חלום לי

clipsa

New member
חלום לי../images/Emo122.gif

התחושה כעת בהזכרי בחלום - בכי..תיסכול בחלומי אני נוהגת משאית ענקית כשהחלק האחורי פתוח וריק. נדמה לי שהקבינה היתה אדומה. בתחילת החלום מישהו עובר דירה אולי אחותי..בכל אופן היא היתה שם. היו דברים שהיה עלינו להוריד מהמשאית ולהעלות לבית(למה אמרתי שהיה ריק מתכולה..?) הרחוב היה צר מאוד חד סיטרי וכל הרחובות מסביב היו כאלה.לאחר ניסיון להחנות ברוורס סמוך לדירה פתאום הבנתי שאני רחוב ליד ולא ברחוב הנכון ושעלי לעשות סיבוב גדול כדי להגיע. בסיבוב הייתי עם אחותי והילדים שלה.. הגענו(איך לא) לערוץ נחל ונסעתי עד שהמשאית לא יכלה לעבור יותר והיה עלינו להסתובב, גם כה היה נראה לי כל הזמן שהדרך צרה מדי ושאני דורסת אנשים בדרך(וואלה???) אבל ידעתי שהם זזים בשניות האחרונות. היו עוד הרבה כלי רכב ואנשים וניסינו לעלות חזרה אבל אי אפשר היה לנוע בשבילים הצרים....

clipsa

New member
אולי עלתה רמדי חדשה

אני קוראת עכשיו את החלום ונזכרת שכשהייתי קטנה.. הרגשתי כמו גוליבר בארץ הגמדים כי הרגשתי שמנה וגדולה.אחותי והחברה הטובה היו מיניאטוריות ורזות מאוד... (בכתה ו'לבשתי מידה גדולה יותר של מכנסיים משל אחותי שהיתה גדולה ממני ב4 שנים). בכתה ט גם נשארתי כתה והתחושה התעצמה לאמיתית כיוון שבאמת הייתי גדולה יותר מכולם.

clipsa

New member
לא חדש בעצם

היה משהו דומה שעלה כשקיבלתי את הPlatinum

קליפסה. זה החלום של הסלמון ../images/Emo19.gif

הגוף כבד ונושא מטען כבד ("אני נוהגת משאית ענקית"). התחושה היא שבעבר היה יותר קל ("החלק האחורי פתוח וריק") והתנועה קדימה אל העתיד קשה או משימה בלתי אפשרית ("הקבינה היתה אדומה" = אסור לנסוע ). הרצון לצאת אל מסע אל מקום אחר ("מישהו עובר דירה"), אך זה עושה רושם שדורש מאמץ ("שהיה עלינו להוריד מהמשאית ולהעלות לבית" = התנועה נגד הזרם). התחושה היא שהתנועה קשה ושצריך לעשות תנועה כנגד הזרם ("הרחוב היה צר מאוד חד סיטרי וכל הרחובות מסביב היו כאלה,וכל הרחובות מסביב היו כאלה. לאחר ניסיון להחנות ברוורס.." = הסלמון שוחה כנגד הזרם במעלה הנהר). אחת התכונות המדהימות של הסלמון היא האוריינטציה, מסע של אלפי ק"מ בים הפתוח עד לפתח הנהר. מצפן. "בסיבוב הייתי עם אחותי והילדים שלה" - כל הלהקה. "הגענו(איך לא) לערוץ נחל ונסעתי עד שהמשאית לא יכלה לעבור" = סוף המסע. " נראה לי כל הזמן שהדרך צרה מדי ושאני דורסת אנשים בדרך..היו עוד הרבה כלי רכב ואנשים וניסינו לעלות חזרה אבל אי אפשר היה לנוע בשבילים הצרים.... " = בסוף המסע כל הלהקה מגיעה למקום אחד מוגבל וצפוף שם מוטלות הביצים להפריה וזו הסיבה לכל המסע. מטפורה לעם ישראל שיצא ממצרים ועבר את כל המסע שנמשך 40 שנה והכל על מנת להגיע ולהתיישב בסוף הדרך בארץ חלב ודבש.

clipsa

New member
אלי יקר../images/Emo60.gif

תודה איש הדרך כה ארוכה...ומפותלת ואני מבינה שצריך עוד להמתין כדי לדעת אם אני עושה פרובינג או דרך אמיתית שולמית

למעלה