חלום מעולה!!!!!!!

ליטן א

New member
חלום מעולה!!!!!!!

מספר קטעים, שבסופם שאלה.
צילום רנטגן - אני מצלם את הראש במקום את היד שלי, מרגיש חום בראש. הרופא מסתכל על התצלום, רואה ראש במקום יד, מתחיל לשטוף לי את היד (?), בטענה שזה מה שכולם עושים אחרי שהם מצטלמים, בשביל להוריד את הקרינה.
חיים בקומונה, מנסים לחשוב איך להביא עוד אנשים לפה. אח שלי נוסע לאנשהו, ולוקח את המכונית שלא רואים דרך החלק האחורי שלה (איזה קרש מסתיר בעיניים), מכונית של הקומונה (שלא קיימת באמת)
אח שלי נוסע במהירות מופרזת, עוקף בצומת (מול העיניים של המשטרה), ונעצר. 2 משטרות רוכבות על אופניים עוצרות בשני הצדדים של האוטו. הוא מציג "ת.ז" - של התינוק, בטענה שממהרים איתו לאנשהו (?) (אשתו של אח שלי היא בהריון, חודש חמישי..) אני חושב על הסיבה שהם על אופניים (אני לא נמצא בחלום הזה.. זה מין חלום בגוף שלישי) - ברור, כי יום כיפור היום... אבל אם יום כיפור היום, למה יש כ"כ הרבה מכוניות על הכביש??? אח שלי מחליף רכב, וגם אותו עוצרים.... עוד דו"ח. הוא נוסע בשדה, קורע גדרות וכן הלאה....
מישהו לוקח רכב של הקומונה, ולא עושים לו כלום, עד שאח שלי עצמו מגיע לשם - ואז לוקחים את הרכב של המישהו שם (מציג רישיון, השוטרים מחליפים לו את הרישיון לזה שלו, הוא הולך בלי שעושים לו כלום.)
אני ועוד שלושה חברים (ששניים מהם אני זוכר, את השלישי לא) מתכננים טיול ארוך - הם אומרים שלא כדאי לי. (יש המשך, אני לא זוכר אותו) מצא את הקשר????? תשובה: הכל היה בתוך חלום אחד... (התעוררתי ב 6:00, מיד חזרתי לישון, והתעוררתי שוב ב 6:30, כשהחלום נגמר) בכל מקרה, החלום היה ממש מצויין, והייתה לי איזה תחושה שאני חולם, אבל לא השכלתי לבדוק את הנושא עד הסוף.... ודרך אגב - הקטע עם הרנטגן - מומלץ!!!! פשוט הרגשתי גלי חום ששוטפים את הראש שלי... משהו לא נורמאלי.... מומלץ!!! ליטן

ליטן א

New member
נ.ב.

מצטער על הכתב המסורבל..... (פשוט התעוררתי קצת יותר מוקדם, אז במקום לכתוב הכל ביומן חלומות, הקלדתי מהר-מהר למחשב, ועכשיו פשוט עשיתי "העתק-הדבק", בתוספת כמה שינויים, כולל הסתרת שמות חסויים וקצת רקע כללי איפה שצריך..... אם אתם רוצים לשמוע קצת יותר פירוט על הרנטגן, רק תבקשו
ליטן

חלמן

New member
חחחחחח= חלום יפה..

חלום יפה לאללההההההההה נראה לי שמשטרה עם אופנים בגלל התוכנית פסיפיק בלו.. אולי... והרטגן לשתוף גדווווללללל

ליטן א

New member
ממש לא....

המשטרה על אופניים זה לא בגלל פסיפיק בלו.... כבר איזה 3 שנים שלא ראיתי את התוכנית........ הגיוני שזה יהיה בגלל שתיכננו ביום הכיפור הזה לעשות טיול אופניים עד לכינרת (45 דקות לשם באוטו... אז באופניים..
) ליטן

חלמן

New member
יכול להיות

אבל גם יכול להיות שזה פסיפיק בלו.. בגלל שהמוח שלך עדיין זוכר את החרא הזה... וואללה.. את יכולה להגיע לכינרת ב- 45 דקות נסיעה באוטו.. פששששששששששש ואיזה 3 שעות נסיעה באופנים...

ליטן א

New member
אני מבקש.... פעם אחרונה שבדקתי

גיליתי שיש לי מה שלבנות אין... תתאים את הניסוח שלך בהתאם

חלמן

New member
חח יו בן אדם

סליחחחחה חשבתי שאתה בת.. ליטל.. אופס....... אני קורא רק שתי אותיות ראשונות בכל מילה... ואף פעם לא נתקלתי בשם כזה.... אז סליחחחהההההה

למעלה