חלום והמסר שבו

הנחמה

New member
חלום והמסר שבו

שלום! אני חדשה בפורום. מבקשת עזרה בלמצוא מסר החבוי בשני החלומות עם נושא דומה, שאת שניהם חלמתי באותו השבוע לאחר נטילת תרופה הומאופטית. בחלום הראשון היתי בשדה תעופה לפני נסיעתי לחו"ל בחברת ביתי. החזקתי בידי שלושה סירים האחד בתוך השני. הסירים לא היו נקיים לגמרי ואני היהתי אמורה להחזיר אותם לבעליהם. החלטתי למסור אותם דרך קרובת משפחה. בחלום השני השתתפתי במסיבה של אותה קרובת המשפחה ובמסיבה קרה איזה קצר חשמלי או משהו דומה והיצטברו שם כלים מלוכלים, שהתנדבתי לרחוץ אותם רק שלא היה שם כיור בשביל כך. תודה מראש. נחמה

|4שלום לנחמה וברוכה הבאה. חיכינו לך

מענין גם לדעת איזה מהם היה הראשון. החלומות הם האינדיקציה לעומק הפעולה של הרמדי. הרעיון המרכזי שעובר בין שני החלומות הוא הכלים המלוכלכים. הכלים הם הגוף הנפש והנשמה, אפשר לומר גם הילות או גופים אסטרליים, או גוף, שכל ורגש ( הבנה ורצון ), או המודע, תת מודע ותת מודע קולקטיבי. אני בוחר להתחיל דווקא עם החלום השני. -"השתתפתי במסיבה של אותה קרובת המשפחה ובמסיבה קרה איזה קצר חשמלי או משהו דומה והיצטברו שם כלים מלוכלים, שהתנדבתי לרחוץ אותם רק שלא היה שם כיור בשביל כך". - המסיבה היא כל הצדדים שדרים בתוכך, כל החברה שהצתרפו מאז שנוצרת, "פורום נחמה". הקצר החשמלי היה הרמדי שגרמה ל restart. שכחת לציין אם לאחר הקצר נדלק האור שוב, כי איך יכולת להבחין בכלים המלוכלכים. אם נדלק אור או לא נדלק, הגעת לרגע האמיתי. סוף סוף את מבחינה בפסולת שהצתברה בתוכך משך כל השנים וזיהמה את כלייך. עכשיו אחרי הכל החלטת לערוך סדר חדש. אלא שאין כיור. הכיור הוא המסגרת הנכונה לעשות את העבודה הזו. כשאין כיור, זה בעייתי, זה כמו לומר שאין לי אפשרות, יכולת, תנאים... עכשיו אחרי הרמדי יש סיכוי שהם יווצרו. אולי הגיע הזמן לכך. אחללה חלום. -"היתי בשדה תעופה לפני נסיעתי לחו"ל בחברת ביתי. החזקתי בידי שלושה סירים האחד בתוך השני. הסירים לא היו נקיים לגמרי ואני היהתי אמורה להחזיר אותם לבעליהם. החלטתי למסור אותם דרך קרובת משפחה". - רעיון הכלים והניקוי כבר ברור. להחזיר את הכלים אל בעליהם זה כמו להשיב את הנשמה לבורא. נחמה. בסוף עשית זאת דרך הרמדי. נפלא. הרמדי היתה קרובת המשפחה והמורה הכי טובה שיכולת לקבל בזמן הזה. המטוס הוא המעבר שבין העולמות, חו"ל זה העולם שמעבר. הבת היא הכוח שמחזיק אותך כאן. צריך לראות מה קורה עם הכבד, כליות והאיברים הפנימיים שקשורים לניקוי וניקוז רעלים. בדיקת דם פשוטה., מדיטציה, תפילה, תנועה, שירה, יצירה... כל אלה או אחד מהם, יועילו מאוד. מקווה שתמצאי את הרצון והיכולת. ברכות ושפע מכל טוב אלישוע

../images/Emo140.gif נ.ב

עבודתך תסתיים רק לאחר שתנקי את כלייך, אז ורק אז, תוכלי לעלות למטוס. בינתיים את מוזמנת להתפלש כאן איתנו

למעלה