חלום מעניין + ניסיון ראשון לWILD

ליטן א

New member
חלום מעניין + ניסיון ראשון לWILD

היי כולם! קודם כל, לפני שאני מתחיל לגלול בפניכם את הסיפורים שלי, הרשו לי להגיד מברוק למרעיד שעקף אותי (כי נמאס היה לו לראות אותי דוהר אחרי כולם
), ולאחל לו שאני אעקוף אותו במהירות האפשרית, כל עוד אני אשמור על כללי האתיקה בפורום ולא אציף ושטויות כאלה - אלא ארשום דברים שקשורים לנושא וחשובים, לדעתי
.... ועכשיו לעניין החלום: היום בלילה חלמתי את החלום הכי אמיתי שחלמתי אי פעם... הוא גם היה ברור לגמרי, וגם לא היו בו שום דברים מוזרים... בחלום, אני נוסע לסבתא שלי (כן, העוגן הקבוע שלי.. - ושוב שכחתי לעשות בדיקת מציאות), במטרה לנסוע אח"כ למשחק הכדורגל בין מכבי ת"א למכבי חיפה (שמשוחק, משום מה, בר"ג..) החלטנו שבמקום לנסוע ברכבת לשם, ניסע ביחד באוטו.. אז נסענו באוטו (ובחלום אני ממש זכרתי את כל הנסיעה!!), והגענו לאיצטדיון... אבל מה? לא היו לנו כרטיסים... ונמכרו כל הכרטיסים בקופה (אגב, כל האיצטדיון נראה בול כמו שהוא באמת, למרות שהייתי באיצטדיון הזה רק ארבע פעמים בכל החיים שלי, כשפעמיים מהם היו כשהייתי קטן..) בקיצור, אנחנו פוגשים ספסר, שמוכן למכור לנו כרטיסים ליציע 3 (זה המספר שהופיע שם, והבנתי ממנו שהיציע הזה הוא מאחורי השער, למרות שנדמה לי עכשיו שהיציע הזה הוא ממש מצויין..) בשלושים שקל... אז אבא שלי (פתאום זה כבר לא סבתא שלי... וזה הפרט היחידי שהיה לא הגיוני בכל החלום) החליט לקנות את הכרטיס, ואז כעסתי עליו שיחזיר את הכרטיסים כי זה למקום ישיבה גרוע. אז הוא ניסה להחזיר את הכרטיסים לספסר, והספסר לא הסכים, והתקשרתי למשטרה, בשביל לאיים עליו שאם הוא לא מביא לי בחזרה את הכסף, אז השוטרים באים לעצור אותו על ספסרות..... בכל מקרה, אחרי כל זה, פגשנו עוד ספסר, והלכתי לעוד שוטר (שהפעם היה על אזרחי, אבל פשוט הבנתי שהוא שוטר), ולא השגנו כרטיס בכל החלום הזה... ואז התעוררתי מהחלום. ברגע שהתעוררתי, עשיתי בדיקת מציאות, וגיליתי שאני ער באמת.. אז ניסיתי לעשות MILD, ושיחזרתי לעצמי את כל החלום בראש... אגב, אין לי מושג מה הייתה השעה בערך, אבל לא היה חשוך לגמרי בחוץ, כאילו זה היה בסביבות 4:00 בבוקר... בכל מקרה, נחזור לMILD... הוא לא הצליח, אבל חלמתי חלום אחר, במעורפל, ואני ממש לא מצליח להיזכר על מה הוא היה... והתעוררתי בבוקר, השעה הייתה 8:40, והרגשתי ממש עייף, אז החלטתי לשטוף פנים, לחכות 5 דקות ולנסות לעשות WILD. זה הניסיון הראשון שלי בWILD. התחלתי בלספור סתם (1,2,3,4,5,6,7,8 וכן הלאה..), וראיתי שכשהגעתי בערך ל 80 פשוט התחלתי להתבלבל.. אז עברתי לספירת כבשים, וספרתי לאט... וגם שם התחלתי להתבלבל... וכבר אז התחלתי להרגיש זרמים חשמליים חלשים באיזור הרגליים שלי... אגב, כשניסיתי את כל הWILD, אז שכבתי בתנוחה ממש מעצבנת, כאילו מקופלת לגמרי, ולא היה לי ממש נוח... בכל מקרה, ניסיתי לעשות את התרגיל עם הברקים של גיא, וכשהעייניים היו עצומות, אז דמיינתי את כל הקטע עם הברק, וחיכיתי בערך חצי דקה, עד שראיתי שאני מתחיל לאבד ריכוז, ואז עשיתי לעצמי קול של רעם בראש... וזה לא ממש הצליח... ואז החלטתי לנסות לעשות את השילוב שאלון הציע (שילוב בין MILD לWILD), וחשבתי על כל החלום של הספסרים, ודמיינתי הכל, ובאותם רגעים כבר גם הידיים שלי קיבלו את הזרמים החלשים האלה... ובגלל שהייתי בתנוחה לא ממש טבעית ונוחה, אז ניסיתי לשנות תנוחה, תוך כדי הזרמים האלה... אז מתחתי את הרגליים שלי (שיהיו ישרות), והרגשתי כאילו הן שוקלות 50 קילו כל אחת... ואז ניסיתי להזיז את הידיים שלי, וכל אחת מהן בהתחלה שקלה 100 קילו, ואז כאילו ניסיתי להפעיל לחץ יותר כבד על הידיים בשביל שיזוזו, הן בבת-אחת נהיו קלות ורפויות, ולאט לאט איבדתי את כל הרעידות, והכל נגמר... קמתי מהמיטה, והחלטתי לרשום הכל ביומן... זהו... תגובות, שאלות???? ליטן

מאד מעניין

לגבי הקטע שבו הרגשת שכל יד "שוקלת 100 קילו" וכל זה זה פשוט כי התחלת לקבל את שיתוק השינה שכל כך הרבה דיברנו עליו כאן בפורום וחבל חבל שניסית להתנגד לזה ולזוז כי זה גרם לך לצאת מזה ולהתעורר, היית צריך להיות קצת יותר סבלני וליסבול קצת עד תחילת החלום
כמו שאמרתי אני אישית שונא את השיטה של הספירות כי זה באמת מאד מבלבל, עדיף לדעתי להתרכז בנשימות או באיזה משפט בראש. אבל סחטן על הניסיון ! אלון

ליטן א

New member
תודה

לגבי שיתוק השינה - זה מוזר, כי לא שמעתי כלום (חוץ מאת השכנים שלי, ששומעים אותם תמיד
) וגם - הראש שלי היה כרגיל, זאת אומרת - הצלחתי לפתוח ולסגור את העיניים די בקלות, לא הרגשתי שם זרמים ואפילו השתעלתי פעם אחת...
בקשר לתנוחה - אם היית רואה אותה, היית מבין שצריך סופר-גמישות בשביל להישאר בתנוחה הזאת, ולו לחמש דקות...

Variety

New member
תגובה

היי, סחטיין על החוויה, פעם הבאה, תשכב מההתחלה בתנוחה נוחה יותר, או שתזוז ממש קצת כדי שיהיה נוח, ותחזור לנסות. אסור לזוז בעקרון, זה הורס את החשמל-ויברציות האלה שאומרים שזה שלב מאוד מתקדם כדי להכנס חזרה לחלום! חלומות פז
, Variety-

למעלה