חלום נבואי! ביאת החייזרים..! ! !

חלום נבואי! ביאת החייזרים..! ! !

או קיי, הנני ידוע באדם מהימן ואמין וחלק מאנשי הפורום (ראשון לציון) שמכירים אותי עדים לכך, אין בהודעה זו כל רצון להפחיד או לגרום לכם להרגיש מאוימים, אלא להפך, רק להאיר את עיניכם מנקודת מבטי. אני רוצה להדגיש שכל הדעות והמסקנות שהסקתי מהמקרה שלי הן אך ורק בגדר השערות, תודה. אז ככה, לפני כשבוע ישנתי שינה עמוקה וחלמתי חלום, חלום "מציאותי". התעוררתי מהחלום עם כל סימני המציאות האפשריים, הזעת יתר עקב פחד, מאמץ וכו'. תחושת צמרמורת מסוימת ודפיקות לב מהירות, דופק ממש מהיר. בחלום חלמתי שאני מטייל עם ידידה שלי באזור העיר, רוטשילד-ז'בוטינסקי, ופתאום אני רואה כדור אש בשמיים ושומע פיצוץ, ישר עוברת השמועה מפה לאוזן ונאמר שהתרסק מטוס לא רחוק מראשון, אולי תל אביב והדי הפיצוץ נשמעו עד אלינו, ישר רצתי עם ידידה שלי לחנות ברוטשילד שאבי שהה בה באותו הרגע, כשהגעתי נכנסתי לחנות ומחלונות הראווה של החנות ראו עוד כלי טיס עושה דרכו מעל ראשון ובתנועה חדה של 90 מעלות, מעין "סאלטה" באוויר פונה נגד כל חוקי האווירודינמיקה לכיוון האדמה, כלי הטיס נוחת ברוטשילד ליד מופת, אני מתחיל לרוץ בפחד, השעה היא שעת שקיעה, עם הדקות העלטה הולכת ומתקרבת, אני רץ עם ההמולה בז'בוטינסקי לכיוון צפון מנסה להתחמק מהאירוע המפחיד ובראש עוברות מחשבות. לא חולפות דקות ספורות ואני מביט אל השמיים ורואה המון "כלים" זוהרים ואלה לא כוכבים. כעבור דק' ספורות כלי טיס שנראה כמו חללית משוכללת אפור כהה טסה מעליי ומעל כל האנשים ושולחת מעין צינור עבה שיורדת בתחושת איטיות אבל במהירות רבה, הצינור הזה מסנוור ויוצר הרגשה של דוחק ורצון לברוח אך ללא יכולת, אני צועק בהיסטריה לכולם שזהו הסוף והחייזרים באו להשמידנו .. מרוב הלחץ, הטראומה והפחדים התעוררתי כנראה ופה נגמר החלום.. מה אתם אומרים ? חלום נבואי? דרך אגב יש לי עדות ממקור ראשון כי התקשרתי לחבר שלי בדיוק דקה אחרי שהתעוררתי וסיפרתי לו את החלום לפרטי פרטים וזה קרה לפני כל האירועים האחרונים. אני מפחד שזהו חלום נבואי וכי היו לי כמה וכמה סוגים של חלומות נבואיים בחיי. לפני יומיים כלי טיס התרסק בראשל"צ.. זה נראה כמו כדור של אש לפי עדויות, התקשורת מעלימה מעיני הציבור את הדבר בתחפושת של פרופסורים שנותנים לדבר הסברים לא מדויקים ולא רלוונטים. אתמול בתל אביב או כל אזור המרכז (קראתי על עדויות ראיה מפתח תקווה ועד רחובות) נראה עוד כלי טיס מוזר שמוציא שני שובלי עשן כתומים-אדומים טס לכיוון האדמה, טס באיטיות, עוצר את תנועתו באמצע השמיים ופונה זווית 90 מעלות ונעלם, כל הארוע הנ"ל ארך כרבע שעה לפי עשרות עדויות. אני מפחד שמשהו עומד להתרחש, ביהדות השנה הזאת "מסומנת כאחרית הימים" מדברים על עידן הקרח, הימסות הקרחונים, מדברים על שואה גרעינית עם איראן ומלח"ע שבהן מעורבות אנחנו ארה"ב, צפ' קוריאה, איראן וכו' וכו'.. אבל יש את הדבר הזה. האם באמת לא נועדנו לשרוד? האם סופנו יהיה כמו של הדינוזאורים? יש לי המון שאלות ואל תסתכלו על ההודעה הזאת כהזיה או משו, אינני צורך סמים כלשהם ואני אדם מאוד ריאלי ומציאותי. תתייחסו ברצינות להודעה הזאת. אשמח לשמוע את תגובתכם ועוד עדויות ופרטים אם יש למישהו/מישהי. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314878,00.html תודה יניב.

mary17

New member
ראיתי את אותו המראה שיש שם

בתמונות בטיול השנתי יש לי אפילו סירטון וידאו קצר של זה ממש מפחיד ולא ברור גם בסרטון שלי רואים את אותו פס צהוב כתום שיורד למטה

Beigelman

New member
אוקיי

כתיבה מעניינת. אם אתה לא משתמש בסמים, תתחיל. קצת חשיש ישפיע עליך לטובה.

Indiman1

New member
אם כבר,

אני חושב שהוא צריך להפסיק עם הסמים שהוא לוקח

חןשסק

New member
ראיתי אחד כזה היום בדרך חזרה הבייתה

מהבסיס וגם אני חשבתי אם זה מטוס... וזה בהחלט מטוס מוזר... אבל- מבחינה פיזיקלית, ישר חשבתי על העובדה שהאור מהשקיעה נשבר בסילון, דבר שני, אני אפילו העזתי לחשוב שאולי זה מטוס ניסיוני שהצבא מנסה ופשוט לא מגלה לנו
אני לא חושבת שהחייזרים יבואו לכאן כל כך מהר... אנחנו עוד לא מספיק מפותחים בשבילם, ובטח שלא ישראל
(אל תעלבו
)...

למעלה