חלום מוזר....

ליטן א

New member
חלום מוזר....

היום חלמתי את אחד החלומות המוזרים ביותר שלי בתקופה האחרונה.... לא הופיעו בו אף אחד מהעוגנים שלי... בחלום - אני עומד בתור כדי......להיכנס לחלום!!! היה איזה מין תור כזה שבו ישבתי וחיכיתי לקבל חלום.... ואז מישהו בא אליי, ואמר לי שהוא מצטער - ושכל החלומות נגמרו להם... ואז פתאום, בבת אחת, קיבלתי מין כאב ראש עצום, כאילו מישהו קודח לך בראש ועובר לצד שני... כאב הראש היה באיזור הרקה, אבל לא ממש שם, אלא טיפה מעל לאוזן, בכיוון הרקה... התעוררתי בבת אחת, וכאבי הראש נשארו עצומים באותו המקום... ואו שהייתי מאוד מעורפל אבל ער, או שחוויתי התעוררות כוזבת... הדלקתי את האור, הסתכלתי על השעון (זה הלך ככה - התעוררתי בבת אחת, כאב הראש המוזר הזה הרג אותי, הסתכלתי סביבי והכל היה חשוך.. העפתי מבט חולף בחלון שלי - והיה חושך מצריים עדיין. הדלקתי את האור, הסתכלתי מיד בשעון, השעה הייתה 5:16 או משהו כזה... לא חשבתי אפילו על לנסות לעשות בדיקת מציאות, ואז כיביתי את האור, וניסיתי להרדם) בכל מקרה, התחושות של כאב הראש הפריעו לי להרדם שוב, ומתישהו פשוט הרפיתי מזה, ונרדמתי בבת-אחת. ואז המשכתי לחלום על החלום הזה... התעוררתי בבוקר (6:25, כרגיל), ולא היה שום כאב ראש, דווקא הייתי קצת יותר טרי במחשבות שלי (ולא רדום מאוד ומבולבל, כמו שהתעוררתי אתמול), וכל הזמן תהיתי לאן נעלמו כאבי הראש... ההשערות שלי - 1. מדובר בהתעוררות כוזבת שהייתה חלק מהחלום, ולראיה כאב הראש האדיר והחושך-מצריים שהיה (כשהשעה כבר כמעט 5 וחצי) 2. מדובר בהתעוררות אמיתית, שמלווה בתחושות שמרגישים בניסיון הכניסה לWILD, כלומר - חלק מהחלום נכנס כאילו למציאות - אבל לא היה לי שום שיתוק שינה... והכל היה נראה מאוד אמיתי, מאוד ריאליסטי - והעובדה שעדיין היה חושך בחוץ היא בגלל שהחלון שלי פונה מערבה - איפה שרואים את הזריחה בזמן המאוחר ביותר.. מה אתם אומרים?? ליטן

BladeRaider

New member
ובכן......

אספר לך חלום שחלמתי היום: אני במין מסע רגלי באירופה עם המשפחה, הבעיה שזו אירופה של ימי הביניים, על השבילים שבהם אנו הולכים יש אבירים שרוכבים, לכל אחד יש כידון מסולסל(כמו קפיץ) ביד, והם רוכבים מולנו, אנחנו נדחקים לשוליים השמאליים של הכביש, ואני נאלץ להתכופף כל פעם כדי השחנית שלהם לא תפגע לי בראש. לסוף אנחנו מגיעים לשביל מפוצל ששני הפיצולים מגיעים לאותו מקום, דודה שלי מתעלפת והוריי עוזרים לגרור אתה למעלה, אני עולה בשביל השני ומגלה שיש שם מישהו מהכיתה של מת. לפני שהתעוררתי הבנתי שאני בחרתי לא להחזיק מעמד למרות שיכלתי להחזיק עוד שעה או משהו. קמתי מעורפל, עייף, עם כאבי שרירים ולקח לי איזה עשר דקות להתאושש מזה. לגבי החלום שלך אני מניח שזו היתה התעוררות כוזבת, לי היו איזה 5 חלומות שבהם אני עושה WILD אחרי שקראתי על הנושא. אני מניח ששלך בא בתוצאה מהקטע של כאב בחלומות.

שריר

New member
ליטן זה שאתה כותב כל יום את החלום

שלך כדי לעקוף את מי שמעליך לא בסדר

ליטן א

New member
חחחחחחח..... ../images/Emo13.gif

חוץ מזה, יש הרבה חלומות שאני כותב רק ביומן, וזה לא שהם אישיים - אלא שהם פשוט לא מרתקים, ולא ממש קשורים לנושא.... אם תשים לב - כמעט בכל חלום שכתבתי פה היה קשר לחלומות צלולים או שאלה שנגעה לחלומות צלולים (כמו במקרה הזה) או שזה היה חלום ממש מרתק, שממש כיף לקרוא אותו
אגב, ההודעה שכתבת לי הייתה בשביל לעקוף את מי שמעליך??
ליטן

shabaz

New member
נראה לי ענית לעצמך....

שים לב שבהודעה של מרעיד ספסלים כתבת שאם יושנים בתנוחה לא טובה וכואב לך משהו אז אתה חולם על זה נראה לי זה בדיוק מה שקרה לך. שבז

ליטן א

New member
אני לא חושב ככה...

כי כאב ראש היה לי לפני יומיים, והוא היה באיזור המצח (דומה מאוד לכאבי הראש שיש אחרי "העין השלישית") הכאב הזה היה מאוד חודרני כזה.... ממש כאילו קדחו לי חור שעבר מקצה אחד לקצה השני... והקטע הוא שזה היה בבת אחת - ונעלם בבת אחת.. וחיפשתי אח"כ, על פי התנוחה שבה "התעוררתי" באמצע, איזה שהם מקומות שאולי הראש שלי יכול היה לפגוע בהם - ופשוט לא היה... להפך - בערב שלפני זה הרחקתי מעט את האביזרים שהיו קרובים למיטה (והיו בערך בגובה הראש).

shabaz

New member
אממממ....

אולי הלכת מתוך שינה ונתקלת במשהו? אם לא אז אין לי מושג...זאת ההשערה האחרונה שנשארה לי שבז

למעלה