חלום על אבא

שלום , אני הבן של יערונת11

רקע
ההורים גרושים, הייתי בקשר עם אבא, חגים , אירועים, טלפונים, בתקופה האחרונה הוא נמצא בזוגיות, וכן ניתק קשר
מדברים רק אם יש משהו חשוב ... אני נשוי. לא מאושר בחיי.

החלום

אבא יושב על הכסא מול המחשב ופתאום מקבל סוג של שבץ ונופל מהכסא לרצפה.
אני מסתכל עליו ללא שום רגש.

אלישבע777

Well-known member
שלום בנה של יערונת ברוך בואך לפורום!

ברקע שכתבת חסרים פרטים טכניים כלליים כמו גיל ועיסוק ומה שיותר חשוב זה ציון או תיאור מערכת היחסים שלך עם אביך, לפני הגירושין של הוריך. ומערכת היחסים עם רעייתך היום. אני אפרש את החלום כהבנתי, כי הוא קצר ויש לי רעיונות שונים לפרוש. אני מקווה שמשהו מהם יתאים ויתכן (מקווה) שיותר מפרוש אחד יתאים לך. אשמח אם תשלים את הרקע ואולי יהיה לי מה להוסיף בהמשך. כמו כן תכתוב לי חוות דעת על הפרושים השונים: מה התאים ומה לא. אם אף פרוש לא התאים – תנסה לכתוב עתה, פרוש משלך אולי יעלו לך רעיונות תוך כדי קריאה.

החלום משקף את הכעס שלך על אביך ועל יחסו לאימך ועל גירושי הוריך ובעיקר על הנתק שלו לאחרונה. הוא בזוגיות ולכן שכח את בנו. מגיע לו עונש מוות, אבל לא ממך! מידי שמיים! אתה אינך מעורב. בחלום אביך נמצא בקרבתך ( יושב על הכיסא מול המחשב), אבל אין ביניהם תקשורת - מבטו מופנה אל המסך ולא אילך. מכשיר התקשורת שמקרב אנשים מכל העולם – הוא גם המכשיר שמרחיק אותך ממנו גם כשאתה קרוב פיזית. בסצנה הזאת -אתה שקוף, כאילו אינך קיים שם. המחשב מסמל את זוגתו החדשה. הוא מסתכל בזוגתו הדוממת ולא בך. הוא מתעניין בה ולא בך. הכיסא שהוא יושב הוא שם לכמה שניות מסמל גם (אולי) ישיבה בבית סוהר. הוא סגר את עצמו בפניך. נוכח נפקד. העונש מתרחש מייד: שבץ ונפילה ארצה, אבל אתה מתנהג כאילו לא ארע שום דבר! אינך מופתע, אינך דואג ואינך קם ממקומך! ללא רגש כי ככה מתייחסים לעונש אלוקי. עונש מוצדק.

פרוש שני – הוא נופל ארצה ואינך מגיב כי בעצם זה קרה כבר מזמן במציאות. הוא ניתק קשר ובעצם השבץ אינו משנה דבר. הוא כבר לא קיים בחייך בלי קשר לשבץ. גם אם יחטוף שבץ היום, לא תרגיש יותר צער, כי עצם הניתוק גרם ( גורם) לך צער!

פרוש שלישי – אביך בחלום הוא אתה בעצמך. מאחר שאינך מאושר בזוגיותך, אתה מרגיש מת מבפנים, או עבור זוגתך אתה חשוב כמת. אם הפרוש הזה נכון אז יתכן שמסר החלום הוא- הקשר ביניהם ניתק באיבחת חרב ( שבץ) ואולי עדיף להיפרד מאשר ליפול ארצה ולמות.

פרוש רביעי – הזוגיות הגרועה בין הוריך עברה אליך בירושה. הוריך נפרדו כי לא היו מאושרים יחד והחלום קורא לך לקום ולעזוב כי אם לא – זה עלול לעלות לך בבריאות ואפילו

למעלה