חלום מפחיד על חטיפה וחיבונים

Morten my love

New member
חלמתי שעבדתי באיזה מקום יחד עם חברה טובה.ישבנו אחת עי השנייה..באיזהשהו זמן הלכתי להתפנות ופתאום התעוררתי בתוך אמבולנס בין 2 בחורים ונהגת..הם רצו"לחסן" אותי ולא אמרו נגד מה. שאלתי אותם נגד מה אתם מחסנים? יש חיסון נגד אבעבועות, שחפת, קורונה. אז חיסון נגד מה הם רוצים לחסן או תי והם לא ענו.
לקחו אותי לאיזה מבנה כמו בניין משרדים..איכשהו הצלחתמ לברוח והגעתי לחדר שירותים. שלחתי לההודעה אבל הטלפון לא עבד כמו שצריך ולא ראיתי מה כתבה.פתחתי את הדלת של השירותים לראות אם הם רודפים אחרי..ראיתי שלא ויצאתי מהשירותים וברחתי והגעתי לבית שלנו בו גרתי בילדותי..סבתא שלי הייתה שם ואימא שלי..נכנסתי הביתה וסיפרתי להן מה קרה..ופתאום הגיעו האנשים לבית לתפוס אותי..לחסן אותי ולא הסכמתי..התחלתי לצרוח שאם יתקרבו אלי אני אתבע להם את הצורה..אמרתי להם שאני מכירה את עו"ד ששי גז..ואחכ התעוררתי

אני בת 46, נשואה פלוס שתי בנות. אני לא עובדת קרוב לשלוש שנים. יש לי ילדה אחת על הספקטרום האוטיסטי והשנייה יותר קטנה.
עברתי לגור בבית בו סבתי ז"ל גרה - קניתי אותו מהיורשים..זה בית שביליתי פה כל החיים היות וסבתי גרה על ידי..
מאוד קשה לי..הבניין עובר תמ"א ולא רואים את הסוף...

אלישבע777

Well-known member
חלמתי שעבדתי באיזה מקום יחד עם חברה טובה.ישבנו אחת עי השנייה..באיזהשהו זמן הלכתי להתפנות ופתאום התעוררתי בתוך אמבולנס בין 2 בחורים ונהגת..הם רצו"לחסן" אותי ולא אמרו נגד מה. שאלתי אותם נגד מה אתם מחסנים? יש חיסון נגד אבעבועות, שחפת, קורונה. אז חיסון נגד מה הם רוצים לחסן או תי והם לא ענו.
לקחו אותי לאיזה מבנה כמו בניין משרדים..איכשהו הצלחתמ לברוח והגעתי לחדר שירותים. שלחתי לההודעה אבל הטלפון לא עבד כמו שצריך ולא ראיתי מה כתבה.פתחתי את הדלת של השירותים לראות אם הם רודפים אחרי..ראיתי שלא ויצאתי מהשירותים וברחתי והגעתי לבית שלנו בו גרתי בילדותי..סבתא שלי הייתה שם ואימא שלי..נכנסתי הביתה וסיפרתי להן מה קרה..ופתאום הגיעו האנשים לבית לתפוס אותי..לחסן אותי ולא הסכמתי..התחלתי לצרוח שאם יתקרבו אלי אני אתבע להם את הצורה..אמרתי להם שאני מכירה את עו"ד ששי גז..ואחכ התעוררתי

אני בת 46, נשואה פלוס שתי בנות. אני לא עובדת קרוב לשלוש שנים. יש לי ילדה אחת על הספקטרום האוטיסטי והשנייה יותר קטנה.
עברתי לגור בבית בו סבתי ז"ל גרה - קניתי אותו מהיורשים..זה בית שביליתי פה כל החיים היות וסבתי גרה על ידי..
מאוד קשה לי..הבניין עובר תמ"א ולא רואים את הסוף...
שולחת לך בקשה להרחיב את הרקע לחלום בפרטי ואחרי תשובתך אנסה לפרש

אלישבע777

Well-known member
שולחת לך בקשה להרחיב את הרקע לחלום בפרטי ואחרי תשובתך אנסה לפרש
הי,
האם קיבלת את בקשתי להרחבת הרקע? איני יכולה לבדוק אם הוא נשלח. כתבתי אותו אמש ואולי לא שלחתי בסוף ואת מחכה... מכל מקום אכתוב חלק משאלותי כאן:

מה יחסך לטיפולים רפואיים בכלל ולחיסוו הקורונה בפרט.
מה הכוונה במשפט האחרון הבניין עובר תמא ולא רואים את הסוף. האם מבצעים בבית כרגע שיפוצים? או הבית יעבור שיפוצים או בניה מחדש בעתיד. זה טוב או רע?
אנא עשי הגהה על הפוסטים שלך. המון נקודות בסוף משפט ואין רווח בין המילים והיה לי קשה לקרוא ולהבין. לכל מילה יש משמעות בפרוש החלום ולכן בחירת המילים שלך - חשובה. כי את מתרגמת את חלומך מתמונות לשפה ואני מתרגמת את השפה לפרוש.

Morten my love

New member
לקחו אותי לאיזה מבנה כמו בניין משרדים..איכשהו הצלחתמ לברוח והגעתי לחדר שירותים. שלחתי לה הודעה אבל הטלפון לא עבד כמו שצריך ולא ראיתי מה כתבה.פתחתי את הדלת של השירותים לראות אם הם רודפים אחרי..ראיתי שלא ויצאתי מהשירותים וברחתי והגעתי לבית שלנו בו גרנו בילדותי.סבתא שלי הייתה שם ואימא שלי..נכנסתי הביתה וסיפרתי להן מה קרה..ופתאום הגיעו האנשים לבית לתפוס אותי..לחסן אותי ולא הסכמתי..התחלתי לצרוח שאם יתקרבו אלי אני אתבע להם את הצורה..אמרתי להם שאני מכירה את עו"ד ששי גז..ואחכ התעוררתי.

רקע
אני בת 46.נשואה עם שתי בנות. לא עובדת מזה שלוש שנים.
עברנו לפני 5 חודשים לדירה של סבתי ז"ל שנמצאת באותה שכונה בה גרתי קודם וכל ילדותי. המעבר היה קשה בעיקר רגשית. קשה לי העובדה שאני גרה בדירה שבה חיה סבתי ז"ל. הייתי מאוד קרובה אליה וכל פינה מזכירה אותה. קנינו את הדירה מהיורשים כי הדירה הקודמת הייתה מאוד קטנה. הדירה הנוכחית באותו גודל אך נמצאת באמצע פרוייקט תמ"א וקצב הבנייה מתקדם ברושי..מתסכל.
לגביי חיסונים וטיפולים- אינני מתנגדת כלל לחיסונים. אני חוסנתי נגד קורונה אך בנותיי לא. הן פחדו נורא ולא ראיתי לנכון להכריח אותן כל עוד המחקרים לא הראו סכנה לילדים.
כאימא לילדה אוטיסטית הייתי איתה מגיל חמש באינספור טיפולים. בשלוש וחצי שנים אחרונות התחלנו לקבל שירות טיפולי בקהילה - כלומר, טיפול פסיכולוגי משפחתי שבפועל רק אני הלכתי כי זה היה בשעות בוקר ובעלי עובד.
מזה תקופה שאני מרגישה שאינני יכולה עוד..העניין הזה של לדבר ולדבר..מרגישה מותשת מבחינה זו והשבוע סיימתי את נושא הטיפולים לתקופה הקרובה.
אני בעד טיפולים אך מרגישה שהטיפול הפסיכולוגי לא כל עך סייע לי ואף התיש אותי.
הבנות שלי מקבלות טיפולים באומנות בבתי הספר וזה נהדר.

ר

אלישבע777

Well-known member
שלום רב,

הפרוש שלי לחלומך על חטיפה וחיסונים

החלום מתחלק לשלושה חלקים ולכל חלק יש פרוש משלו. החלום מתפתח ממצב טוב ושקט עד מצב של צרחות אימה שבגללן התעוררת (וכך ניצלת מהמשך הסיוט)

חלק א – באמבולנס לצורך חיסון

לאחר פתיחה קצרה ורגועה ללא תנועה ( את עובדת עם חברה טובה ויושבת על ידה) , את יוצאת להתפנות כלומר לשירותים, אבל מתפנה על ידי אמבולנס! שם נמצאים שני בחורים ונהגת, זרים לך שרוצים לחסן אותך. יש להם שלל חיסונים לכל המחלות הקשות והם אינם מודיעים לך, נגד מה רוצים לחסנך.

הקטע הזה משקף את העייפות שלך ממטלות החיים הקשות. מהטיפולים הפסיכולוגים האי סופיים על ידי הפסיכולוג שניסה לסייע לך עם הבת האוטיסטית ( אבל למעשה התיש אותך, עד שביקשת להפסיק) , מהמעבר לבית סבתך מפרוייקט התמ"א בבית הזה וגם מחוסר יכולת להפיג את חרדת הבנות מפני החיסון לקורונה וויתרת בעניין הזה, כדי לא ליצור מתח ביניכן. את אינך עובדת וכל עול הבית על צווארך. בחלום את עובדת עם חברה טובה, אבל במציאות את עובדת ( מן הסתם עבודה די רוטינית וקשה) בבית ובעיקר – לבד וגם הפסיכולוג שהיה צריך להקשיב לך ולתמוך – לא עזר. הקטע הזה אומר שאת "צריכה חיסון לשלל מחלות" , אבל החיסון אינו חיסון אלא חוסן או עמידות והמחלות הן שלל הבעיות שעלייך לפתור בכוחות עצמך – יום יום. יש הרבה "מחלות" (בעיות) ויש צורך בחיסונים רבים. את רוצה לדעת מה יפתור אותן ואיזה "חיסון" ( טיפול, פסיכולוג, תרופה, יעוץ, שיחה וכדומה) יעזור לך. את לא מוכנה לקבל הכל. את רוצה לדעת מה טוב לך, ואיש אינו עונה לך! האם מתוך רוע לב? האם בגלל שאף אחד אינו יודע מה יסייע לך? לחלום אין תשובה, כי גם לך אין תשובה! את אינך יודעת מה יעזור לך, את יודעת רק מה לא עזר לך. בקטע הזה אין רגשות, אבל יש רמז למועקה – את הולכת להתפנות. את רוצה להפטר מעול מיותר, מתחושות קשות, ממצבים מעיקים, מבדידות, מתחושת אכזבה מפרוייקט התמ"א, או מהטיפול הפסיכולוגי ( בחרי את התשובה הנכונה או מצאי תשובה אחרת) את הולכת לשירותים להתפנות, אבל לא מגיעה לשם כלל. את אינך מתפנה שם. השירותים אינם מקום טיפולי והם לא יקלו מעלייך את המשא הכבד אם תשליכי אותו לשם! את צריכה משהו יותר רציני ומהיר ( אמבולנס!) טיפול שייתן לך חוסן ועמידות לבעיות ואז תרגישי פחות מותשת ויותר מאוששת. אבל החלום בהמשך מתפתח לסיוט של ממש!

חלק ב – הבריחה מבניין המשרדים לבית הישן של סבתא

בחלק ב לקחו אותך אנשי האמבולנס לבניין משרדים. שם את בורחת ל... שירותים, הפעם לא כדי להתפנות אלא כדי להסתתר! את אינך רוצה בטיפולים מיותרים וסודיים. את בטוחה שרודפים אחרייך ואת רוצה לברוח. בחלום אף אחד לא רדף אחרייך אבל את חשבת שכן!! אני מעלה על דעתי שאיש אינו רודף אחריך, אבל כנראה שמה שכן רודף אחרייך זה לא אנשים, אלא מחשבות, חרדות, חששות, דאגות ?

את שולחת הודעה לחברה אבל הטלפון אינו פועל כמו שצריך. בחלום יש לך אפשרות לקבל עזרה מהחברה לעבודה אבל... התקשורת לקויה. ההודעה שלך או שלה – אינה עוברת. את שוב לבד במצב התקוע הזה. איש לא יעזור לך. רק התושיה שלך – תציל אותך מהן המצב וכך אכן קורה! מי מסמלת החברה? ולמה התקשרות ביניכן לקויה? חשבי על כך. בסוף הצלחת להגיע למקום מבטחים – מקום מוכר לך היטב ובטוח, שהוא בית סבתך וגם אימך נמצאת שם. במציאות הבית עובר תמ"א והדירה די קטנה וקשה לך גם שם. כלומר עדיין לא נפתרו הבעיות - שאותן רצית להטיל לשירותים בעבודה וסירבת לקבל יותר מדי חיסונים "על עיוור" שלא יעזרו כלל.

חלק ג – בבית סבתא

בחלק ג – נכנסת ללא בהלה כלל ( אין כמעט רגשות עד כאן בכל החלום הזה! לא פחד, לא בהלה, לא חרדה, ואפילו לא תחושת הקלה כשהצלחת במעשייך) אבל גם לא בשמחה ולא בתחושת הקלה. סוף סוף ניצלת מחיסונים מיותרים ופגשת גם את סבתך וגם את אימך. סוף סוף נשים קרובות ויקרות לך ואת לא מביעה שום שמחה! למה ?

לפחות יש לך למי לספר על ההרפתקאות הלא נעימות שעברת. ומייד... דווקא כאן, במקום הכי בטוח בעולם (!) – נכנסו האנשים לתפוס אותך ולהכריח אותך להתחסן!! ודווקא כאן, את פורצת בצרחות ומזהירה אותם שלא יתקרבו כי תקרעי להם את הצורה ואף מאיימת עליהם בתביעה משפטית פלילית בעזרת עורך דין פלילי ידוע ומפורסם.

הבית שלך – אינו מקום בטוח, הוא מקום שאליו יכולים להגיע אנשים לא רצויים ( או מצבים קשים כמו תמ"א מתמשכת ללא קץ) בניגוד לחלק ב', בחלק ג' - אנשי האמבולנס הם לפתע רודפים אמיתיים ולא מדומיינים. אימך וסבתך – נוכחות נפקדות. אין פלא שאת חשה לכודה ומאויימת עד אימה והצעקות פורצות מגרונך.

בחלק הזה, את מרגישה שאת לבד, למרות שלא היית לבד. אפילו אימך וסבתך- אינן יכולות לעזור לך במצוקות שלך. את צורחת על החיים שלך ומוכנה להדוף אותם בכוח. [בטקסט שלך כתוב "אתבע להם את הצורה" אבל אני חושבת שהכוונה היא: "אקרע להם את הצורה"] מי רודף אחרייך לכל מקום ולמה? מי שרודף אחרייך, יודע לעשות זאת בסתר בלי שתרגישי וגם מגיע אחרייך לכל מקום? איני יכולה לנחש, כי אין רקע מתאים. אבל את יכולה לדעת. מה שכן אפשר להגיד על חלק ג – שאת מרגישה לכודה, וכשאת עם הגב אל הקיר – את נלחמת כלביאה! את מוכנה לעשות מעשים שהם מרחיקי לכת ולהוכיח את צדקתך – קבל עם ועדה.

אשמח לחוות דעתך על כל הפרושים – מה התאים ומה לא התאים. אני לומדת מזה וההתייחסות שלך – תעזור לי בחלומות הבאים שלך. כמו כן נתתי לך חומר למחשבה. החלום הוא אכן קיצוני, אבל הוא אינו נבואי. הוא משקף את המחשבות הכמוסות שלך, קצת כמו סרט אימה.

למעלה