם, אז גם חייכם והקשרים ביניכם ישתפרו.

בחלום חלק ג את בגן אירועים, לבושה יפה כמו שאת אוהבת. עד כאן הכל בסדר. גם קצת מילוי משאלה – לחזור לגן העדן של העבר, כשהיית צעירה ( רווקה?) , יפה ומטופחת ועדין העתיד לפנייך. כל אחד כמעט, באיזה שהוא שלב, היה רוצה להציץ לרגע בעברו ולחיות לרגע בגן העדן של הילדות והנעורים. אבל עכשו מתרחש משהו לא נעים בגן העדן הזה! השמלה הנהדרת נרטבה ב... שתן. חזרת לילדות ופתאום, שוד ושבר, לא הצלחת לשמור על השמלה, כמו ילדה קטנה ☹ החלק הזה אומר לך- אין מה להתגעגע לעבר היפה, התמים והמקסים של פעם ואין אפשרות לשנות אותו. גם בגן עדן היו צרות! לא רק עכשו. ואולי, צרותיהם של ילדים, הם לפעמים גדולות יותר, כי הם עדיין חסרי יכולת להתמודד איתן. התעוררת בהרגשה לא טובה. זה לא מפליא. בחלומות לא עבדת קשה, והתעוררת עייפה. אכן החלומות אומרים לך – טפלי בעצמך ותנקי את מה שלא צריך, תעבדי קשה ובחריצות ותתעוררי מהשינה עם כוחות מחודשים! העשייה הטובה, היא תעניק לך כוחות. הדחייה – גוזלת ממך כוחות.

חלק ב- היה מאתגר עבורי. כי החלום אינו ברור היטב. באחת החנויות של הקניון, אישה זרה מבקשת ממך משהו. עד כאן זה בסדר. לא קרה כלום. לפתע החנות הופכת לחדר הילדה, את פותחת מגרה בארון ומוציאה משהו ונותנת לאישה הזרה.

פרוש א – "המשהו הזה" הוא חפץ שאין לו ערך, לא משהו שאת צריכה – את יכולה לתת למישהו זר, או לתרום. אולי יש בחדר הילדים – צעצועים , בגדים, מצעים שאין לך צורך בהם ואפשר לתרום אותם למי שזקוק ובכך את גם עושה מצווה וגם... "מנקה את הקניון!" פרוש ב – האישה הזרה היא את. את מבקשת בקשה מיותרת, כי יש לך הכל! הכל אצלך רק באיזו שהיא מגרה בארון. אם תסדרי את המגרות ( בחיים, בבית, בנפש) תמצאי כל מה שנסתר מהעין , שאבד לך ולא מצאת.

פרוש ג – האישה היא ביתך כשהיא תהיה גדולה. מה שאת נותנת לה כיום, היא תשתמש מחר. היא לומדת ממך איך "לסדר ארונות", איך להתנהל בחיים. את הדוגמא שלה.

אשמח לקבל חוות דעת על כל פרוש – מה התאים ומה לא.

נעמה283

Active member
תודה רבה 💗. קראתי כמה פעמים ...
רציתי לשאול מה כוונתך דחייה ,מוציאה ממני אנרגיות ? לא כל כך הבנתי זאת.

למעלה