חלום ליל קיץ

hello1236

New member
חלום ליל קיץ

סתם כדי לפרוק טיפה

"איזה נסיך אתה!" כך, אמרת לי מחוץ לבר בעיניים בורקות אחרי עוד מחמאה שקטה שזרקתי לכיוונך. אחת מבין רבות שנתתי לך, מתוך ידיעה ברורה שאת..רק את הבחורה בשבילי.
בד"כ הייתי מוריד את הראש, נבוך מעט, אולי מגניב איזה מבט כדי לראות את החיוך השובב שלך מבטא את ההנאה של האגו שלך מכך שליטפתי אותו שוב.
הרי עשיתי זאת כ"כ הרבה פעמים, הייתי שם בכל המצבים בהם היית זקוקה לאוזן קשבת, כתף תומכת, חבר אמיתי שיודע להקשיב ולהכיל גם אם לא להסכים לפעמים. אבל הפעם הייתה הרגשה קצת שונה באוויר.
הניחוח המעט אפל שהעניק הבר, השיר שהתנגן כששרנו ביחד אז כשהיה לך קצת עצוב, מעט האלכוהול שלגמנו..כל אלה יצרו אווירה שונה, כזו שגרמה לנו להרגיש כאילו רק שנינו קיימים בעולם ושום דבר אחר אינו חשוב.
החיוך השובב שלך התחלף בחיוך מעט ביישני, חיוך שמזמין אותי להתקרב..וכך עשיתי, רכנתי לעברך באיטיות, שמתי את ידי על לחייך, הסתכלתי לתוך עינייך והצמדתי את שפתיי לשפתייך.
התחושה כ"כ משכרת, שלמרות שדמיינתי אותה בראשי אין ספור פעמים, הייתה אף יותר מעצימה משחשבתי. פקחנו את עינינו, חייכנו אחד לשני, חיבקת אותי חזק ולחשת לי: "אתה הנסיך שלי".

hello1236

New member
כמו ששמת לב יפה

הכותרת אכן מעידה על כך שהדברים נשארו בגדר חלום...

hello1236

New member
אמיתית לגמרי

אין הרבה מה לומר..סיפור קלאסי ובנאלי של בחור שחווה אהבה נכזבת כמו רבים וטובים לפניו.
מצד שני, היא גרמה לי להרגיש דברים שלא ידעתי שאני מסוגל להרגיש אותם אז גם בזה יש משהו
חיובי שאוכל ללמוד ממנו לעתיד.
תודה על ההתעניינות..אם מעניין אותך ספציפית לדעת יותר, את מוזמנת לכתוב לי בפרטי כמובן שם אוכל לפרט קצת יותר :)

רואה 6 6

New member
אתה יכול לספר כאן,אולי נוכל כולנו לייצר האפי אנד עבורך.

אבל אם פרטי לך מדי אני אשמח להקשיב גם במסרים.

Ani Ldodi

New member
לעזאזל

פשוט תתפוס אותה ותנשק אותה
מספיק עם ההיסוס
זה הורג אותי

hello1236

New member
הודעה צינית?

לא כל בחורה הייתה אוהבת את זה. לעניין עצמו, היא ידעה מה אני מרגיש ובחרה שלא לממש את זה. זכותה המלאה.
אבל זה לא אומר שאי אפשר לפנטז קצת מדי פעם לא?

למעלה