חלום מהיום, יכול להיות שזה המדריך שלי?

MTFNK

New member
חלום מהיום, יכול להיות שזה המדריך שלי?

הייתי עם מישהו בשם צ'אגה, היינו בגינה ובדקתי את הצמחים. אחד היה נראה לי רקוב. צ'אגה בה לראות וכעס עלי ששכחתי שם את אחד הכלים מהארגז, הוא איתר אותו עם המכשיר שלו ולקח אותו. לאחר מכן חזרנו לאוטו או משהו כזה בסוג של ריצה/ריחוף כשהוא משליך מטר רחוק קדימה כדי לראות כמה מרחק עוד נשאר לנו, תוך כדי שאני צועקת את שמו ואומרת שהוא לא צריך לזרוק את המטר.

מה אתם חושבים?

רותי 11

New member
מעניין נשמע מאוד שזה הוא

לא יודעת לגבי המדריך אבל זה נראה כמו חלום

של רצון להתקדם ולהתפתח .מכונית זו היכולת והרצון שלך ל"נהוג" ולהנהיג את חייך ארכגז הכלים נשמע כמו הכלים שרכשת והגינה בדיקת הצמיחה והגדילה שלך תוך הוצאת צמחים/דברים שלא משרתים אותך עוד או מפריעים לגדילה בשאר התחומים. יש לצ'אגה אולי גם שמץ ביקורתיות כלפייך לגבי כעסו על ששכחת את הכלי בארגז.
המדריך או שיקוף של חלק בך נשמע קצת ביקורתי וממהר קדימה וחושב על הצעדים שיש לעשות "מרחף" ואת אומרת לא לא לזרוק את המטר אולי רמז לכך שהוא /את מתקדמת מהר מידי מתכננת קדימה מידי.
זה מה שעלה לי לגבי אפשרויות וכיוונים לחלום
גם כשמתקדמים ודוהרים קדימה צריך להיות יסודיים ולדאוג לבסיס לפני הקפיצה ליעד הבא

ארכגז=ארגז

מטר זה גם היכולת לבדוק דברים באופן עמוק יותר. רצון להתעכב יותר על הצעדים.
מטר מדבר על דיוק ומדידה. השאלה איך המדידה מתבצעת מדידה שלך מול עצמך או השוואה שלך מול אחרים ( לרב פחות יעיל).
מטר יכול לדבר גם על ניסיון לראות דברים באופן מפוכח יותר ריאליסטי ואמיתי יותר בניגוד מסויים למה שמייצג צ'אגה הקופצני והמרחף

MTFNK

New member
פירוש מעניין

נזכרתי שבדיוק אתמול שמתי לב שרימון ששתלתי לפני כשבוע ביצבץ אתמול מהאדמה.
&nbsp
לא הייתי מצפה מהמדריך שלי להיות ביקורתי בצורה כזאת כלפי. הייתי מצפה ממנו להבין אותי יותר. יכול להיות באמת שהוא התקדם מהר מידי ובגלל זה אמרתי לו לא לזרוק את המטר.

MTFNK

New member
זה היה כעס,על זה ששכחתי את הכלי. למרות שאולי יש שם גם ביקורת

רותי 11

New member
מתוקה את צריכה להבין שהכעס הוא לא של

המדריך אלא שלך הוא לא ביקורתי הוא מכוון אותך
אבל אל תשכחי שבחלום את מתקשרת עם תת המודע
שלך והוא אומר לך שהכל נמצא בתוכך את רק צריכה לזכור
את זה ולהפעיל אותו או להשתמש בו

MTFNK

New member
כן, אני מבינה

ממה שקראתי ב"מסע הנשמות" ועכשיו בספר "מכתבים מהעולם הבא" שאני קוראת. זה ברור לי שמדריכים לא כועסים ולא מבקרים אותנו. הם נמצאים במקום של לכוון, לחזק ולעודד אותנו כדי לעזור לנו להתפתח.

elar84

New member
חלום ממש מעניין

לא הצלחתי למצוא פתרון בנוסף למה שנאמר לך כבר.
אבל ממש מרגיש שיש בחלום הזה מסר שמיועד אלייך.

למעלה