חלום כפול???

ליטן א

New member
חלום כפול???

הכותרת קצת דו משמעית - אז לכל המבולבלים, התכוונתי לשני הכיוונים: 1. היום בלילה חלמתי חלום, שבו חלמתי שאני חולם יחד עם עוד מישהו - והחלום הזה היה משהו מיוחד ובלעדי וכן הלאה... והחלום הופיע לי בחלום פעמיים או אפילו 3 (כלומר - חלמתי חלום, שבו אני חולם בערך 3 חלומות שהם אותו דבר, כלומר, הדברים חזרו על עצמם בחלום) 2. אפשר לנסות לגרום לכך שיהיה אפשר לחלום את אותו חלום ביום שלאחר מכן??? כי החלום הזה שחלמתי היה מאוד מעורפל, אבל הרגשתי שהוא מאוד מרתק, ואני רוצה לחלום אותו שוב.... אני רוצה בעיקר להבין על מה חלמתי (בתוך החלום עצמו)... זהו.... מקווה שהבנתם את כל העיקרון של חלום-בתוך-חלום.... מקווה לתשובה מהירה ליטן

תוכל לנסות את שיטת ה - MILD

היי ליטן חלום בתוך חלום ( בתוך חלום ... ) כבר קראתי על דברים כאלה בעבר, נדמה לי שאפילו קראתי באיזה מקום שמומלץ בזמן חלום צלול לנסות לכת לישון ( בתוך החלום ) ואז יהיה לך חלום צלול בתוך חלום צלול שיהיה יותר יציב וצלול, אבל אני לא בטוח לגבי זה. מקריאה באינטרנט הבנתי כי ניתן לנצל את שיטת ה - MILD גם כדי להיכנס לחלום שכבר היית בו יום קודם או יומיים קודם, אם אתה זוכר את החלום בצורה מספיק מפורטת אז אתה צריך לפעול בדיוק לפי שיטת ה MILD אבל פשוט תחזור ותשנן בראש שוב ושוב ושוב את כל פירטי החלום שאתה רוצה להיות בו שוב עד שתרדם, נסה מדיי פעם להגיד לעצמך "ואוו זה חלום ! אני חולם !" לדוגמה כשתיזכר במשהו מוזר שם בחלום. זהו, בהצלחה, אלון

למעלה