חלום נוסף לפתרון בבקשה

נעמה283

Active member
חלמתי לפני שנה חלום שלא יוצא מראשי.
בחלום אני יושבת מול ח

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
חלמתי לפני שנה חלום שלא יוצא מראשי.
בחלום אני יושבת מול חדר לידה ומולי יושב גבר זר לא מוכר והוא מכוער עד כדי מפחיד , רקוב ומגעיל.
ואז הוא יורק עליי ומקלל אותי , אני לקחתי משהו ודחפתי לו לפה וניסיתי גם להוציא לו עין .
אח''כ אני רואה שהוא מתחיל לרדוף אחרי ותופס אותי מפשיט אותי ואונס , אני מחכה שזה יסתיים כל האקט ונותנת לו את ההרגשה שאני בעניין ונהנית העיקר שיגיע לפורקן ויניח לי כבר. ואז אני רואה שיוצא ממנו המון המון זרע על הרצפה והוא מת . אני נכנסת למקלחת שוטפת את עצמי מהר ובורחת משם.
בהמשך אני רואה שאני בחדר לידה לקראת לידה והוא קם לתחייה וצופה מהצד .
במהלך כל החלום יש לו כובע .
מחכה לתגובתך .
שלום נעמה,

מה אומר לך, חלום מצמרר מזה – לא קראתי מעודי! אבל למען האמת כל פרוש שאתן הוא לא רלבנטי להיום. כל חלום הוא חלום לשעתו. החלום של היום משקף רק את היום ואתמול ואולי אפילו חודש לפני כן. לפעמים צפים אירועי עבר בחלום ( למשל מהילדות) , אם הם קשורים או משפיעים על הווה. החלום בא להגיד לך מסר מעצמך לעצמך. החלום הוא רק שלך ורק את בעצם יכולה להבין את המסר שלו, אם כי לפעמים קשה להבין כי החלום הוא "סרט" בעל שפה משלו והוא צריך תרגום.

כדי לפרש - צריך לתת רקע רלבנטי לתקופה שקדמה לחלום: מה הטריד אותך לפני החלום? מה היו חרדותיך או שאיפותייך אז ? האם הדמות בחלום היתה אי פעם רלבנטית לחייך? אולי קראת על מקרה כזה, או ראית סרט וחששת שדבר כזה עלול להתממש ואם כן למה? האם היתה בחייך סיטואציה דומה למה שקרה בחלום, אונס או מעשה אלימות קשה אחר

מאחר שהחלום באמת יוצא דופן, אנסה לפרש אותו למענך - אם תתני לי רקע רלבנטי לאירועים או למחשבות ( חרדות, פחדים) שקדמו לחלום הזה ועוררו אותו. אני צריכה קצה חוט.

אלישבע777

Well-known member
מעניין אותי אבל למה זה מגיע בפן המיני ..
ומה פשר חדר הלידה .
עוד משהו שחשבתי עליו...
שתמיד הייתי יוצאת לדייטים בעבר או מסכימה לצאת לדייטים עם גברים שלא מצאו חן בעיני מבחינה ויזואלית ... כי הבטחון שלי היה ירוד מאוד , והרגשתי שאני יכולה למצוא יותר טוב כי הייתי בחורה נאה מאוד וכאילו הרגיש לי שפספסתי את הרכבת ופגעתי בעצמי מבחינה הזו . שוב חוזרת לאהוב לשעבר שמאוד מצא חן בעיני מבחינה ויזואלית וסוף סוף מצאתי מישהו שאני נמשכת אליו מאוד אבל עדיין שוב פחדתי למרות שהוא יותר מבוגר ממני בהרבה ... אולי יש פה גם חלק מזה .. אשמח לשמוע מה את חושבת . בכללי תמיד רציתי בחור יפה תואר ולא האמנתי שמגיע לי . ואיתו הרגשתי שאני מאוהבת ממש וזה משהו שהנשמה שלי השתוקקה אליו ... וגם מבחינה אינטלקטואלית הרגשתי משיכה כי הוא מלומד עם שני תארים ואינטלגנט מאוד ...
לא אוכל לפרש את החלום ללא רקע מתאים לזמן ההוא. אין לי קצה חוט . אני ומעלה רעיונות , רק לפי הרקע שנותנים לי. כל מה שכתבת אינו מהווה רקע לחלום הזה, אלא רקע כללי שיוכל אולי לעזור לי לפרש חלומות בעתיד. מה קרה אז - לפני שנה , כשהחלום התרחש?

אלישבע777

Well-known member
מעניין אותי אבל למה זה מגיע בפן המיני ..
ומה פשר חדר הלידה .
עוד משהו שחשבתי עליו...
שתמיד הייתי יוצאת לדייטים בעבר או מסכימה לצאת לדייטים עם גברים שלא מצאו חן בעיני מבחינה ויזואלית ... כי הבטחון שלי היה ירוד מאוד , והרגשתי שאני יכולה למצוא יותר טוב כי הייתי בחורה נאה מאוד וכאילו הרגיש לי שפספסתי את הרכבת ופגעתי בעצמי מבחינה הזו . שוב חוזרת לאהוב לשעבר שמאוד מצא חן בעיני מבחינה ויזואלית וסוף סוף מצאתי מישהו שאני נמשכת אליו מאוד אבל עדיין שוב פחדתי למרות שהוא יותר מבוגר ממני בהרבה ... אולי יש פה גם חלק מזה .. אשמח לשמוע מה את חושבת . בכללי תמיד רציתי בחור יפה תואר ולא האמנתי שמגיע לי . ואיתו הרגשתי שאני מאוהבת ממש וזה משהו שהנשמה שלי השתוקקה אליו ... וגם מבחינה אינטלקטואלית הרגשתי משיכה כי הוא מלומד עם שני תארים ואינטלגנט מאוד ...
לא פעם אנו מתאהבות במישהו שהוא בלתי מושג, משקיעות מאמץ לכבוש את ליבו ואז עוד יותר מתאהבות. נכון גם לגברים. אבל גברים לא פעם, משתעממים בחברת נשים מאוהבות מדי. הם אוהבים לצוד את האיילה יותר מאשר את האיילה עצמה... הם אוהבים להציל נסיכות עדינות וחסרות ביטחון , אבל בניגוד לאגדות - הם מתאהבים באישה המציבה להם אתגרים.

אלישבע777

Well-known member
אני מניחה שמה שקרה זה משבר אישי ...
בהחלט יתכן, אבל זה כללי מידי. אולי תנסי לפרש את החלום לעצמך? תתחילי לשחזר מה קרה ומה מסמל כל דבר בחלום. מי הגבר הזה? מדוע הוא מקלל אותך וכל השאר? לידה זה גם לפעמים איזה שהוא פרוייקט בחיים, אבל מי שמתעורר לחיים זה הבחור המפלצתי. גם לי לא ברור הקשר. זה משהו עמוק מאוד וקשה מאוד בנפשך. כאן צריך רקע רציני ממש מתאים לזמן ההוא. אולי קשור באיזה סוד אפל, זיכרון ילדות קשה. החלום כה רע, שאם תוהה אם לא כדאי לך פשוט ... לשכוח אותו! לפעמים עדיף לשכוח דברים רעים מהעבר כדי שהם לא יציקו לנו כל החיים. שכחה היא לא פעם גם דבר מבורך!

למעלה