סינדרלה בר
New member
נקבה בת 64 פנסיונרית,
הי סינדרלה,חלמתי על אבי (שנפטר לפני הרבה שנים)שהוא שוכר חדר אצל משפחה ,והוא בודד,ובחלום אני לא בקשר איתו,אבל נודע לי שהוא שם,והשכנה אומרת לי הוא ישן עם פוך,מה קר לו?כנראה היה קיץ בחלום,זהו מעבר לזה לא זוכרת ,רק זוכרת שהשכנה ביקשה שאשמור על הילדה הקטנה שלה ,ונרתעתי ואמרתי לא לא על ילדים קטנים אני לא שומרת.הקשר שלי איתו היה טוב.
לאחרונה אני מנסה למצוא פרטים על אמא שלו שנפטרה כשהיתה צעירה,אולי זה קשור?
אני נשואה,ארבעה ילדים,שלושה נשואים עם ילדים משלהם,קשר טוב עם כולם,היחסים עם אימי,לא היו חמים במיוחד,לא היה לה סבלנות כלפי,אבי נפטר בגיל 53 כשהייתי בת 14.5,לאחרונה חמותי נפטרה בגיל 89.5,היה קשר טוב,גרה עם בעלי,לאחרונה מנסה לדלות פרטים מאמא של אבי שלא הכרתי ונפטרה בחול כשהיתה צעירה,מין עצבות שאפפת אותי עקב כך.
הי סינדרלה,אני נשואה,ארבעה ילדים,שלושה נשואים עם ילדים משלהם,קשר טוב עם כולם,היחסים עם אימי,לא היו חמים במיוחד,לא היה לה סבלנות כלפי,אבי נפטר בגיל 53 כשהייתי בת 14.5,לאחרונה חמותי נפטרה בגיל 89.5,היה קשר טוב,גרה עם בעלי,לאחרונה מנסה לדלות פרטים מאמא של אבי שלא הכרתי ונפטרה בחול כשהיתה צעירה,מין עצבות שאפפת אותי עקב כך.
הי סינדרלה,
תודה על הפרטים, אני אעבוד על חלומך מחר. יש לי רק שאלת הבהרה קטנה להלן -
את מנסה לדלות פרטים על אימא של אביך שנפטרה בצעירותה (כלומר על סבתא שלך), נכון? כי כאן כתבת שונה ממכתבך הקודם.
כן ,מנסה לדלות פרטים דרך פורום שורשים,אך אף אחד לא עונה שם,מין רצון לדעת מה קרה איתה מתי נפטרה איפה קבורה,לא היכרתי אותה.הי סינדרלה,
תודה על הפרטים, אני אעבוד על חלומך מחר. יש לי רק שאלת הבהרה קטנה להלן -
את מנסה לדלות פרטים על אימא של אביך שנפטרה בצעירותה (כלומר על סבתא שלך), נכון? כי כאן כתבת שונה ממכתבך הקודם.
תודה על התגובה!לגבי השכנה,לא ברור לי מי היא,בחלום כזה לא כל כך איכפת לי,מה קורה איתו,מישום מה,ואכן אני לא רואה אותו בחלום,רק יודעת שהוא שם.וכעת (לא בחלום)יש בי עצבות ואני חושבת על החלום שהוא בודד,לכן נסענו היום לבית הקברות,(לא ההיתי שם שנים)הקבר ישן ומלוכלך,וחשבתי כמה עצוב שהוא שם לבד בודד,ממש עצוב לי.הפרוש כן מתאים לי.תודה רבה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.