עשיתי העתק הדבק חלום שחלמה אחיינית שלי, אודה לך אם תפתרי ,
רקע
אני נשואה , 3 ילדים, אני ובעלי היינו ביחסים טובים מאוד עם אבא שלי ז"ל.
יש לי בעיות בנישואין, ואני הרבה חושבת על גירושין, בלילה של החלום שוב רבנו על אותם הנושאים כל הזמן.
שהלכתי לישון - ביקשתי מסר מלמעלה - האם זה נכון להתגרש?
בחלום: מופיעים אבא שלי ז"ל , וחבר ז"ל שהיה מאוד מקורב למשפחה כמו משפחה אחת גדולה היינו.
ההורים שלי היו גרושים , לאחר מכן אבא נפטר ממחלה. אמא חשדה בו שניהל רומן עם אשתו של החבר שבחלום. ושיש להם ילדה משותפת.
עד היום היא טוענת את זה.
החלום
ראיתי בחלום את אבא שלי ז"ל ואת החבר שלו ז"ל, רוקדים ברחוב , החבר ניגש אל אבא מאחור ומורח את אבא בבוץ. ואני מסתכלת וחושבת לעצמי יאוו עכשיו אבא של יסתובב אליו וירביץ לו, אבל אבא ז"ל הסתובב הסתכל עליו והמשיך לרקוד. רציתי לקרוא לאבא אבל אז נזכרתי שהוא נפטר והוא לא יענה לי. ההרגשה הייתה שאנחנו בשני עולמות נפרדים. בכיתי בחלום הרבה.
ואז אבא ז"ל פנה אלי (לא בקולו) ואמר לי והרגשתי שהוא מעביר לי מסר:
"אמא שלך עשתה הכל אבל הכל בכדי שלא תשבו לעולם ביחד באותו השולחן האוכל"
הרגשתי בחלום שהייתה לו הכוונה לילדה נוספת שלו מחוץ לנישואין,
תודה
רקע
אני נשואה , 3 ילדים, אני ובעלי היינו ביחסים טובים מאוד עם אבא שלי ז"ל.
יש לי בעיות בנישואין, ואני הרבה חושבת על גירושין, בלילה של החלום שוב רבנו על אותם הנושאים כל הזמן.
שהלכתי לישון - ביקשתי מסר מלמעלה - האם זה נכון להתגרש?
בחלום: מופיעים אבא שלי ז"ל , וחבר ז"ל שהיה מאוד מקורב למשפחה כמו משפחה אחת גדולה היינו.
ההורים שלי היו גרושים , לאחר מכן אבא נפטר ממחלה. אמא חשדה בו שניהל רומן עם אשתו של החבר שבחלום. ושיש להם ילדה משותפת.
עד היום היא טוענת את זה.
החלום
ראיתי בחלום את אבא שלי ז"ל ואת החבר שלו ז"ל, רוקדים ברחוב , החבר ניגש אל אבא מאחור ומורח את אבא בבוץ. ואני מסתכלת וחושבת לעצמי יאוו עכשיו אבא של יסתובב אליו וירביץ לו, אבל אבא ז"ל הסתובב הסתכל עליו והמשיך לרקוד. רציתי לקרוא לאבא אבל אז נזכרתי שהוא נפטר והוא לא יענה לי. ההרגשה הייתה שאנחנו בשני עולמות נפרדים. בכיתי בחלום הרבה.
ואז אבא ז"ל פנה אלי (לא בקולו) ואמר לי והרגשתי שהוא מעביר לי מסר:
"אמא שלך עשתה הכל אבל הכל בכדי שלא תשבו לעולם ביחד באותו השולחן האוכל"
הרגשתי בחלום שהייתה לו הכוונה לילדה נוספת שלו מחוץ לנישואין,
תודה