הפרוש שלי לחלום הנוסף על הרופא:
בחלום זה העלילה מאתמול מקבלת תפנית שונה שאינה תואמת את המציאות. הוא מגיע אליך הביתה לצורך שיפוצים ובעלך מתבונן בעבודתו. עד מהרה מגיעים הוריו והם מתפעלים מהעבודה ורוצים גם.
אומנם את אינך מופיעה בקטע הראשון ואינך מביעה רגשות, למרות זאת הקטע הוא סמל למילוי משאלה. המשאלה: הלוואי שהוא יכול היה להיות בן בית אצלי, גם יעזור לי ולכל המשפחה ויעשה עבודה טובה וגם הכל כשר ואין שום בעיה. בחלום הוא בעל מלאכה מצויין שמשפץ ומסייד את הבית, אבל בעצם הוא מרפא את הבית וגם יוצר אחדות וקורת רוח במשפחה המורחבת. בזכותו בעלך אינו מתלונן וההורים שלו גם הם מרוצים! החלום מרמז על משאלה חבוייה שכמו שהוא "מרפא את קירות ביתך" הוא ירפא לך את קירות הלב. אבל זו משאלה אסורה ולכן בחלק הראשון – את משקיפה בשקט מהצד.
בחלק השני את מעזה לעשות מעשה שאסור לעשות, להציץ באחד משני הטלפונים שלו. שם את רואה תמונה שלו מחובק עם יפהפיה צעירה ספק ביתו ספק אהובתו. הספק הזה אומר לך א. את מאוד סקרנית לגביו!! למה בעצם? א. כרופא במציאות הוא מטפל בך וגם מתעניין בך ומחזר אחרייך. לכן בחלום את מגשימה עוד משאלה – לדעת מה מצבו המשפחתי! האם באמת נשוי או לא. בפרטי כתבת לי שבטח יש לו הרבה נשים שהוא מחזר אחריהן ובנוסף אמרת שאת חושבת שהוא רוצה קשר עמוק איתך ובטח חסר לו חום של אישה ויחס נשי. במציאות את כבר מאוהבת, בחלום עדיין הכמיהה אליו חבוייה. מאידך – כבר חלמת עליו בעבר וביומיים האחרונים – חלום אחרי חלום. הבנאדם – מעסיק אותך!! מאחר שכנראה הוא מתחיל עם הרבה נשים ( לפי השערתך) ואילו את נשארת עם בעלך שאינו ממש טוב לך, לכל היותר שותק ונחבא אל הכלים ( כמו בחלום הזה!), אני מעלה השערה שאת היית רוצה לראות את עצמך מחובקת ככה כמו בתמונה והחלום כאילו עומד להגשים את המשאלה עוד מעט אחרי השיפוצים.
השורה האחרונה היא שורה של תפנית בעלילה. מהצצה בטלפון את רואה שמספרך שמור אצלו לא תחת שמך האמיתי, אלא תחת כינוי שהוא "בטח לא מעוניינת". זה כינוי מוזר למי שהוא מחזר אחריה אבל גם סמלי. הכינוי הזה – משקף את הזהירות שלך שלא להראות לו שום זיק של התעניינות, אבל ... כינוי כזה אצלו - מראה לך ש.... הוא מעוניין בך!! החלום משקף את הזהירות שלך, אבל גם את הרצון להיות שמורה אצלו לא בטלפון, אלא בלב. וההצצה בטלפון מלאה משאלה זו שאת אכן שמורה אצלו והוא מקווה...
זה לא חלום נבואי אלא חלום שמשקף אותך .
אשמח לחוות דעת.