הי חולמת, אכן התחלתי לפרש את החלום והייתי בטוחה שסיימתי וששלחתי אותו לפורום!! (אני תמיד כותבת טיוטא ואז מעתיקה לפורום, לא כותב ישירות) סיימתי לפרשו זה עתה... טוב שהזכרת לי!
הפרוש לחלום על התינוקת הקודמת שעתה היא כבר ילדה בת ארבע.
בחלום הקודם מחודש דצמבר 22 - התינוקת היתה קטנה חמודה ועצובה. היא סימלה אותך. מאחר שהתייחסת לחלום הקודם, אני זורמת איתך שיש קשר בין החלומות.
התינוקת היא את. תחילה התינוקת לבושה לכאורה יפה. עד מהרה, את מבחינה בפגמים ובבעיות בה ( בך). החצאית קצרה מדי. כמו "השמיכה קצרה מדי" כלומר, בעיות או מצוקה כלכלית. רואים לה הכל – את חשופה מדי למבטיהם הבוחנים של האנשים סביבך או בני משפחתך המורחבת. רואים שקשה לך, שאת סובלת מכאבים, מבעיות בריאותיות, מחרדות, שלא טוב לך.
התינוקת עושה את צרכיה, אבל דווקא דבר זה – לא נגלה לעיני ההורים שלה! את אומרת להם. היפטרות מהצרכים בחלום מסמלת – היפטרות מדברים שליליים. ניקוי הגוף הוא גם ניקוי הנפש!
אבא של התינוקת פורץ בבכי ואימא שלה חסרת אונים. אולי הם מסמלים את ההורים שלך? שהרי את התינוקת הזאת! אבל יתכן שההורים שלה הם גם את. הבכי שלהם הוא הבכי שלך על עבר יפה שחלף ולא יחזור , רק הגעגועים נשארו. הם מרפאים אותך אבל גם צורבים אותך. והחוסר אונים של האם בחלום, הוא גם חוסר האונים שלך. לא יכולה לעזוב לשום מקום, אפילו לא לצאת לטיול אפילו לא לצאת מהשכונה שלך, בטח שלא לעזוב את המשפחה המורחבת שממררת את חייך. אינך בריאה וכל יציאה מהשגרה, עלולה לגרום להחמרה בריאותית ואינך יכולה להיפטר מכל הסבך המלכוד הזה בחייך. בסוף החלום אינך יודעת אם עזרת לתינוקת בסוף אבל...העברת אותה לאימא שלה. כלומר – מישהו צריך לטפל בך! או אולי את חושבת שאי פעם – יצטרכו לטפל בך.
אולי השורה האחרונה מביעה את געגועייך לאימא שלך , שהיתה בעצם מאד חסרת אונים בתפקוד וסבלה רוב חייה. היא הורישה לך את תחושת הסבל ואת הזיכרונות של חוסר האונים שלך כילדה – לעזור לה.
אשמח לחוות דעתך על הפרוש.