חלום נוסף על הרופא

חולמת4000

Active member
הפעם הוא מגיע אלי הביתה ומתחיל לשפץ לי את הקירות ומתחיל לצבוע ובעלי מסתכל ואז באים ההורים של בעלי והוא מציע את שירותיו והם אומרים לו וואו איזה יופי אנחנו נשמח לעוד שרותים יש לנו עוד קירות שצריך לשפץ ואז הוא יושב עם כולנו בארוחה משפחתית ואוכל איתנו . בהמשך אני רואה שיש לו שני טלפונים ואני מציצה באחד מהם ואני רואה תמונה שלו עם בחורה בלונדינית הוא מחבק אותו והיא נראית אהובתו או נראת הבת שלו כי הוא מחבק באותו בהגנה של אבא ... ואז אני רואה את הטלפון שלי אצלו שמור ואני רואה שהןא קרא לי לא בטוח שמעוניינת ... אשמח לפרוש

אשמח לפרוש

אלישבע777

Well-known member
הפעם הוא מגיע אלי הביתה ומתחיל לשפץ לי את הקירות ומתחיל לצבוע ובעלי מסתכל ואז באים ההורים של בעלי והוא מציע את שירותיו והם אומרים לו וואו איזה יופי אנחנו נשמח לעוד שרותים יש לנו עוד קירות שצריך לשפץ ואז הוא יושב עם כולנו בארוחה משפחתית ואוכל איתנו . בהמשך אני רואה שיש לו שני טלפונים ואני מציצה באחד מהם ואני רואה תמונה שלו עם בחורה בלונדינית הוא מחבק אותו והיא נראית אהובתו או נראת הבת שלו כי הוא מחבק באותו בהגנה של אבא ... ואז אני רואה את הטלפון שלי אצלו שמור ואני רואה שהןא קרא לי לא בטוח שמעוניינת ... אשמח לפרוש

אשמח לפרוש
לא הבנתי את המשפט הזה: ..." ואז אני רואה את הטלפון שלי אצלו שמור ואני רואה שהוא קרא לי לא בטוח שמעוניינת" . אנא נסחי אותו אחרת, כולל פסיקים.

חולמת4000

Active member
לא הבנתי את המשפט הזה: ..." ואז אני רואה את הטלפון שלי אצלו שמור ואני רואה שהוא קרא לי לא בטוח שמעוניינת" . אנא נסחי אותו אחרת, כולל פסיקים.
ראיתי בטלפון שלו שהמספר שלי שמור אצלו בטלפון והוא קרא לי בשם : לא בטוח שמעוניינת . זה השם שהוא נתן למספר שלי בטלפון שלו. ומי זאת הבחורה הצעירה שנראית כמו ילדונת מתבגרת .
יש לי הרגשה שיש לו מלא בחורות והוא מלפרטט המון דון זואן כזה .

אלישבע777

Well-known member
ראיתי בטלפון שלו שהמספר שלי שמור אצלו בטלפון והוא קרא לי בשם : לא בטוח שמעוניינת . זה השם שהוא נתן למספר שלי בטלפון שלו. ומי זאת הבחורה הצעירה שנראית כמו ילדונת מתבגרת .
יש לי הרגשה שיש לו מלא בחורות והוא מלפרטט המון דון זואן כזה .
לצערי עדיין לא הבנתי אכתוב לך בפרטי. בחלומות אסור לשנות פרטים ויש כאן תוספת. אני חייבת להבין כל מילה

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלום הנוסף על הרופא:

בחלום זה העלילה מאתמול מקבלת תפנית שונה שאינה תואמת את המציאות. הוא מגיע אליך הביתה לצורך שיפוצים ובעלך מתבונן בעבודתו. עד מהרה מגיעים הוריו והם מתפעלים מהעבודה ורוצים גם.

אומנם את אינך מופיעה בקטע הראשון ואינך מביעה רגשות, למרות זאת הקטע הוא סמל למילוי משאלה. המשאלה: הלוואי שהוא יכול היה להיות בן בית אצלי, גם יעזור לי ולכל המשפחה ויעשה עבודה טובה וגם הכל כשר ואין שום בעיה. בחלום הוא בעל מלאכה מצויין שמשפץ ומסייד את הבית, אבל בעצם הוא מרפא את הבית וגם יוצר אחדות וקורת רוח במשפחה המורחבת. בזכותו בעלך אינו מתלונן וההורים שלו גם הם מרוצים! החלום מרמז על משאלה חבוייה שכמו שהוא "מרפא את קירות ביתך" הוא ירפא לך את קירות הלב. אבל זו משאלה אסורה ולכן בחלק הראשון – את משקיפה בשקט מהצד.

בחלק השני את מעזה לעשות מעשה שאסור לעשות, להציץ באחד משני הטלפונים שלו. שם את רואה תמונה שלו מחובק עם יפהפיה צעירה ספק ביתו ספק אהובתו. הספק הזה אומר לך א. את מאוד סקרנית לגביו!! למה בעצם? א. כרופא במציאות הוא מטפל בך וגם מתעניין בך ומחזר אחרייך. לכן בחלום את מגשימה עוד משאלה – לדעת מה מצבו המשפחתי! האם באמת נשוי או לא. בפרטי כתבת לי שבטח יש לו הרבה נשים שהוא מחזר אחריהן ובנוסף אמרת שאת חושבת שהוא רוצה קשר עמוק איתך ובטח חסר לו חום של אישה ויחס נשי. במציאות את כבר מאוהבת, בחלום עדיין הכמיהה אליו חבוייה. מאידך – כבר חלמת עליו בעבר וביומיים האחרונים – חלום אחרי חלום. הבנאדם – מעסיק אותך!! מאחר שכנראה הוא מתחיל עם הרבה נשים ( לפי השערתך) ואילו את נשארת עם בעלך שאינו ממש טוב לך, לכל היותר שותק ונחבא אל הכלים ( כמו בחלום הזה!), אני מעלה השערה שאת היית רוצה לראות את עצמך מחובקת ככה כמו בתמונה והחלום כאילו עומד להגשים את המשאלה עוד מעט אחרי השיפוצים.

השורה האחרונה היא שורה של תפנית בעלילה. מהצצה בטלפון את רואה שמספרך שמור אצלו לא תחת שמך האמיתי, אלא תחת כינוי שהוא "בטח לא מעוניינת". זה כינוי מוזר למי שהוא מחזר אחריה אבל גם סמלי. הכינוי הזה – משקף את הזהירות שלך שלא להראות לו שום זיק של התעניינות, אבל ... כינוי כזה אצלו - מראה לך ש.... הוא מעוניין בך!! החלום משקף את הזהירות שלך, אבל גם את הרצון להיות שמורה אצלו לא בטלפון, אלא בלב. וההצצה בטלפון מלאה משאלה זו שאת אכן שמורה אצלו והוא מקווה...

זה לא חלום נבואי אלא חלום שמשקף אותך .

אשמח לחוות דעת.

למעלה