חלום מאד מוזר שהיה לי...

Dafi the Mighty

New member
חלום מאד מוזר שהיה לי... ../images/Emo12.gif

שתי זינות עמדו להן על צוק באמצע יער. היו שם שתי אומגות, ולזינה אחת היו אבנים על האומגה (האבנים זה על מנת לגרום לה לרדת יותר מהר) ולזינה השנייה לא היו אבנים על האומגה. אז הן התחילו לרדת באומגות, והזינה השנייה (בלי האבנים) לא אהבה את זה שהזינה הראשונה יורדת מהר יותר ממנה. אגב, זה לא זינה ומג, או זינה ודיאנה או כל דבר אחר, הן היו שתי זינות. שאלתי את עצמי אם זאת זינה ומישהי אחרת, אבל אלה שתי זינות. אז הזינה השנייה (בלי האבנים) זרקה את הצאקראם על הזינה הראשונה, וזה איכשהו גרם לה להתעכב (לזינה עם האבנים). אז זינה השנייה (בלי האבנים) תפסה את הצאקראם שלה וניסתה לחתוך את החבל של הזינה הראשונה - לא הצליח. בסופו של דבר, שתי הזינות הגיעו למטה לאיזה נהר. הן ראו שם שגבריאל מתרחצת וכל מיני אנשים פתאום נכנסו למים ותפסו אותה, והובילו אותה לאמצע האגם. תפסו את זינה וזינה והכניסו אותן בכוח לאגם והתחילו להוריד את הבגדים שלהן (מוזר מאד). נראה לי שאז נכנסתי לגוף של זינה אחת, ואז הורדתי לעצמי את הכפפות האלה שיש לה בידיים, וישבתי ליד הזינה השנייה ואמרתי לה שאנחנו צריכות לברוח. אז איכשהו לקחנו את גבריאל ורצנו משם... אחרי זה, זה נהפך למשחק מחשב, כשכולם רדפו אחרינו, והייתה איזו עין... מאד מוזר...

סתם ניחוש

אבל הדואליות אולי מסמלת שני חלקים של הנשמה שנמצאים בתחרות זה עם זה? במיוחד בזינה, בכל הפעמים שהיא נתקלת ב"עצמה" זה בחלק האפל שבה, שהיא מנסה לברוח ממנו. הדוגמא הכי קלאסית היא ב-Dreamworker. מה שאת אומרת שקרה בסוף זה גם מאד דומה ל-Dreamworker, ההבנה שחייבים לשלב את שני החלקים האלה בשביל לעבוד היטב ולעשות מה שחשוב באמת (גם בחלום וגם בפרק - להציל את גבריאל). את זוכרת במקרה איזו מהזינות היית? את מרגישה בקונפליקט בקשר למשהו בחיים שלך?

הו אה! חמוטל! איזה ניתוח ../images/Emo45.gif ../images/Emo27.gif

פעם הבאה שיש לי חלום מוזר, אני פונה אלייך!

Dafi the Mighty

New member
אני לא יודעת.

אני לא חושבת שיש אצלי קונפליקט. המטרה הייתה להציל את כולנו, לא רק את גבריאל. רצו לעשות עם שלושתינו טקס, היה צריך משהו עם שלוש נפשות, שלוש כוהנות, משהו כזה. אז את גבריאל לקחו, ואז תפסו את שתי הזינות. לא יודעת איזו מהן איתי בקשר לאומגה, אבל אני אמרתי לזינה האחרת שצריך לבחור, וגם הסברתי לה איך. בקטע עם האומגות, הסתכלתי על זה כמו בסרט, לא הייתי מישהי מהן. אגב, זאת עם האבנים באומגה, שירדה בהתחלה מהר, הייתה מאד אדישה. לא החזירה לזינה האחרת או משהו.

תודה תודה [אייקון של השתחוות]

כשהייתי בת 16 התעניינתי מאד בחלומות וקראתי ספרים מאת פרויד, יונג ועוד כמה וכמה, וגם התחלתי יומן חלומות. מאז זה נשאר תחום עניין בולט אצלי, למרות שכבר לא כמו שהיה.

למעלה