חלום מתוק

חלום מתוק

האם זאת את שמחכה לי לפעמים אני שוקע בהרהורים ומנסה להחליט מה יותר טוב החלום או המציאות . מוזר שכל לילה אני חולם אותו חלום, חלום שאני מתעורר כל שנשאר זה לשאת תפילה להתגשמותו. רואה אותך עטופה בשימלת משי לבנה, מביטה בעיניים שמשדרות אהבה ועומק של חוכמה, מושיטה את ידך כמו מזמינה אותי לליבך, ואני כמו תמיד ביישן ומסמיק , פוסע לעברך עם מבט מושפל , ועיניים כבויות כבהפסקת חשמל. מפחד להישיר מבט ,שלא תדעי את סודי שקבור בליבי לעד. לחבק רציתי ולנשק את פנייך, לסרוק את שיערך באצבעותיי ,ולחוש את גלייך, ללחוש לך מלאך, שלי את נועדת ,אך פתאום דמותך מתערפלת שימלתך הלבנה ברוח נעלמת , אור חזק מכה בפניי ,תיקתוקו של שעון וצחוקם של אחיי, מחזירים אותי למציאות הכואבת ,מציאות של בדידות ,שברוחי עוד פועמת אך עם כל הכאב והצער, בליבי לא נסגר עדיין השער . הוא נשאר עם הרבה תקווה פתוח ,ליום שלא תעלמי לי ברוח. BEN

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

לא יודעת, ככה הרגיש לי נכון להגיב. ובעצם, אין 'נכון' להגיב, יש רק נכון להרגיש. לא יודעת, מאמינה גדולה בחלומות אני. לפעמים לא יודעת להבדיל אם אילו הפחדים שלנו, המחשבות שלנו או אולי חלק קטן ונבואי בטמון בכל אחד ואחת מאיתנו. החלומות שלך עליה, מקסימים. התיאורים עוד יותר. פעם מישהי אמרה לי שאם אוהבים מישהו באמת, אהבה אמיתית, טהורה, כנה, הוא לא יוכל לעמוד בפני האהבה הזו ובסוף יעניק לה בתמורה. לא מאמינה גדולה באהבה או בטוהר, אבל לאלה שכן מאמינים, אני רוצה להאמין שמה שההיא אמרה לי, נכון. אולי כי זה באמת נכון, אולי סתם כי זה קוסם לי לחשוב ככה. ואולי יום אחד היא לא תיעלם לך ברוח. מחזיקה לך אצבעות.
>משודרג<

למעלה