היוש פעם שלישית
רקע:
במוצ"אש הייתי אצל אמא שלי יחד עם בת הזוג שלי.
אבא שלי הגיע להביא לה משהו.. נפגשו בהפתעה כביכול
סיפר על הבן הבכור שלו (מתוך שלישייה מהאישה השנייה לו) כמה הוא עוזר לו, הוא עובד (הוא נער) "מסתדר לבד"
הם ישנים באותו חדר, משהו הזוי ולא ברור אפעם עם אבא שלי, האישה (הוא גרוש תכלס, בלעדיה ישן באוטו שנתיים) ישנה בחדר נפרד, היא ממש ילדה קטנה.
אבא שלי ממש הזוי
כשהוא דיבר ממש ראיתי את הבושה שלו, בקושי אמר לבת הזוג שלי שלום, הוא בעולם משלו, דמיוני, מפוחד, ביישן
הוא דתי ומתכחש כנראה למצב
הוא סיפר שקיבל מהרווחה דירה קטנה שתעלה לו מאוד זול בחודש, בשנים האחרונות הפך למסכן, קבצן, נעשה מאוד עצלן.
הוא סיפר לי בעבר שעבר על הרשויות שלא מרגיש טוב כדי להשיג תור (הוא חולה לב, אי אפשר לדעת מתי אמת ומתי לא)
יש לו ילד נכה ממש
במוצא"ש סיפר לנו שהבן ה"בכור" (ב20 דק', הם מאותה לידה) ממש מטפל באח שלו הנכה, מקלח אותו, עכשיו גם יעשה את זה כשאבא שלי לא יגור שם
האישה כמובן בעולמה, היא לא בריאה נפשית..
הוא תמיד מציע לי שנשב איפשהו,א בל תכלס אין לו מילה, מדומיין, חוזר על אותם סיפורים, מנותק, שקרן, אח"כ מתמסכן לאחותי, סמרטוט שלא מציב גבולות, מאחר בשעות!!!! לא דקות, אין לי סבלנות, נגמרה לי. בעיקר אחרי סיפור הארון שהיה
התבוננתי למציאות בעיניים וכאב לגלות ולהבין מי זה אבא שלי באמת. ילד קטן! נכון לא היה אלים, אבל לא חסר לו בכלל
לא באמת מאמינה לו שיגור לבד ויהיה לו שקט, כן מקווה בשבילו.. צחקתי עליו "סופסוף גדלת"
החלום:
חלמתי שקבעתי עם אבא ללכת לבד כמו בילדות (אחת לשבוע).
חיכיתי לו שעה וחצי! זוכרת את הבאסה..
ראיתי את ההתעקשות שלי שיבוא ולא איכפת לי מה המחיר שישלם, הבטיח שיקיים. הוא סבל ממשהו
בסוף בא עם הבכור שלו שישב מאחורה, והנכה חלק איתי כיסא מקדימה
אמרתי לו שקבענו לבד, לא הבנתי למה הם איתו.
הבכור ענה לי במקומו (כיסה עליו) משהו שריחם עליו, למה האו מסכן הפעם..
אמרתי שלא נוח לי לחלוק עם הקטן כיסא מקדימה, שיעבור אחורה
והבכור ענה לי, הגן עלו ונתן סיבה למה הוא מקדימה
אמרתי שזו לא סיבה
בילדות אחרי הגירושים אבא לקח אותי ואת אחותי פעם בשבוע זמן איכות. תמיד איחר, אישתו תמיד עקבה אחרינו, הייתה מקנאה, לא נתנה לו לצאת, זה היה סיוט, הרגשתי חטא מהלך. תמיד הייתה מתקשרת כל 5 דק' שהיא צריכה אותו, כל פעם "אסון אחר" הילד נפל, כל מיני דברים שהמציאה..
הוא היה מסתיר ממנה כי לא היה לו כוח, היה משקר לה..
היה סיוט, הורים סיוט! הורים טמבלים כאלה לא ראיתי מעולם.
תודה ששרדתי, תודה שגדלתי, תודה שאני ברשות עצמי.
החלום על האקסית + אבא נחלמו בלילה הקודם.
תודה מראשש
רקע:
במוצ"אש הייתי אצל אמא שלי יחד עם בת הזוג שלי.
אבא שלי הגיע להביא לה משהו.. נפגשו בהפתעה כביכול
סיפר על הבן הבכור שלו (מתוך שלישייה מהאישה השנייה לו) כמה הוא עוזר לו, הוא עובד (הוא נער) "מסתדר לבד"
הם ישנים באותו חדר, משהו הזוי ולא ברור אפעם עם אבא שלי, האישה (הוא גרוש תכלס, בלעדיה ישן באוטו שנתיים) ישנה בחדר נפרד, היא ממש ילדה קטנה.
אבא שלי ממש הזוי
כשהוא דיבר ממש ראיתי את הבושה שלו, בקושי אמר לבת הזוג שלי שלום, הוא בעולם משלו, דמיוני, מפוחד, ביישן
הוא דתי ומתכחש כנראה למצב
הוא סיפר שקיבל מהרווחה דירה קטנה שתעלה לו מאוד זול בחודש, בשנים האחרונות הפך למסכן, קבצן, נעשה מאוד עצלן.
הוא סיפר לי בעבר שעבר על הרשויות שלא מרגיש טוב כדי להשיג תור (הוא חולה לב, אי אפשר לדעת מתי אמת ומתי לא)
יש לו ילד נכה ממש
במוצא"ש סיפר לנו שהבן ה"בכור" (ב20 דק', הם מאותה לידה) ממש מטפל באח שלו הנכה, מקלח אותו, עכשיו גם יעשה את זה כשאבא שלי לא יגור שם
האישה כמובן בעולמה, היא לא בריאה נפשית..
הוא תמיד מציע לי שנשב איפשהו,א בל תכלס אין לו מילה, מדומיין, חוזר על אותם סיפורים, מנותק, שקרן, אח"כ מתמסכן לאחותי, סמרטוט שלא מציב גבולות, מאחר בשעות!!!! לא דקות, אין לי סבלנות, נגמרה לי. בעיקר אחרי סיפור הארון שהיה
התבוננתי למציאות בעיניים וכאב לגלות ולהבין מי זה אבא שלי באמת. ילד קטן! נכון לא היה אלים, אבל לא חסר לו בכלל
לא באמת מאמינה לו שיגור לבד ויהיה לו שקט, כן מקווה בשבילו.. צחקתי עליו "סופסוף גדלת"
החלום:
חלמתי שקבעתי עם אבא ללכת לבד כמו בילדות (אחת לשבוע).
חיכיתי לו שעה וחצי! זוכרת את הבאסה..
ראיתי את ההתעקשות שלי שיבוא ולא איכפת לי מה המחיר שישלם, הבטיח שיקיים. הוא סבל ממשהו
בסוף בא עם הבכור שלו שישב מאחורה, והנכה חלק איתי כיסא מקדימה
אמרתי לו שקבענו לבד, לא הבנתי למה הם איתו.
הבכור ענה לי במקומו (כיסה עליו) משהו שריחם עליו, למה האו מסכן הפעם..
אמרתי שלא נוח לי לחלוק עם הקטן כיסא מקדימה, שיעבור אחורה
והבכור ענה לי, הגן עלו ונתן סיבה למה הוא מקדימה
אמרתי שזו לא סיבה
בילדות אחרי הגירושים אבא לקח אותי ואת אחותי פעם בשבוע זמן איכות. תמיד איחר, אישתו תמיד עקבה אחרינו, הייתה מקנאה, לא נתנה לו לצאת, זה היה סיוט, הרגשתי חטא מהלך. תמיד הייתה מתקשרת כל 5 דק' שהיא צריכה אותו, כל פעם "אסון אחר" הילד נפל, כל מיני דברים שהמציאה..
הוא היה מסתיר ממנה כי לא היה לו כוח, היה משקר לה..
היה סיוט, הורים סיוט! הורים טמבלים כאלה לא ראיתי מעולם.
תודה ששרדתי, תודה שגדלתי, תודה שאני ברשות עצמי.
החלום על האקסית + אבא נחלמו בלילה הקודם.
תודה מראשש