חלום ילדות

bar4

New member
חלום ילדות

שקט עצור מפר את הדממה , שקט של בוקר ואני על הבמה , אלפי עיניים מביטות מבלי לומר דבר , ואני רוצה לצעוק, הכל נגמר ! אורות הבמה נדלקים והקהל מריא , אני רוצה לברוח, לי כל זה, לא מגיע, ופחד גדול ממלא את תוכי, ורגליי בשלהןנושאות אותי, צעד ועוד צעד מרחפות בין המילים , צעד ועוד צעד אושר גדול בין השבילים , קריאות קהל והמוזיקה דוהרת , לא רוצה לעצור , אני לא יורדת , רעש גדול מפר את הדממה , חלום של בוקר, אני על הבמה !

FireAngel

New member
חמוד אבל מאכזב...

קודם כל רעיון השיר לא ממש מובן... דבר שני לא ידוע לי על קיומה של מילה ``מריא`` - התכוונת מריע אבל את לא יכולה להמציא מלים

MICHEL R

New member
אל תחפש משמעות..

לפי דעתי משורר אמיתי כותב מהלב, לפעמים המשמעות היא דו משמעית ולפעמים היא אפילו מוטעית מצד הקורא כי הוא לא יודע מה הרגיש באותו רגע המשורר. שירים צריכים לבוא מהלב, ולא לחפש חרוזים, כי ברגע שאתה מנסה לחשוב מה לכתוב ולא כותב ברצף את מה שאתה מרגיש, אתה לא כותב מהלב.. תחשוב על זה... מיכל

FireAngel

New member
גם לך יש על מה לחשוב...

לא החרוזים הם מה שהפריע לי אלא צורת הביטוי של השיר שלא ממצה את עצמה בעיני הקורא ואני למשל אישית לא רואה את הטעם להציג שיר שלי במקרה שהוא לא מכסה את מטרתו גם בעיני הקוראים (ויש לי כאלו) אבל זאת רק דעתי

MICHEL R

New member
אני חייבת להגיב..

לא קרה לך שכתבת שיר בלי חרוזים רק מהלב ברגע של רגשות מעורבים?? והסתכלת על השיר ואמרת ``וואו זה השיר הכי יפה שלי``? בטוח שכן!! לפעמים אפילו אם כל אחד יפרש את השיר בדרכים שלו (שזה לפי דעתי הדבר האידאלי ביותר, תראה את חיים נחמן ביאליק כל אחד מפרש את שיריו בצורה שונה), והוא עדיין יגיב לי בצורה של ``שיר מדהים`` למרות שהוא הסתכל על השיר בצורה שונה מכוונותיו האמיתיות, ``סיפקתי`` את הסחורה.. כי אוהבים את היצירות שלי.. תחשוב על זה.. מחכה לתגובה מיכל

FireAngel

New member
לא הבנת את כוונתי...

מה שהפריע לי זה לא החרוזים... זה השיר שמתאר דבר לא מובן לקורא

מקסים ! אהבתי...

אני תוהה - היש לך במציאות זיקה לבמה ? אני בעברי הייתי שם... ותיארת את ההרגשה ממש במדוייק :) ואגב חשתי בסטירה החדה ב``חלום של בוקר`` - ראייה נבונה וגורם הפתעה - ניתן לחברים לחשוב לא נגלה להם הכל ;-) תודה על החשיפה :) וברוכה הבאה ! מקווה כי תמצאי מקומך עימנו אנא קיראי את הודעת מנהל הפורום... למען לא יהיו הפתעות בהמשך :) שוב תודה ענבל

למעלה